![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cand se poate spune ca am inceput activitatea la firma ?
Last Updated: Jul 16 2007 01:02, Started by
me_suzy
, Jul 15 2007 15:09
·
0

Posted 15 July 2007 - 15:09

salut, cand pot spune ca am activitate la firma ?
Tocmai mi-am deschis firma, am pus niste produse la vanzare pe net, dar nu s-a vandut nici unul. Si as vrea sa stiu daca sa declar sau nu ca am activitate. Pt ca daca n-am activitate, nu mai tre sa platesc contabilul, pt ca e doar o declaratie. Parerea mea e ca pot spune ca am activitate, atunci cand s-a vandut macar un singur produs, nu ? Altfel ce rost ar avea ? Tot n-are cum castiga statul acei 16%, daca n-am profit, corect ? va rog sugestii. 10x |
Posted 15 July 2007 - 15:37

Ai activitate indiferent.
Pentru a nu avea activitate, trebuie depusa declaratie in acest sens la RC. Consulta un contabil. |
Posted 16 July 2007 - 01:02

Pe 28 iunie 2002 mi-au iesit actele la SoftNews Net SRL
Am ridicat de la Reg Com actele pe 1 sau 2 Iulie, asa ca nu am depus declaratia ca nu am avut activitate pt 2 zile, desi nici nu aveam actele ! Pentru asta am platit amenda... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users