![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum se pot scoate petele de spuma poliuretanica de pe o usa?
Last Updated: Aug 07 2007 16:27, Started by
bani002
, Jul 11 2007 15:30
·
0

Posted 11 July 2007 - 15:30

Problema este urmatoarea: la montajul usii au cazut pe ea cateva picaturi de spuma poliuretanica. "Grosul" l-am inlaturat, insa au mai ramas niste pete mici pe care nu le pot scoate decat daca zgarii usa. Orice sfat pertinent e binevenit. Multumesc anticipat!
|
Posted 13 July 2007 - 05:09

Problema este urmatoarea: la montajul usii au cazut pe ea cateva picaturi de spuma poliuretanica. "Grosul" l-am inlaturat, insa au mai ramas niste pete mici pe care nu le pot scoate decat daca zgarii usa. Orice sfat pertinent e binevenit. Multumesc anticipat! ![]() |
Posted 07 August 2007 - 16:27

Eu am scos spuma de pe parchet cu un tub de diluant pe care il folosesc cei ce monteaza termopane. De fapt ei mi l-au lasat, era pe terminate si le-am facut si "scandal" ca mi-au murdarit parchetul. Din pacate nu stiu cum se numeste, am aruncat tubul, dar sigur se gaseste la magazinele/depozitele care vand fitinguri si accesorii pentru tamplarie de aluminiu si pvc ( ex. reprezentante Den Braven).
Edited by lulumic, 07 August 2007 - 16:28. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users