![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Studio Videochat
Last Updated: Jan 27 2015 10:45, Started by
alexsnoop
, Jul 14 2007 01:45
·
0

Posted 31 August 2013 - 23:12

Uite tii recomand cu caldura pe oamenii de aici
http://amp.creatives...cii-si-preturi/ Sunt cei mai buni din tara pe aria asta a videochatului cum sa iti deschizi si asa mai departe insa nu se gasesc fete si eu am vrut sa imi deschid dar am renuntat din cauza lipsei personalului. |
Posted 02 September 2013 - 18:56

deci pe livejasmin aflu totul ce ma intereseaza?> e cel mai ok site? voi sti si cam cat poyt sa castig si ce imi trebuie ca sa incep...? ms
|
Posted 03 September 2013 - 09:14

Salut, vazand opiniile nedocumentate pe care le-ati publicat, am si eu o intrebare. Care este incadrarea legala a firmei, si domeniul de activitate la videochatului? Multumesc anticipat
|
Posted 24 February 2014 - 11:40

salut
Se mai gasesc fete care sa faca VC? Si daca da... unde? ![]() |
Posted 27 January 2015 - 10:45

Legat de site-uri, incepand cu anul 2014 kinklive.com este unul dintre site-urile de top
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users