![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cand se poate spune ca am inceput activitatea la firma ?
Last Updated: Jul 16 2007 01:02, Started by
me_suzy
, Jul 15 2007 15:09
·
0

Posted 15 July 2007 - 15:09

salut, cand pot spune ca am activitate la firma ?
Tocmai mi-am deschis firma, am pus niste produse la vanzare pe net, dar nu s-a vandut nici unul. Si as vrea sa stiu daca sa declar sau nu ca am activitate. Pt ca daca n-am activitate, nu mai tre sa platesc contabilul, pt ca e doar o declaratie. Parerea mea e ca pot spune ca am activitate, atunci cand s-a vandut macar un singur produs, nu ? Altfel ce rost ar avea ? Tot n-are cum castiga statul acei 16%, daca n-am profit, corect ? va rog sugestii. 10x |
Posted 15 July 2007 - 15:37

Ai activitate indiferent.
Pentru a nu avea activitate, trebuie depusa declaratie in acest sens la RC. Consulta un contabil. |
Posted 16 July 2007 - 01:02

Pe 28 iunie 2002 mi-au iesit actele la SoftNews Net SRL
Am ridicat de la Reg Com actele pe 1 sau 2 Iulie, asa ca nu am depus declaratia ca nu am avut activitate pt 2 zile, desi nici nu aveam actele ! Pentru asta am platit amenda... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users