Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TV-ul nu detecteaza Cl +

Cimentare definitiva

Dacia Duster 3 vs precedentele ve...

Cilindree mica versus cilindree m...
 Cum pot sa evit delay-ul de 60 mi...

display nu se stinge programat

De ce saliveaza motanul cand cala...

Recomandare prelungire cablu inst...
 Greutate brad 100-130cm din leroy...

Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania

neuropatie periferica
 Incarcare butelii de voiaj

Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

vank

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

blu26

blu26

Junior Member

• Grup: Members
Stiu ca nu mai sunt foarte mediatizati in acest moment dar mie imi plac. Atit de mult incit caut prin toate magazinele de muzica care imi vin in cale sa cumpar albumul lor "Best of" si binenteles ca nimeni nu il are. E scos cam prin 2004.
NU sunt o sustinatoare a piratarii.
Daca aveti de vinzare albumul legal achizitionat si nu descarcat de pe net il cumpar. Nu ma ajuta mp3 pt ca il ascult in masina si acolo am cdplayer.
Astept oferte.

Annny

Annny

Active Member

View Postblu26, on Jul 3 2007, 14:45, said:

Stiu ca nu mai sunt foarte mediatizati in acest moment dar mie imi plac. Atit de mult incit caut prin toate magazinele de muzica care imi vin in cale sa cumpar albumul lor "Best of" si binenteles ca nimeni nu il are. E scos cam prin 2004.
NU sunt o sustinatoare a piratarii.
Daca aveti de vinzare albumul legal achizitionat si nu descarcat de pe net il cumpar. Nu ma ajuta mp3 pt ca il ascult in masina si acolo am cdplayer.
Astept oferte.
poti sa iei mp3-uri si sa iti faci un cd audio (cu riscul sustinerii pirateriei)

blu26

blu26

Junior Member

View PostAnnny, on Jul 3 2007, 14:47, said:

poti sa iei mp3-uri si sa iti faci un cd audio (cu riscul sustinerii pirateriei)
stiu dar e mai simplu sa iau direct cd.

Annny

Annny

Active Member

View Postblu26, on Jul 3 2007, 14:50, said:

stiu dar e mai simplu sa iau direct cd.
da, dar cum ziceai ca nu mai e nicaieri...varianta cu  - mp3uri,apoi cd audio-  e mai usor de realizat (in maxim jumatate de ora ai cdul)

msmihai

msmihai

Senior Member

• Grup: Senior Members
Vank vor scoate anul acesta un nou album ( eu asa am auzit din surse sigure ).
CD-ul Best of Vank il am eu dar chestia cu vanzarea ar fi cam exagerata.Eu zic ca ar trebui sa descarci melodiile mp3 si sa faci cd audio dupa ele.

P.S Mai interesanta ar fi o compilatie a tuturor melodiilor lansate, de la primul ( Independent) la ultimul ( Best Of ), eu in ultima perioada am mai ascultat piese mai vechi de-ale lor, mai putin cunoscute dar foarte bune.

Annny

Annny

Active Member

View Postmsmihai, on Jul 4 2007, 07:24, said:

P.S Mai interesanta ar fi o compilatie a tuturor melodiilor lansate, de la primul ( Independent) la ultimul ( Best Of ), eu in ultima perioada am mai ascultat piese mai vechi de-ale lor, mai putin cunoscute dar foarte bune.

da cateva exemple de astfel de piese :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate