![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Programul meu de antrenament
Last Updated: Sep 14 2007 13:36, Started by
allah2
, Aug 03 2007 09:49
·
0

Posted 03 August 2007 - 09:49

Deoarece sunt un începător în acest domeniu și am văzut aici destui useri care chiar se pricep cu adevărat, m-am gândit să vă prezint programul meu de antrenament și să mă ajutați spunându-mi dacă e bun sau nu.
În primul rând, menționez faptul că fac doar acasă, sala fiind total exclusă. De obicei fac 2 antrenamente pe zi, unul pe la ora 11 dimineata, iar altul pe la 17 după-amiaza, ambele cu vreo 2 ore înainte să mănânc. Fac așa: 1. Încep cu 10 flexii cu gantera de 5kg pe genunchi, de încălzire: [ http://culturism.ro/antrenament/exercitii/biceps/biceps4.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 2. 10 ridicări prin față cu gantera de 5kg: [ http://culturism.ro/antrenament/exercitii/deltoid/delt4.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 3. 10 repetări de împins de la umeri cu gantera de 5 kg: [ http://culturism.ro/antrenament/exercitii/deltoid/delt2.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 4. 10 flotări 5. Pentru triceps, 5 extensii cu un brat cu gantera de 5kg: [ http://culturism.ro/antrenament/exercitii/triceps/triceps4.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 6. 20 abdomene pe un fotoliu puțin înclinat 7. Pentru trapez, 10 trageri cu două gantere de 5 kg: [ http://culturism.ro/antrenament/exercitii/trapez/trapez1.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 8. Tot pentru trapez, 10 ridicări din umeri cu două gantere de 5 kg: [ http://culturism.ro/antrenament/exercitii/trapez/trapez2.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 9. 5 tracțiuni normale la bara mea montată în casă. 10. 10 flexii cu o coardă elastică care face cât 12 kg: (ca și aici=> [ http://culturism.ro/antrenament/exercitii/biceps/biceps2.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Tot aceste exetrciții le repet de 3 ori, iar între aceste repetări fac o pauză de 2-3 minute în care beau câteva guri de apă. În total, îmi ia vreo 45 minute să fac toate aceste exerciții de 3 ori. După ce termin, beau un shake de Ideal Protein. E bine? Omit ceva? Eu vreau în primul rând să-mi dezvolt partea superioară a corpului, și din acest motiv nu fac niciun exercițiu pentru picioare (doar joc fotbal seara). |
Posted 03 August 2007 - 10:28

![]() Nu inteleg de ce il faci cu 2 ore inainte de masa, de ce antrenezi multe grupe de muschi, de ce faci cu un singur fel de greutati, si de ce bei tocmai acel rahat de la Redis ??? Sunt eu tampit sau chiar vrei sa le faci reclama ? Hai sa le fac eu contra-reclama. Sunt produse naspa, slabe, tepe. Colegii mei (care iau suplimente) au luat plasa cu ele si acum au trecut pe alte "otravuri". |
Posted 03 August 2007 - 10:41

Normal ca nu e bun antrenamentul dar avand in vedere ca faci acasa e mai bine decat deloc, in plus nu mai lua de la redis nimic niciodata, sunt ieftine insa sunt foarte slabe calitativ.
|
Posted 03 August 2007 - 10:42

Nu inteleg de ce il faci cu 2 ore inainte de masa
de ce antrenezi multe grupe de muschi
de ce faci cu un singur fel de greutati
si de ce bei tocmai acel rahat de la Redis ???
Sunt eu tampit sau chiar vrei sa le faci reclama ? |
Posted 03 August 2007 - 10:56

[...] Eu vreau în primul rând să-mi dezvolt partea superioară a corpului, și din acest motiv nu fac niciun exercițiu pentru picioare (doar joc fotbal seara). Cam off-topic: De ce vrei sa-ti dezvolti doar partea superioara? Pe mine ma pufneste rasul cand vad pe strada barbati bine facuti in partea superioara, cu piciorutze cat chibritele( opinie de femeie, e asta ) ... E disproportionat corpul .... |
Posted 03 August 2007 - 11:19

Cam off-topic: De ce vrei sa-ti dezvolti doar partea superioara? Pe mine ma pufneste rasul cand vad pe strada barbati bine facuti in partea superioara, cu piciorutze cat chibritele( opinie de femeie, e asta ) ... E disproportionat corpul .... Păi mă gândeam că fetele se uită întâi la partea superioară a corupului și de abia apoi la cea inferioară ![]() Oricum, eu zic că stau destul de bine la picioare, din moment ce joc fotbal aproape zilnic de vreo 10 ani... |
Posted 03 August 2007 - 11:28

Păi mă gândeam că fetele se uită întâi la partea superioară a corupului și de abia apoi la cea inferioară ![]() Oricum, eu zic că stau destul de bine la picioare, din moment ce joc fotbal aproape zilnic de vreo 10 ani... Apoi, vezi tu ...la un scan rapid, o data ajungi la partea inferioara ... ![]() Btw ...sa stii ca si femeile se uita dupa fundurile barbatilor ...asa ca munceste la superior, dar nu neglija si inferiorul ..... ![]() |
Posted 03 August 2007 - 11:37

Aveam eu unu la sala facut tare sus si jos daca-i dadeai un sut ii rupeai picioru de la glezna, o avea cat incheietura mea, si eu am in incheietura 17,5 deci nu foarte mult .. ma jur
![]() Decat sa dai bani pe proteine, mai bine cu banii aia te duci la o sala si nu iei nimic. |
Posted 10 August 2007 - 21:11

Mi l-am mai modificat un pic. Fac tot zilnic, in 3 etape majore de exercitii (dimineata, dupa-amiaza si seara):
- Dimineata 30 min. umeri, spate + trapez; - Dupa-amiaza 30 min. piept + abdomen; - Seara 30 min bicepsi + tricepsi. Ocazional si picioarele. Tot acasa fac si chiar ma epuizez dupa 30 min, dar ma refac eu pana ziua urmatoare ![]() ![]() Edited by allah2, 10 August 2007 - 21:11. |
Posted 12 August 2007 - 10:21

Mi l-am mai modificat un pic. Fac tot zilnic, in 3 etape majore de exercitii (dimineata, dupa-amiaza si seara): - Dimineata 30 min. umeri, spate + trapez; - Dupa-amiaza 30 min. piept + abdomen; - Seara 30 min bicepsi + tricepsi. Ocazional si picioarele. Tot acasa fac si chiar ma epuizez dupa 30 min, dar ma refac eu pana ziua urmatoare ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 12 August 2007 - 10:32

Posted 12 August 2007 - 13:34

Normal ca le antrenez pe aceleasi in fiecare zi, din moment ce altele nu mai exista ![]() Poti sa-mi spui ce e rau in a te antrena zilnic? |
Posted 12 August 2007 - 15:25

Normal ca le antrenez pe aceleasi in fiecare zi, din moment ce altele nu mai exista ![]() Poti sa-mi spui ce e rau in a te antrena zilnic? In culturism iti trebuie si cap, nu numai muschi ! Iata un extras din link-ul http://www.doctor.in.../supraantr.html ata o lista cu cateva simptome ale supraantrenamentului: *Reducerea dimensiunii musculaturii si fortei *Recuperarea dupa antrenament este mai lunga decat in mod obisnuit *Frecventa cardiaca de repaus este crescuta *Tensiune arteriala crescuta dimineata, la trezire *Dureri articulare si musculare *Cefalee *Tremor al extremitatilor *Senzatie de oboseala * Apatie *Insomnie *Pierderea sau scaderea apetitului *Accidentari *Diverse afectiuni |
Posted 12 August 2007 - 15:33

Dar eu nu am niciuna dintre acele simptome, antrenandu-ma, desi la cam toate grupele musculare, doar vreo 1h 30 pe zi.
Ce credeti atunci, ar fi mai bine sa fac pe zi doar cateva grupe (ceea ce faceam doar seara de exemplu, si anume bicepsii si tricepsii)? Si fac tot asa: 30 min. dimineata, 30 dupa-amiaza si 30 seara, doar ca de fiecare data antrenez aceleasi grupe de muschi. Ziua urmatoare trec la celelalte si tot asa pana reiau "ciricuitul". Ar fi mai bine asa? |
Posted 12 August 2007 - 15:36

Dar eu nu am niciuna dintre acele simptome, antrenandu-ma, desi la cam toate grupele musculare, doar vreo 1h 30 pe zi. Ce credeti atunci, ar fi mai bine sa fac pe zi doar cateva grupe (ceea ce faceam doar seara de exemplu, si anume bicepsii si tricepsii)? Si fac tot asa: 30 min. dimineata, 30 dupa-amiaza si 30 seara, doar ca de fiecare data antrenez aceleasi grupe de muschi. Ziua urmatoare trec la celelalte si tot asa pana reiau "ciricuitul". Ar fi mai bine asa? ![]() |
|
Posted 13 August 2007 - 14:56

Mai bine faci 1 singur antrenament pe zi. ![]() ![]() |
Posted 13 August 2007 - 15:24

da, dar probabil ca a auzit la cineva care face 3 antrenamente pe saptamana. si a inteles gresit a crezut ca e bine sa faca 3 antrnamente pe zi ![]() Repet: am mers pe principiu cum ca, daca pot face ceva, de ce sa nu-l fac? Daca pot face 3 antrenamente pe zi, de ce sa nu le fac si sa fac doar unul? Nu stiam de chestia cu supraantrenamentul, dar am aflat acum. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users