![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Imbinare
Last Updated: Aug 12 2007 07:26, Started by
erica1
, Jul 25 2007 06:30
·
0

Posted 25 July 2007 - 06:30

Salut,am si eu o intrebare.Vreau sa-mi fac niste rafturi pe doi pereti(in continuare)si nu stiu cum sa imbin scandurile la 90 de grade in asa fel incat sa nu se vada imbinarea.Inbinarea trebuie sa fie solida pentru a putea suporta greutati destul de mari.V-as ruga niste sfaturi
![]() |
Posted 29 July 2007 - 13:32

Salut,am si eu o intrebare.Vreau sa-mi fac niste rafturi pe doi pereti(in continuare)si nu stiu cum sa imbin scandurile la 90 de grade in asa fel incat sa nu se vada imbinarea.Inbinarea trebuie sa fie solida pentru a putea suporta greutati destul de mari.V-as ruga niste sfaturi ![]() |
Posted 08 August 2007 - 15:46

Salut,am si eu o intrebare.Vreau sa-mi fac niste rafturi pe doi pereti(in continuare)si nu stiu cum sa imbin scandurile la 90 de grade in asa fel incat sa nu se vada imbinarea.Inbinarea trebuie sa fie solida pentru a putea suporta greutati destul de mari.V-as ruga niste sfaturi ![]() se face un sablon dintr-o sipca de lemn ( latime egala cu grosimea blatului, lungime egala cu lungimea muchiei unde se imbina scindura si grosime de 4-5 mm) Se gaureste cu burghiu de 6mm sau 8mm (in functie de diametrul cepurilor de lemn care se potrivesc mai bine la grosimea raftului) in mai multe locuri aflate pe mijlocul sablonului la distante egale (5cm una de alta si de capete)cit mai bine aliniate. Se asaza sablonul pe muchia de imbinare a fiecarei scinduri pe rind (fixind cu 2 cuie subtiri sablonul pe scindura)si se gauresc scindurile dupa sablon( adincime minima egala cu jumatate din lungimea cepului de lemn). Se pune putin aracet in gauri si se bat diblurile pe una din scinduri pina la jumatate dupa care se pune aracet in celelalte gauri (cealalta scindura) si se bate in dibluri pina ce se lipesc scindurile. Se tin la uscat dupa care se pot monta pe perete. |
Posted 12 August 2007 - 07:26

Salut,am si eu o intrebare.Vreau sa-mi fac niste rafturi pe doi pereti(in continuare)si nu stiu cum sa imbin scandurile la 90 de grade in asa fel incat sa nu se vada imbinarea.Inbinarea trebuie sa fie solida pentru a putea suporta greutati destul de mari.V-as ruga niste sfaturi ![]() nu ma prea pricep astept si eu sa aflu, daca afli ceva inaintea mea sau daca chiar le faci posteaza o p[oza ca sa ma inspir si eu |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users