Elvetia
Last Updated: Sep 22 2023 10:05, Started by
b99xsx
, Jul 05 2007 19:47
·
10

Posted 08 May 2013 - 21:12

Seria a 2-a, din moment ce publicul fu atât de încântat cu prima (plimbare în exteriorul Genevei, în rolul personajului principal muntele Salève):
![]() Attached Files |
Posted 10 May 2013 - 18:01

Cer acoperit, dar temperatura ideală pt. o plimbare!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 11 May 2013 - 16:53

Posted 24 June 2013 - 20:26

Buna seara,
Stiti cumva ce este cu sectorul francez din aeroportul din Geneva? Trec mai simplu prin vama? Stau o zi in Geneva si ma indrept spre Franta. Biletul de plecare din Budapesta. |
Posted 30 June 2013 - 07:44

Posted 30 June 2013 - 19:46

Salut,
Imi poate spune cineva (cred ca cineva care locuieste in Elvetia) cum este vremea/temperatura intre sf lui septembrie pana la jumatatea lui octombrie? Plec si eu vreo 16 zile numai in orasele de baza si din informatiile de pe wiki reiese ca temperatura este ok insa din pozele voastre vad ca in aprilie apare in anumite zone zapada,soare / zapada uscat in august ploaie k lumea,soare,soare,innorat destul de rau. Banuiesc ca vremea indiferent de anotimp este destul de schimbatoare. Multumesc |
Posted 11 July 2013 - 18:43

Banuiesc ca vremea indiferent de anotimp este destul de schimbatoare. Între sfârşitul lui septembrie şi prima jumătate din octombrie temperatura nu depăşeşte 16 grade, în cel mai bun caz. Dimineţile sunt ceţoase. Nu ţi-ai ales neapărat perioada cea mai ideală pt. vizită. |
Posted 11 July 2013 - 18:49

Bănui corect...vremea aici e f. imprevizibilă. Deci nimeni nu-ţi poate oferi predicţii exacte. Între sfârşitul lui septembrie şi prima jumătate din octombrie temperatura nu depăşeşte 16 grade, în cel mai bun caz. Dimineţile sunt ceţoase. Nu ţi-ai ales neapărat perioada cea mai ideală pt. vizită. Nici nu ma pasioneaza soarele. Daca sunt 16 grade si eventual fara ploaie este parfum. Nu-mi place caldura asta fiind si motivul pentru care nu plec unde este cald. Ms pentru raspuns |
Posted 11 July 2013 - 20:31

Nu-mi place caldura asta fiind si motivul pentru care nu plec unde este cald In schimb, sa stii ca este extrem de neplacut sa fie ceata atat de deasa, incat sa treci pe autostrada pe langa Montreaux si sa nu-ti dai seama pe unde te afli!!! De Lac Leman sau Mont Blanc (in aceste conditii)... nici pomeneala!!! ![]() Sper ca tu sa fii ceva mai norocos! |
|
Posted 11 July 2013 - 20:34

La ei oricum nu sunt caldurile de la noi, asa ca asta nu ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare... In schimb, sa stii ca este extrem de neplacut sa fie ceata atat de deasa, incat sa treci pe autostrada pe langa Montreaux si sa nu-ti dai seama pe unde te afli!!! De Lac Leman sau Mont Blanc (in aceste conditii)... nici pomeneala!!! ![]() Sper ca tu sa fii ceva mai norocos! Folosesc ca mijloc de miscare intre orase exclusiv trenul. Ma pui pe ganduri cu ceata asta in octombrie. Chiar sa nu prind niciun soare. Tu ce stii? Vad ca esti din zona. Ms |
Posted 11 July 2013 - 20:41

Folosesc ca mijloc de miscare intre orase exclusiv trenul. Ma pui pe ganduri cu ceata asta in octombrie. Chiar sa nu prind niciun soare. Tu ce stii? Vad ca esti din zona ![]() Noi am fost la inceputul lui aprilie si in afara de 2-3 zile mai insorite in zona Valais-ului (din 11 petrecute in Elvetia), am avut parte numai de vreme mohorata. ![]() Am povestit cate ceva aici, daca vei fi interesat(a): http://forum.softped...8#entry13335915 Edited by alinuta123, 11 July 2013 - 20:56. |
Posted 11 July 2013 - 21:24

Chiar sa nu prind niciun soare. Și după ți-am indicat deja, nu ai ales perioada ideală pt. vizită. Ori în plină iarnă, când Elveția se transformă într-un winter wonderland, ori între luna mai și începutul lui septembrie, când totul e verde, temperatură f. agreabilă, ploaie puțină, fără ceață etc. În octombrie, noiembrie, martie și aprilie vremea e identică cu cea din Londra...friguros, ploios și cețos. Ți-o spune cineva care trăiește de ani buni aici. Dar e problema ta, până la urmă. Noi am fost binevoitoare și ți-am răspuns la dilemă. E timpul să revin cu niște poze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 11 July 2013 - 21:33

Eu nu sunt din zona, @Tinkerbelle insa DA. ![]() Noi am fost la inceputul lui aprilie si in afara de 2-3 zile mai insorite in zona Valais-ului (din 11 petrecute in Elvetia), am avut parte numai de vreme mohorata. ![]() Am povestit cate ceva aici, daca vei fi interesat(a): http://forum.softped...8#entry13335915 Da,am citit si vazut tot ce e pe aici ref la text si poze. Intrebarea era tot pt @Tinkerbelle. Scuze
Spuneai că nu te pasionează soarele sau plaja, ş-atunci ce mai contează? Şi după ţi-am indicat deja, nu ai ales perioada ideală pt. vizită. Ori în plină iarnă, când Elveţia se transformă într-un winter wonderland, ori între luna mai şi începutul lui septembrie, când totul e verde, temperatură f. agreabilă, ploaie puţină, fără ceaţă etc. În octombrie, noiembrie, martie şi aprilie vremea e identică cu cea din Londra...friguros, ploios şi ceţos. Ţi-o spune cineva care trăieşte de ani buni aici. Dar e problema ta, până la urmă. Noi am fost binevoitoare şi ţi-am răspuns la dilemă. E timpul să revin cu nişte poze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da,am cam vzt tot ce e pe aici. Perioada este 27.09 - 13.10.201 si orasele sunt clasice. geneva,montreux,lausanne,neuchatel,berna,interlaken,basel,zurich,st gallen,lucerna,locarno,lugano Cand am zis de soare ma refeream la o zi insorita sa pot face niste poze mai ok. Numai ploaie sa nu fie. Am mai fct un tur prin UK in aprilie si a fost 80% bine. Ms oricum de info. |
Posted 30 August 2013 - 19:10

Pozeeeeeeeeeeeeeeeee...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 19 October 2013 - 20:51

in vara lui 2014 ,,must Elvetia'' acum ma documentez, as vrea sa stiu de la cineva care a fost cat costa transportul cu cele trei trenuri pana in varful Jungfrau si transportul cu telecabinele pana in varful Matterhorn?
|
Posted 19 October 2013 - 23:01

Pentru varful Matterhorn trebuie sa te apuci de alpinism.
![]() http://www.matterhor...es/default.aspx http://www.zermatt.c...lacier_paradise Noi am fost cu trenu si am coborat pe jos.Aproape de intrarea in Zermatt am baut cea mai scumpa apa minerala din viata mea 10 fraci un litru.Era o cabana si noi eram deshidratati cu toate ca am avut apa la noi.Nici in Norvegia nu am gasit mai scump (5 euro /l) Pentru jungfraujonch se ia trenul din vale (mai multe statii) si se schimba in Kleine Sheideg.Asta costa te te rupe.Ai sa ti minte. http://www.jungfrau....f-europe/fares/ Dus intors vad ca cel mai scump este 197.Scade usor daca il iei de la o statie mai apropiata.Grindewald 176 si la fel din Lautenbrunnen. Edited by sil200, 19 October 2013 - 23:16. |
Posted 20 October 2013 - 19:18

Multumesc, @sil200 intre timp am descoperit si eu preturile dar parca nu imi venea sa cred ca sunt asa de mari, dar in fond o data in viata faci asa ceva, la mine cu mersul pe jos nu tine nici pe suprafata orizontala exclus pe munte, asa ca raman motorizat. Ca sa mai reduc din costuri si sa revin la bugetul alocat puteti sa0-mi spuneti daca in zona Jungfrau sau Zermatt (sau prin apropiere) sunt campinguri care sa aiba casute (nu vreau sa dorm la cort) sau rulote, care sunt conditiile in aceste campinguri si mai ales cat costa pe noapte cazarea pentru doua personae cu masina dar fara cort?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users