![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
pretul abonamentului pentru internet prea mare?
Last Updated: May 08 2008 13:52, Started by
iulic
, Jul 27 2007 08:10
·
0

Posted 04 May 2008 - 21:19

Salutare,
ce provider de nivel national imi recomandati pentru o conexiune cu trafic garantat la un pret decent? |
Posted 06 May 2008 - 23:21

Salutare, ce provider de nivel national imi recomandati pentru o conexiune cu trafic garantat la un pret decent? orange business services (fostul equant) sau romtelecom. in principiu, cam orice provider vei alege, la nivel national tot prin vreo linie romtelecom o sa faca transportul... |
Posted 07 May 2008 - 18:23

Da,dar la orange abonamentele nu sunt cu limita de trafic? De unde as putea sa fac rost de o oferta?
Daca mai stie cineva niste preturi de abonamente de la alti provideri nationali va rog sa imi dati un mesaj privat. Merci. |
Posted 07 May 2008 - 21:26

Salutare, ce provider de nivel national imi recomandati pentru o conexiune cu trafic garantat la un pret decent? Salutare .
Edited by worm, 07 May 2008 - 21:30.
|
Posted 08 May 2008 - 13:52

Eu intrebam de o idee pentru ca pur si simplu la mine solutiile sunt extrem de limitate, iar preturile sunt pe masura.
Asa ca revin cu intrebarea: orange abonamentele nu sunt cu limita de trafic? Au si oferte business? Unde pot sa gasesc macar niste preturi orientative? Merci. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users