![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
LINUX MOBILE
Last Updated: Apr 02 2011 18:28, Started by
bfa1967
, Jul 25 2007 19:49
·
0

Posted 25 July 2007 - 19:49

as vrea sa fac un loc in care sa se discute cine a avut experiente cu linux pe mobile/celulare de orice fel:
- a instalat linux pe un mobil; - are /a vazut/butonat un mobil cu Linux pe el si daca poate sa compare Linuxul de pe el cu Symbian sau Win Mobile; - cine stie orice fel de mobil (link, recenzie, etc) care are Linux pe el sau pe care se poate instala Linux. orice parere este binevenita ! |
Posted 27 July 2007 - 16:56

http://www.theinquir...x?article=35590 uite aici unul mai special
![]() si o lista aici http://www.linuxdevi...9423084269.html |
Posted 05 August 2007 - 14:56

Se pare ca Google va scoate un tel. mobil cu linux instalat.
Daca vrei sa gasesti stirea, foloseste google... ![]() |
Posted 07 August 2007 - 21:57

dacă tot faceți pomană, faceți asta până la capăt și binecuvântați-ne și pe noi cu un link ceva
![]() |
Posted 07 August 2007 - 22:13

As incerca sa pun un linux pe un SPV M5000. Teoretic suport in kernel exista pentru procesoarele arm de la samsung, dar nu vad cum as putea mentine functiile de telefon daca ii rad cacatul ala de windows mobile 5.
|
Posted 19 March 2008 - 13:48

Am eu un tel cu Linux ca os...Motorola A1200....vreau sa spun k e pe departe mult mai bun ca orice Win Mobile...+k e program Open Source poti sa-l faci exact cum vrei!!!si aplicatii pentru el garla!!!ca sa nu mai zik viteza cu care se misca...prima oara am fost tentat deoarece stiam diferenta dintre Linux si Windows de pe sistemele desktop!!!si la fel e si pe tel mobile!!!este superior Windows din toate pctele de vedere!!!
|
Posted 11 June 2009 - 08:25

Am eu un tel cu Linux ca os...Motorola A1200....vreau sa spun k e pe departe mult mai bun ca orice Win Mobile...+k e program Open Source poti sa-l faci exact cum vrei!!!si aplicatii pentru el garla!!!ca sa nu mai zik viteza cu care se misca...prima oara am fost tentat deoarece stiam diferenta dintre Linux si Windows de pe sistemele desktop!!!si la fel e si pe tel mobile!!!este superior Windows din toate pctele de vedere!!! unde gasesti "aplicatii garla", prietene ? eu mi-am comandat un A1600, dar pana soseste vroiam sa caut un soft de intrat pe mess... Poate stii tu... Si cum e cu setarile de net? e problem ? |
Posted 19 August 2009 - 14:44

cele mai multe tel-uri care ruleaza linux sunt motorola
|
Posted 20 August 2009 - 16:21

am un telefon cu linux.. insa nu este ca linuxul de pe calculator. are foarte multe chestii interesante, pot controla fiecare led in parte, culori, pot afisa imagini formate din leduri, asa cum vreau eu (pe partea exterioara are foarte multe leduri).
am posibilitatea de a plati cu el (nu in romania ![]() |
Posted 20 August 2009 - 19:58

Normal ca nu e ca "linuxul" de pe PC, pt. ca e pt. mobile. Asta era logica nu?
Ideea thread-ului nu era sa te lauzi. Threadul incearca sa aduca informatii de cum/cine a reusit sa puna linux pe mobile; specificatiile hardware si software ale mobilului. Edited by Fratello_2007, 20 August 2009 - 20:02. |
Posted 21 August 2009 - 07:07

- are /a vazut/butonat un mobil cu Linux pe el si daca poate sa compare Linuxul de pe el cu Symbian sau Win Mobile;
- cine stie orice fel de mobil (link, recenzie, etc) care are Linux pe el sau pe care se poate instala Linux. ok. deci nu m-am laudat. mai exista si Ubuntu Mobile in UMPC (dispozitive mobile, unele cu functii GSM altele nu) care poate-poate fac rusii ceva si-l integreaza si-n iPhone. cam toate telefoanele cu platforma Java sunt...linux. Java e dezvoltat de Sun Microsistems (cu al lor OS Solaris). |
|
Posted 21 August 2009 - 10:36

Solaris este un OS care nu are nici o legatura cu "LINUX".
Solaris este dezvoltat de SUN si este UNIX curat nu LINUX. JAVA este dezvoltat de SUN si este atat o platforma pt. development cat si un limbaj de programare. Java cum am spus este cross-platform pe Windows, Solaris, Linux etc. Daca ai JAVA pe telefon asta nu inseamna ca ai linux pe telefon. Java e scris in C/C++ nu in Solaris. Sun MicroSystems nu Sun Microsistems. Edited by Fratello_2007, 21 August 2009 - 10:38. |
Posted 04 October 2009 - 05:03

Oare pot pune linux pe un nokia e51 ? am symbian pe el ... ! A mai incercat cineva asa ceva ?
|
Posted 23 February 2010 - 05:20

Foarte bun topicul, din pacate sunt putini cei care au postat, cel mai probabil datorita faptului ca sunt atat de putine telefoane si cei care au butonat asa ceva sunt si mai putini.
On topic: Aici avem o alta lista (diferita) cu telefoanele ce folosesc Linux Mobile ca SO. http://www.gsmarena....e...&sFreeText= Cam lung link-ul. ![]() Se pare ca 90% dintre ele sunt Motorola, este si un Nokia, un Samsung si un Asus. Edited by ludiconiric, 23 February 2010 - 05:24. |
Posted 02 April 2011 - 18:28

as vrea sa fac un loc in care sa se discute cine a avut experiente cu linux pe mobile/celulare de orice fel: - a instalat linux pe un mobil; - are /a vazut/butonat un mobil cu Linux pe el si daca poate sa compare Linuxul de pe el cu Symbian sau Win Mobile; - cine stie orice fel de mobil (link, recenzie, etc) care are Linux pe el sau pe care se poate instala Linux. orice parere este binevenita ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users