![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Blat
Last Updated: Jul 19 2007 14:24, Started by
kimosabe
, Jul 17 2007 10:22
·
0

Posted 17 July 2007 - 10:22

Mi-am spart peretele din bucatarie inspre balcon si asi dori sa lipesc un blat, ca sa-mi fac un minibar. Cu ce se poate lipi durabil PAl-ul pe zidarie ?
Multumesc |
Posted 17 July 2007 - 10:52

eu nu prea am idee de modalitati de lipire, insa iti fac o sugestie: de ce nu faci asa: fixezi o bucata de...orice iti convine tie si poate fi strabatut de suruburi, cu cativa centimetri mai mare decat peretele pe care il pastrezi ca picior al barului. Blatul asta il fixezi cu suruburi mari de sus in jos in perete. apoi suprapui peste el blatul barului si fixezi cu suruburi care strabat suportul fixat in perete si o parte din blatul barului, de jos in sus. Daca esti paranoic poti sa adaugi intre cele doua blaturi si niste adeziv, da' poate odata o sa te apuce sa schimbi blatul si atunci ar fi distractie.
|
Posted 17 July 2007 - 16:46

Am fost pe la o cunostinta care si-a montat un asemenea blat prin lipire (de fapt la lipit firma ce a facut mobila) dar nu stie ce au folosit.
Varianta cu suruburi nu prea ma incanta (a fost prima la care m-am gandit). |
Posted 19 July 2007 - 14:24

pai depinde de cat de lat e peretele in care vrei tu sa "infigi" blatul daca are sau nu eficienta lipirea. desi eu nu inteleg de ce nu te incanta varianta suruburilor, ca astea oricum ar fi ascunse complet privirii.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users