![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Elvetia
Last Updated: Sep 27 2023 14:31, Started by
b99xsx
, Jul 05 2007 19:47
·
10

Posted 05 July 2007 - 19:47

Vreau sa merg 3-4 zile in Elvetia, cu masina. Imi poate recomanda cineva un circuit, sau ceva impresii personale.
De mentionat ca voi pleca din Heidelberg, Germania. |
Posted 09 July 2007 - 09:22

b99xsx, on Jul 5 2007, 20:47, said: Vreau sa merg 3-4 zile in Elvetia, cu masina. Imi poate recomanda cineva un circuit, sau ceva impresii personale. De mentionat ca voi pleca din Heidelberg, Germania. Depinde foarte mult de ce vrei sa faci sau sa vezi. Personal, cele mai frumoase orase mi s-au parut Luzern, apoi Bern si St. Gallen. Incredibil este si soseaua care leaga restul Elvetiei de Ticino, muntele Zermat, in care ca esti catarator, cascada de la Schaffhausen, la 2 pasi de Zurich... |
Posted 04 September 2007 - 19:57

b99xsx, on Jul 5 2007, 20:47, said: Vreau sa merg 3-4 zile in Elvetia, cu masina. Imi poate recomanda cineva un circuit, sau ceva impresii personale. De mentionat ca voi pleca din Heidelberg, Germania. Luzern Zurich Berna Lugano(spre Italia) Montreux(in vest spre Franta) si neaparat autostrada St Gottard (urca pana la 2500 de metri super priveliste) Cam asta e parerea mea Edited by wild_rose, 04 September 2007 - 19:58. |
Posted 04 September 2007 - 21:07

Ma gandesc sa merg luna viitoate acolo. Pe unde ati stat, ce ati vazut, etc...?
Voi fi aproape de toppic-ul acesta pentru a-mi lua mai multe informatii. |
Posted 07 September 2007 - 13:47

floraur, on Sep 4 2007, 22:09, said: Ma gandesc sa merg luna viitoate acolo. Pe unde ati stat, ce ati vazut, etc...? Voi fi aproape de toppic-ul acesta pentru a-mi lua mai multe informatii. Initial doream cazare la Etap in Basel, dar am ajuns pe la ora 22, nu e nimeni la receptie si noi aveam doar cash, nu si card ca sa ne cazam si sa platim la automat. Pretul era mai mic, 50 euro/noapte/cam. |
Posted 20 December 2007 - 13:53

Merg in Elvetia de Revelion. Stie cineva daca e mai convenabil sa cumparam din tara franci? Oraselul unde vom sta e langa Liechtenstein.(14 min de Vaduz). Oare e mai bine sa cumparam(orice altceva) dintr-o tara invecinata? Am auzit ca preturile iti taie rasuflarea... Va multumesc.
|
Posted 20 December 2007 - 15:40

gotca007, on Dec 20 2007, 13:53, said: Merg in Elvetia de Revelion. Stie cineva daca e mai convenabil sa cumparam din tara franci? Oraselul unde vom sta e langa Liechtenstein.(14 min de Vaduz). Oare e mai bine sa cumparam(orice altceva) dintr-o tara invecinata? Am auzit ca preturile iti taie rasuflarea... Va multumesc. |
Posted 23 December 2007 - 13:39

deci, daca salariul tau e in euri iar de pe card luand bani se face conversia tot in euri, preturile din elvetia de fapt ti se vor parea...mici.
asta ptr ca eurul este f umflat in perioada asta . in general nu-ti convine sa platesti direct cu cc, sint locuri in care iti iau un procent in plus sau iti fac conversia de valuta nefavorabil. ai grija ca poti scoate marfa de maxim 175 euri / caciula de acolo, peste trebe declarat si platit diferenta de tva. si vezi ca daca-si pun in cap sa te controleze sint fffffffff seriosi. ok, pretul la consum/servicii ptr turisti sint mai mari decat in tzarile vecine dar nu de speriat. benzina de ex costa 0,90 - 1 eur, iar in europa vine cam 1,3 -1,4 litrul. deci depinde ce vrei sa faci. atentie la limita de viteza pe toate strazile si nu te nerva cu politistii niciodata si imbraca-te ca e frig nu gluma ![]() |
Posted 05 February 2008 - 15:37

salut,
in cateva zile plec in elvetia langa berna, si as dori niste informatii clasice, daca s-ar putea sa vina de la cei care au fost pe acolo( cam costa o masa la un restaurant, cat e o bere, cluburi, obiective interesante, taxe, ce e mai convenabil pt excursii trenul sau bus-ul, etc)........... Si am auzit un zvon cum ca nu ai avea voie sa fumezi pe strada, e adevarat? mersi mult |
|
Posted 06 February 2008 - 16:05

copilasul, on Feb 5 2008, 15:37, said: salut, in cateva zile plec in elvetia langa berna, si as dori niste informatii clasice, daca s-ar putea sa vina de la cei care au fost pe acolo( cam costa o masa la un restaurant, cat e o bere, cluburi, obiective interesante, taxe, ce e mai convenabil pt excursii trenul sau bus-ul, etc)........... Si am auzit un zvon cum ca nu ai avea voie sa fumezi pe strada, e adevarat? mersi mult Pentru excursii, ai de ales intre tren si autobuz pentru ca in general pe linele acoperite de trenuri nu exista autobuze. Trenurile sunt maxim din ora in ora si merg prin foarte multe locuri. Obiective interesante: Bern (orasul vechi), Luzern (din punctul meu de vedere cel mai frumos oras din Elvetia), Interlaken cu muntii de langa (trenul te poate duce pana la Jungfraujoch la peste 5000 metri !). In fiecare oras, in gara, exista un birou de informatii turistice care iti ofera de cele mai multe ori gratuit o harta a orasului cu principalele obiective turistice din oras si din canton. In general, orasele elvetiene sunt mici, nu e nevoie de mai mult de o zi pentru vizita. Despre costuri... hmmm... depinde de multi factori... gandeste-te ca Elvetia este cea mai scumpa tara din Europa cu exceptia Norvegiei... deci asteapta-te la mici socuri. |
Posted 06 February 2008 - 16:38

Posted 06 February 2008 - 16:45

fly_dream, on Feb 6 2008, 16:38, said: O fi "top of Europe", dar depaseste cel mai inalt varf al Alpilor despre care am invatat la geografie ca are 4807 m? Poate s-au actualizat masuratorile.... ![]() |
Posted 07 February 2008 - 13:24

copilasul, on Feb 5 2008, 15:37, said: salut, in cateva zile plec in elvetia langa berna, si as dori niste informatii clasice, daca s-ar putea sa vina de la cei care au fost pe acolo( cam costa o masa la un restaurant, cat e o bere, cluburi, obiective interesante, taxe, ce e mai convenabil pt excursii trenul sau bus-ul, etc)........... Si am auzit un zvon cum ca nu ai avea voie sa fumezi pe strada, e adevarat? mersi mult In privinta fumatului...noi am stat 7 zile in Saas Fee-Wallis dar am fost si in Berna si Geneva.Nicaieri nu a fost interzis fumatul -e vorba de restaurante,terase.In Berna ,o portie de mancare-fel principal constand in specialitati traditionale si care sunt afisate mare la toate restaurantele si terasele-era cam 8-10 franci,acum doi ani.Sub 8 franci erau doar salate.Berea,nu mai stiu...Noi am vizitat muzeul de arta,casa Einstein si o expozitie Einstein-temporara la muzeul de istorie.In rest ne-am plimbat prin orasul vechi,care este frumos...dar nu mai frumos ca Geneva unde mie mi-a placut mult! |
Posted 12 February 2008 - 17:11

Maine seara trebuie sa plec cu masina sa aduc pe cineva acasa de la Zurich.Nu stiu nimic nici despre traseu si nici despre viza.Am sa incerc(desi sunt in maaaaaare criza de timp) sa caut informatiile aici pe net.
Dar,va rog mult poate ma puteti ajuta cu informatii filtrate si cat mai proaspete; E cumva nevoie de viza ca sa pot intra in Elvetia?Cum se obtine viza?In cat timp?Sau doar la intrarea in tara,la frontiera,ca de ex. in Turcia?Cat costa viza? Ce traseu imi recomandati?Cel mai scurt si mai rapid.Plec din Hunedoara. Edited by silvia71, 12 February 2008 - 17:13. |
|
Posted 12 February 2008 - 17:48

Posted 12 February 2008 - 18:37

Posted 13 February 2008 - 17:24

Trebuie sa plec urgent in seara asta cu masina in Elvetia.Masina este proprietetea firmei.Oare am nevoie de procura sau imputernicire la fel ca si pt. Turcia?In Ungaria nu a fost nevoie,insa Elvetia nu e membra UE!
Va rog un raspuns cat mai repede! Multumesc anticipat!!!!!! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users