![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
vank
Last Updated: Jul 07 2007 22:06, Started by
blu26
, Jul 03 2007 13:45
·
0

Posted 03 July 2007 - 13:45

Stiu ca nu mai sunt foarte mediatizati in acest moment dar mie imi plac. Atit de mult incit caut prin toate magazinele de muzica care imi vin in cale sa cumpar albumul lor "Best of" si binenteles ca nimeni nu il are. E scos cam prin 2004.
NU sunt o sustinatoare a piratarii. Daca aveti de vinzare albumul legal achizitionat si nu descarcat de pe net il cumpar. Nu ma ajuta mp3 pt ca il ascult in masina si acolo am cdplayer. Astept oferte. |
Posted 03 July 2007 - 13:47

Stiu ca nu mai sunt foarte mediatizati in acest moment dar mie imi plac. Atit de mult incit caut prin toate magazinele de muzica care imi vin in cale sa cumpar albumul lor "Best of" si binenteles ca nimeni nu il are. E scos cam prin 2004. NU sunt o sustinatoare a piratarii. Daca aveti de vinzare albumul legal achizitionat si nu descarcat de pe net il cumpar. Nu ma ajuta mp3 pt ca il ascult in masina si acolo am cdplayer. Astept oferte. |
Posted 03 July 2007 - 13:50

Posted 03 July 2007 - 15:15

Posted 04 July 2007 - 06:24

Vank vor scoate anul acesta un nou album ( eu asa am auzit din surse sigure ).
CD-ul Best of Vank il am eu dar chestia cu vanzarea ar fi cam exagerata.Eu zic ca ar trebui sa descarci melodiile mp3 si sa faci cd audio dupa ele. P.S Mai interesanta ar fi o compilatie a tuturor melodiilor lansate, de la primul ( Independent) la ultimul ( Best Of ), eu in ultima perioada am mai ascultat piese mai vechi de-ale lor, mai putin cunoscute dar foarte bune. |
Posted 07 July 2007 - 22:06

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users