Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Statul vrea sa sanctioneze pe rom...

Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra
 Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...
 Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...
 GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Programul meu de antrenament

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

ciutacu

ciutacu

Active Member

• Grup: Senior Members

View Postallah2, on Aug 13 2007, 16:24, said:

Nu  :P
Repet: am mers pe principiu cum ca, daca pot face ceva, de ce sa nu-l fac? Daca pot face 3 antrenamente pe zi, de ce sa nu le fac si sa fac doar unul? Nu stiam de chestia cu supraantrenamentul, dar am aflat acum.
omule, in culturism ceea ce inseamna mai mult inseamna mai prost !    Trebuie sa lasi muschiul sa se refaca, chiar daca nu esti supraantrenat ! E total aiurea ceea ce faci tu ! Incearca sa accepti ca gresesti facand aceste antrenamente si sa ti le reprogramezi. scuze daca sunt prea dur, dar ce faci tu e gresit !

allah2

allah2

Member

• Grup: Members
Da, dupa cum am spus, am aflat de abia acum de aceste chestii si am luat masuri. Mi-am refacut programul si antrenez 2-3 grupe de muschi pe zi intr-o singura sedinta de antrenament.

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postallah2, on Aug 13 2007, 20:34, said:

Da, dupa cum am spus, am aflat de abia acum de aceste chestii si am luat masuri. Mi-am refacut programul si antrenez 2-3 grupe de muschi pe zi intr-o singura sedinta de antrenament.
Si de cate ori antrenezi aceeasi grupa de muschi intr-o saptamana ? :rolleyes:

allah2

allah2

Member

View Postciutacu, on Aug 14 2007, 08:57, said:

Si de cate ori antrenezi aceeasi grupa de muschi intr-o saptamana ? :rolleyes:

De acum doar 1 data sau de maxim 2 ori  :P

Fac asa:

Ziua 1: piept + bicepsi + abdomen
Ziua 2: picioare
Ziua 3: spate + triceps
Ziua 4: umeri + trapez

O sa bag si zile de pauza, dar mai ma gandesc cand...

Edited by allah2, 14 August 2007 - 13:43.

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postallah2, on Aug 14 2007, 14:42, said:

De acum doar 1 data sau de maxim 2 ori  :P

Fac asa:

Ziua 1: piept + bicepsi + abdomen
Ziua 2: picioare
Ziua 3: spate + triceps
Ziua 4: umeri + trapez

O sa bag si zile de pauza, dar mai ma gandesc cand...
pai de ce sa te antrenezi de 2 ori ? intr-un post anterior te laudai ca faci 3 antrenamente X 30 minute, in loc de 1 X 90 minute. Ce e asa "cool" in chestia asta ? incearca sa faci un antrenament pe zi, 3 maxim 4 pe saptamana.
Cam mult de lucru in prima zi, iar picioarele trebuie impartite in 2 zile: membrele inferioare contin mai multe grupe de muschi si anume: gambe, coapse, fese, iar acestea la randul lor ... nu mai continui ca devine prea greu de asimilat informatia ( la fel ca si proteinele pe care le iei antrenandu-te acasa ) :)

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Eu nu inteleg de ce va incarcati cu toate exercitiile posibile facute intr-o zi. Eu de ex azi am facut doar piept si oleaca de abdomene de umplutura .. inseamna ca-s cel mai looser de peaici  :lol:

Eu zic ca mai bine mergi in fiecare zi si lucrezi fiecare grupa in parte calumea decat labareala dinasta cu exercitii din cap pana in picioare.  :lol:

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postkeeekeeess, on Aug 14 2007, 17:14, said:

Eu nu inteleg de ce va incarcati cu toate exercitiile posibile facute intr-o zi. Eu de ex azi am facut doar piept si oleaca de abdomene de umplutura .. inseamna ca-s cel mai looser de peaici  :lol:

Eu zic ca mai bine mergi in fiecare zi si lucrezi fiecare grupa in parte calumea decat labareala dinasta cu exercitii din cap pana in picioare.  :lol:
Asta i-am  spus si eu lui allah2
:lol:

allah2

allah2

Member

View Postciutacu, on Aug 14 2007, 12:39, said:

pai de ce sa te antrenezi de 2 ori ? intr-un post anterior te laudai ca faci 3 antrenamente X 30 minute, in loc de 1 X 90 minute. Ce e asa "cool" in chestia asta ? incearca sa faci un antrenament pe zi, 3 maxim 4 pe saptamana.

Ma antrenez doar odata pe zi acum (aproape 1 h antrenamentul). Si nu, atunci nu ma laudam, doar ziceam ce fac  :P

Cam mult de lucru in prima zi, iar picioarele trebuie impartite in 2 zile: membrele inferioare contin mai multe grupe de muschi si anume: gambe, coapse, fese, iar acestea la randul lor ... nu mai continui ca devine prea greu de asimilat informatia ( la fel ca si proteinele pe care le iei antrenandu-te acasa ) :)

Da, dar aceste grupe de muschi pot fi acoperite mult mai usor prin aceleasi exercitii, precum banalele genoflexiuni, care ajuta atat la gluteus, cat si la coapse.

adybmw

adybmw

Senior Member

• Grup: Banned
Pai sfaturi si recomandari!
In primul rand din cate am inteles vrei sa dezvolti masa musculara,care nu o poti dezvolta acasa pt ca trebuie sa cresti greutatea cu care lucrezi,progresiv!
La un program de antrenament se tine cont in primul rand de tipul somatic al corpului,dupa aceea ce vrei sa faci:mentinere,masa,definitie etc si de abia dupa aceea se trece la antrenament!
Pt a te mentine in forma iti trebuie sport,mod de nutritie si ce este mai important ODIHNA!
Cum spuneau si cei de dinainte muschiul are nevoie de refacere!
Succes!

adybmw

adybmw

Senior Member

Si inca ceva f important!
Lasati naibii toate prafurile si chimicalele! Ganditi-va ca dau si reactii adverse! Sunt o gramada de cai naturale!
A nu se face confuzie intre aceste produse si sustinatoarele de efort!

adi185

adi185

Member

View Postadybmw, on Aug 14 2007, 19:55, said:

Si inca ceva f important!
Lasati naibii toate prafurile si chimicalele! Ganditi-va ca dau si reactii adverse! Sunt o gramada de cai naturale!
A nu se face confuzie intre aceste produse si sustinatoarele de efort!
is mult mai chimicale alte produse pe care le mananci tu zilnic decat proteinele, proteinele is calea naturala baietzas...

da-mi exemplu de sustinatoare de efort... ce intelegi tu prin ele...ca-s tare curios

adybmw

adybmw

Senior Member

"baietas" deh,varsta ce sa-i faci!
Isostar,Gatorade ca astea imi vin in cap acum,si din cele 100% naturale ceaiul verde,suc de  grapefruit,o limonada naturala etc!
Proteinele sunt calea naturala(tot baietzas?),de acord dar depinde daca sunt naturale sau artificiale!
Daca un ou,lapte,branza,carne etc sunt mai chimicale decat Gain fast,Weider etc atunci...

adi185

adi185

Member

View Postadybmw, on Aug 14 2007, 20:21, said:

"baietas" deh,varsta ce sa-i faci!
Isostar,Gatorade ca astea imi vin in cap acum,si din cele 100% naturale ceaiul verde,suc de  grapefruit,o limonada naturala etc!
Proteinele sunt calea naturala(tot baietzas?),de acord dar depinde daca sunt naturale sau artificiale!
Daca un ou,lapte,branza,carne etc sunt mai chimicale decat Gain fast,Weider etc atunci...
mda.. mai ai de crescut .. si la ani si la ce vrei tu... ;)ca sa zici ceva de varsta..etc..
-ma refeream ca-s mai chipsurile, fast fodurile...si toate kkturile astea , si cu ceai verde si gatorade nu o sa progresezi mai deloc ... cand mergi la sala mergi sa progresezi sa nu muncesti de geaba ca nebunu sa nu se vada nimik... si automat iti trebuie suplimente, stimulenti , vitamine..etc... care tin sa te anunt ca nu au fact rau nici unui culturist... sau om normal..

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postadi185, on Aug 14 2007, 20:28, said:

mda.. mai ai de crescut .. si la ani si la ce vrei tu... ;)ca sa zici ceva de varsta..etc..
-ma refeream ca-s mai chipsurile, fast fodurile...si toate kkturile astea , si cu ceai verde si gatorade nu o sa progresezi mai deloc ... cand mergi la sala mergi sa progresezi sa nu muncesti de geaba ca nebunu sa nu se vada nimik... si automat iti trebuie suplimente, stimulenti , vitamine..etc... care tin sa te anunt ca nu au fact rau nici unui culturist... sau om normal..
Draga adi185, daca exista chips-uri, fast food-uri si alte prosti inseamna ca tipul consuma asa ceva. Asta e valabil si cu ceilalti de pe forum.

allah2

allah2

Member

Am o nelamurire:

Sa zicem ca antrenez doua grupe musculare in aceasi sedinta de antrenament. Fac, sa presupunem, 10 repetari la un tip de exercitiu, apoi alte 10 repetari la un alt tip de exercitiu si tot asa pana termin tipurile de exercitii (3-5 tipuri la mine) [fac primul tip de exercitiu pentru prima grupa musculara, apoi, al doilea tip de exercitiu pentru cealalta grupa musculara si tot asa (adica alternez)]. Dupa ce am terminat astea (toate exercitiile) consider ca am incheiat un set (o serie). Mai fac, de obice, inca 4 serii si totalizez 5 serii. Si gata antrenamentul meu. Intre serii iau o pauza de 3 minute.

Fac corect asa? Sau mai bine fac 10 repetari la primul tip de exercitiu, il repet de 5 ori (cate serii faceam) si trec la celalalt exercitiu pana termin in acest mod toate exercitiile pe care le fac? Cum se procedeaza corect? Si e bine sa alternez tipurile de exercitii pentru fiecare grupa musculara sau ma concentrez intai total pe prima grupa apoi, dupa ce termin total cu aceasta, sa trec la a doua?

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postallah2, on Aug 27 2007, 14:50, said:

Am o nelamurire:

Sa zicem ca antrenez doua grupe musculare in aceasi sedinta de antrenament. Fac, sa presupunem, 10 repetari la un tip de exercitiu, apoi alte 10 repetari la un alt tip de exercitiu si tot asa pana termin tipurile de exercitii (3-5 tipuri la mine) [fac primul tip de exercitiu pentru prima grupa musculara, apoi, al doilea tip de exercitiu pentru cealalta grupa musculara si tot asa (adica alternez)]. Dupa ce am terminat astea (toate exercitiile) consider ca am incheiat un set (o serie). Mai fac, de obice, inca 4 serii si totalizez 5 serii. Si gata antrenamentul meu. Intre serii iau o pauza de 3 minute.

Fac corect asa? Sau mai bine fac 10 repetari la primul tip de exercitiu, il repet de 5 ori (cate serii faceam) si trec la celalalt exercitiu pana termin in acest mod toate exercitiile pe care le fac? Cum se procedeaza corect? Si e bine sa alternez tipurile de exercitii pentru fiecare grupa musculara sau ma concentrez intai total pe prima grupa apoi, dupa ce termin total cu aceasta, sa trec la a doua?
Mai bine asa !  Foarte mare pauza dintre serii ! :nonobad: Pauze mari se fac doar in cazul antrenamentelor de forta, foarte dure, cu greutati mari. S-ar putea sa vezi cam incetosat dupa ce termini antrenamentul, daca faci pauze asa mari. Eu personal, mai vad cateodata niste scântei, daca nu mananc bine inainte de antrenament sau daca fac pauze prea mari.

allah2

allah2

Member

Dac fac cum spui tu ca e mai bine (adica asa: "fac 10 repetari la primul tip de exercitiu, il repet de 5 ori (cate serii faceam) si trec la celalalt exercitiu pana termin in acest mod toate exercitiile pe care le fac") cand fac si o mica pauza? Presupun ca dupa ce termin cu un tip de exercitii, nu?  

Pauza dintre serii o fac de 3 minute deoarece asa am citit intr-o revista (Muscular Dvelopment) ca este cel mai bine. Cica pauza mica nu e indicata deoarece duce la hipertrofiere, iar una foarte mare poate mari nejustificat perioada antrenamentului. De aceea, acolo zice ca 3 minute ar fi cel mai bine.

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postallah2, on Aug 27 2007, 15:11, said:

Dac fac cum spui tu ca e mai bine (adica asa: "fac 10 repetari la primul tip de exercitiu, il repet de 5 ori (cate serii faceam) si trec la celalalt exercitiu pana termin in acest mod toate exercitiile pe care le fac") cand fac si o mica pauza? Presupun ca dupa ce termin cu un tip de exercitii, nu?  

Pauza dintre serii o fac de 3 minute deoarece asa am citit intr-o revista (Muscular Dvelopment) ca este cel mai bine. Cica pauza mica nu e indicata deoarece duce la hipertrofiere, iar una foarte mare poate mari nejustificat perioada antrenamentului. De aceea, acolo zice ca 3 minute ar fi cel mai bine.
Da, faci toate seriile unui exercitiu si dupa aceea treci la alt exercitiu. Vezi sa nu faci prea multe ca nici asa nu e bine. Pauza o faci cat simti tu. Depinde de greutatile cu care te antrenezi, numarul de repetari, capacitatea de recuperare. Zici ca ai citit ca o pauza mare nu e bine, dar 3 minute inseamna o pauza foarte mare !

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate