![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
margine de protectie blat
Last Updated: Jul 16 2007 15:17, Started by
anomis
, Jul 11 2007 14:57
·
0

Posted 11 July 2007 - 14:57

povestea e lunga... mai pe scurt: am un blat pt o mobila de bucatarie care trebuie pus fix invers .. asta inseamna ca marginea frumos rotunjita vine la perete si marginea dreapta in fata.
Pentru ca nu vreau sa cumpar alt blat as vrea sa pun o margine cauciucata(cam cum sunt la birouri) sau poate chiar metalica rotunjita. Mama mi-a gasit in Braila la un atelier de mobila(dar se pune cu un aparat special) si cum eu sunt in Bucuresti ma gandeam ca poate stie cineva unde as putea incerca ca sa nu ma mai plimb cu blatul la Braila. Blatul are cantul de 3 cm. |
Posted 11 July 2007 - 15:01

Incearca in Rahova, la OMV spre Magurele, 300 metri dupa intersectie pe stanga. S-ar putea sa te rezolve. Si cam pe la toate unde vand blaturi si le taie, pun canturi si alte operatiuni.
Edited by jay333, 11 July 2007 - 15:25. |
Posted 12 July 2007 - 09:53

am mai gasit si eu o adresa http://www.darel.ro/index01.html si sunt si mult mai aproape de mine
|
Posted 16 July 2007 - 15:17

am gasit cant din pvc pt blat usor rotunjit pe morarilor pt cei interesati
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users