Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Portretul combinatorului la tiner...

Fals/ uz de fals?

Credit pe cartele

Nu pot sa prelungesc un domeniu, ...
 Sfc scannow blocat la 99 la suta

hdd 2,5" sata 250GB unallocat...

Comparatie consum inverter vs non...

Hidrofor defect arunca apa inapoi...
 Apa la sticla din sticla

Întrebuințare telefoane vechi...

Dacia Lodgy sau Dacia Docker ?

Valeriu Nicolae
 Exista vreun dezavantaj la constr...

Senzori de miscare ce nu aprind l...

Problema martori semnalizare dire...

Senzori de miscare cu lampi ce se...
 

Aer Conditionat: Produse, Marci, Selectie, Dimensionare..

* * * * - 6 votes
  • Please log in to reply
7005 replies to this topic

#1
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005
incepeti de aici. Spor la treaba. :peacefingers:

continuare de aici

Edited by scheleton, 07 July 2011 - 16:07.


#2
bogdanb1

bogdanb1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,176
  • Înscris: 05.07.2007

View Postdant, on Jul 12 2007, 20:06, said:

As incepe dar astept clientii..
daca imi permiteti am si eu citeva intrebari
care e diferenta intre
white-westinghouse la 17,5 mil 12k btu si
tehnolux la 10 mil 12k btu
adica se justifica diferenta de pret,calitate,fiabilitate?
daca as fi optat pentru tehnolux desi am platit deja pentru ww ar fi fost bun si acela,adica tehnolux??
ww are freon r407 si e de 12k btu. e ok acest freon sau era mai bune cu r410?

#3
Wolf46

Wolf46

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 27.06.2007
Legat de aparatele de aer conditionat SANYO ce stiti, ce experiente ati avut ?
Eu urmeaza sa am modelul SAP-KR94EH, 9000 BTU, 25-33 dB UI,  a costat 15 mil lei vechi.

#4
radudd

radudd

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,296
  • Înscris: 08.02.2007

View PostWolf46, on Jul 13 2007, 12:13, said:

Legat de aparatele de aer conditionat SANYO ce stiti, ce experiente ati avut ?
Eu urmeaza sa am modelul SAP-KR94EH, 9000 BTU, 25-33 dB UI,  a costat 15 mil lei vechi.

Pana acum functioneaza impecabil. Este un SAP-KR124EH de 12000, si nu poti sta prea mult pe langa el. Montat in 4 iunie, impecabil executat montajul, acum astept sa treaca sezonul sa iau unul de 9000 pentru unul din dormitoare. Ai facut o alegere buna. Ar fi interesant sa-mi spui (pe PM) de unde l-ai luat si cine face instalarea. Daca este vorba de firma de unde l-am luat eu, sa fii linistit, totul este OK. Partea neplacuta este ca tot atat am dat eu pe al meu, adica 1534 RON....le-am scumpit acum in plin sezon...pacat !

Edited by radudd, 13 July 2007 - 11:43.


#5
OBA

OBA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 188
  • Înscris: 20.06.2004
care firma e cea mai buna la AC ?

#6
razvan c

razvan c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 25.04.2007

View PostOBA, on Jul 13 2007, 19:48, said:

care firma e cea mai buna la AC ?


sa zicem daikin...

#7
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002
dom'le sunt eu tampit, sau ei... Va fac copy paste dupa 2 fragmente din manualul de utilisare. (AUX H12/EWR)

Regimul automat de functionare
1. Apasati tasta " Mode " (regim de functionare), selectati regimul automat de functionare.
2. Apasati tasta " + " sau " - " pentru a seta temperatura.

3. Apasati tasta " Fan " pentru a seta viteza ventilatorului.
4. Apasati tasta " 'l5 " indicatorul de functionare se aprinde, aparatul de aer conditionat functioneza in regim automat. Pentru oprire se apasa din nou tasta" O ".



5. Tasta " -" (tasta de reducere a temperaturii)
Apasati pe tasta o singura data si temperatura va scadea cu 1°C. Apasati tasta mai mult de o secunda si temperatura va scadea cu 4° C/secunda.Valoarea minima a setarii temperaturii este de 16°C.Aceasta functie nu este activa atunci cand aparatul funvtioneaza in modul "Automat" sau " Ventilatie ".

Deci... se poate schimba temperatura in modul automat? Mie-mi arata 24 grade orice-i fac. Ma rog, daca-l sting nu mai arata...

Edited by adiharan, 14 July 2007 - 15:34.


#8
bogdanb1

bogdanb1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,176
  • Înscris: 05.07.2007

View Postadiharan, on Jul 14 2007, 16:33, said:

dom'le sunt eu tampit, sau ei... Va fac copy paste dupa 2 fragmente din manualul de utilisare. (AUX H12/EWR)

Regimul automat de functionare
1. Apasati tasta " Mode " (regim de functionare), selectati regimul automat de functionare.
2. Apasati tasta " + " sau " - " pentru a seta temperatura.

3. Apasati tasta " Fan " pentru a seta viteza ventilatorului.
4. Apasati tasta " 'l5 " indicatorul de functionare se aprinde, aparatul de aer conditionat functioneza in regim automat. Pentru oprire se apasa din nou tasta" O ".
5. Tasta " -" (tasta de reducere a temperaturii)
Apasati pe tasta o singura data si temperatura va scadea cu 1°C. Apasati tasta mai mult de o secunda si temperatura va scadea cu 4° C/secunda.Valoarea minima a setarii temperaturii este de 16°C.Aceasta functie nu este activa atunci cand aparatul funvtioneaza in modul "Automat" sau " Ventilatie ".

Deci... se poate schimba temperatura in modul automat? Mie-mi arata 24 grade orice-i fac. Ma rog, daca-l sting nu mai arata...

cica in regim AUTO ramine pe 24 arice i ai face. verificati

#9
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002

View Postbogdanb1, on Jul 14 2007, 17:00, said:

cica in regim AUTO ramine pe 24 arice i ai face. verificati

...?
adica cui i-ai cerut sa verifice?

#10
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002
mda... mi-am incalcat un principiu... si anume sa nu cumpar lucruri ieftine... mi-am luat un AUX de 12.000, cu vreo 10 mil. Si pe langa postul de mai sus, mai e o problema...
ceasul de la contor parca e un titirez... asta e... lucruri ieftene! banuiesc ca monstru asta consuma pe ora cam cat consumam eu intr-o luna...
Vedeti sa nu faceti aceeasi greseala..

Edited by adiharan, 15 July 2007 - 03:14.


#11
bogdanb1

bogdanb1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,176
  • Înscris: 05.07.2007

View Postbogdanb1, on Jul 14 2007, 17:00, said:

cica in regim AUTO ramine pe 24 arice i ai face. verificati

asa mi aspus cel care mi a montat un ww de 12k ieri

#12
paul57

paul57

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 26.02.2007
sal pe auxul meu scrie clasa c si cica dar eu nu cred, probabil ca o aveam mai mult  zice consum rece: 860w; si la incalzire 1200w, al tau cum are?


View Postadiharan, on Jul 15 2007, 04:12, said:

mda... mi-am incalcat un principiu... si anume sa nu cumpar lucruri ieftine... mi-am luat un AUX de 12.000, cu vreo 10 mil. Si pe langa postul de mai sus, mai e o problema...
ceasul de la contor parca e un titirez... asta e... lucruri ieftene! banuiesc ca monstru asta consuma pe ora cam cat consumam eu intr-o luna...
Vedeti sa nu faceti aceeasi greseala..

Edited by paul57, 15 July 2007 - 12:43.


#13
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002
tot clasa C. Dar si eu cred ca consumul e mult mai mare.

#14
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002
voua cam cu cat v-a urcat factura de curent, sa zicem daca aparatul functioneaza cam 10 ore pe zi, cu compresorul mergand tot timpul?

#15
dant

dant

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 727
  • Înscris: 01.10.2005

View Postadiharan, on Jul 16 2007, 01:47, said:

voua cam cu cat v-a urcat factura de curent, sa zicem daca aparatul functioneaza cam 10 ore pe zi, cu compresorul mergand tot timpul?
Ex: Whirlpool AMB967-9000 btu/h - consum 930W * 10 ore * 0.4 RON = 3,720 RON * 30 zile = 111.60 RON
Cum ti se pare ?

#16
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002
acceptabil.
Mai am o intrebare... Temperatura aerului care iasa din aparat e aceeasi, nu, indiferent de temperatura setata. Diferenta e ca daca temperatura setata e mai mare, compresorul se opreste mai repede... Am I wright?

#17
adiharan

adiharan

    Oldest member. Probably

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,724
  • Înscris: 24.03.2002

View Postadiharan, on Jul 16 2007, 22:50, said:

acceptabil.
Mai am o intrebare... Temperatura aerului care iasa din aparat e aceeasi, nu, indiferent de temperatura setata. Diferenta e ca daca temperatura setata e mai mare, compresorul se opreste mai repede... Am I wright?

C'mon man, e o intrebare simpla... sau nu mai gaseste nimeni postu?

#18
paul57

paul57

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 26.02.2007
ai drepatate, cand temp setata e mai mare ajunge mai repede la temp dorita, si se opreste compresorul, el sufla cu aceeasi temp indiferent ca e pe 16 sau 20 si ceva grade aerul scos are aceeasi temp intre 5-10 grade, sper ca te-am lamurit, daca nu intervin si cei care sunt in bransa pe forum si iti vor explica

Edited by paul57, 17 July 2007 - 20:29.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

gabri_c

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate