Costuri demolare casa

Posted 14 July 2007 - 08:16

Buna,
Stie cineva cam ce costuri sunt pentru demolarea unei case? Pe mine m-ar interesa pentru o casa batraneasca de 2 cam intr-un sat de langa C-lung Muscel. Merci |
Posted 18 July 2007 - 12:39

chiar nu a facut nimeni asa ceva? Salut asta e oferta pe care o primisem in primavara pentru o casa de 54 mp, doar parter, din caramida plina. Casa era de prin anii '40: MOD DE CALCUL (evaluare) Locatia este in Bucuresti. In final insa am renuntat la cooperarea cu inginerul constructor care mi-a facut oferta respectiva (din alte motive, fara legatura cu demolarea) iar firma cu care am contractat in final executia casei (pentru ca pe locul casei demolate am construit altceva) nu m-a taxat pentru demolare iar operatiunea a durat 2-3 zile. Sper sa te ajute si succes. |
Posted 29 July 2007 - 01:29

Salut asta e oferta pe care o primisem in primavara pentru o casa de 54 mp, doar parter, din caramida plina. Casa era de prin anii '40: MOD DE CALCUL (evaluare) Locatia este in Bucuresti. In final insa am renuntat la cooperarea cu inginerul constructor care mi-a facut oferta respectiva (din alte motive, fara legatura cu demolarea) iar firma cu care am contractat in final executia casei (pentru ca pe locul casei demolate am construit altceva) nu m-a taxat pentru demolare iar operatiunea a durat 2-3 zile. Sper sa te ajute si succes. NU AI TINUT CONT SI DE COSTUL PROIECTULUI ...CARE DEPINDE DE PROIECTANT...BAFTA |
Posted 10 August 2008 - 10:26

Salut,
Poti sa-mi dai si mie contactul inginerului care ti-a facut oferta asta? Merci, M
Salut asta e oferta pe care o primisem in primavara pentru o casa de 54 mp, doar parter, din caramida plina. Casa era de prin anii '40: MOD DE CALCUL (evaluare) Locatia este in Bucuresti. In final insa am renuntat la cooperarea cu inginerul constructor care mi-a facut oferta respectiva (din alte motive, fara legatura cu demolarea) iar firma cu care am contractat in final executia casei (pentru ca pe locul casei demolate am construit altceva) nu m-a taxat pentru demolare iar operatiunea a durat 2-3 zile. Sper sa te ajute si succes. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users