Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Alergie sau altceva?

Perseidele

Samsung doreste ca pana in 2025 n...
 Despre "Drugtest 5000"

La multi ani @pufonel!

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...
 Multimedia, Office - AV1, x265 De...

Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?
 xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T
 

DVD player Philips DVP5980

- - - - -
  • Please log in to reply
373 replies to this topic

#73
mihaimihai

mihaimihai

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 09.03.2006

View Postsl2007, on Jan 4 2008, 14:13, said:

Vad ca la mine merg bine filmele in format divx, cand sunt luate pe USB. Numai filmele in format DVD merg sacadat de pe USB.

Aveti idee care este dimensiunea maxima a unui USB stick care este acceptata de DVP5980? Nu stiu daca merita sa dau banii pe unul de 8 GB in loc de cel de 4 GB? Ati pus iso-uri pe stick si le-ati vazut pe player?

Multumesc MTZ pentru firmware, l-am pus si merge excelent (ca si cel de pe vechiul Yamaha S550!) !

Cu stima,
Mihai

#74
Mondeo

Mondeo

    Nihil sine Mondeo

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,283
  • Înscris: 15.11.2005

View Postmihaimihai, on Jan 6 2008, 15:44, said:

Aveti idee care este dimensiunea maxima a unui USB stick care este acceptata de DVP5980? Nu stiu daca merita sa dau banii pe unul de 8 GB in loc de cel de 4 GB? Ati pus iso-uri pe stick si le-ati vazut pe player?

Multumesc MTZ pentru firmware, l-am pus si merge excelent (ca si cel de pe vechiul Yamaha S550!) !

Cu stima,
Mihai

Da mi si mie te rog un link, ceva la ultimul firmware care la i luat.
Pe usb am pus hdd de un terra si merge, deci vede cat ii dai sa vada, numai sa fie in FAT32, nu stiu in schimb cum merge dvd format file (nici gand iso. sau nrg img. etc )de pe usb, mie nu mi merg nici divx bine asa ca..........

Edited by Mondeo, 06 January 2008 - 20:24.


#75
mihaimihai

mihaimihai

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 09.03.2006

View PostMondeo, on Jan 6 2008, 20:22, said:

Da mi si mie te rog un link, ceva la ultimul firmware care la i luat.
Pe usb am pus hdd de un terra si merge, deci vede cat ii dai sa vada, numai sa fie in FAT32, nu stiu in schimb cum merge dvd format file (nici gand iso. sau nrg img. etc )de pe usb, mie nu mi merg nici divx bine asa ca..........

Mie nu mi-a vazut nici un hdd (am incercat cu 80 si 120, unul de laptop iar celalalt de 3.5 cu alimentare!). Ce firmware vrei, ala modificat de MTZ? Este un link pe o pagina anterioara pus de un alt forumist, cu fisierele puse initial de MTZ nu mi-a mers!

#76
Mondeo

Mondeo

    Nihil sine Mondeo

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,283
  • Înscris: 15.11.2005

View Postmihaimihai, on Jan 7 2008, 11:26, said:

Mie nu mi-a vazut nici un hdd (am incercat cu 80 si 120, unul de laptop iar celalalt de 3.5 cu alimentare!). Ce firmware vrei, ala modificat de MTZ? Este un link pe o pagina anterioara pus de un alt forumist, cu fisierele puse initial de MTZ nu mi-a mers!


Man ma refeream la ultimul firmware, a lui MTZ in restul nu am incredere.
Deci am folosit asa: rack extern usb cu HDD 80GB formatat pe FAT 32 si un HDD extern de un terra WD one touch easy III,
Inainte de toate vezi daca hdd uri le pe care le folosesti iti merg pe calculator, si desi nu stiu daca conteaza sau nu sa nu fie SATA, Rackul meu pe acare am folosit HDD de 80 Gb e ATA100

Edited by Mondeo, 07 January 2008 - 18:52.


#77
avionaru

avionaru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 07.07.2007
Salut,

La mine pana la urma problema s-a dovedit a fi de la discuri un pic zgariate, nu de la firmware si ce mai credeam eu initial. Acum playerul merge bine, cu discuri noi.
Un review personal gasiti aici: http://www.avionaru....dvp5980-review/

#78
usernome

usernome

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 120
  • Înscris: 05.04.2005
am si eu o nedumerire

am lotr in rezolutie 1280*544
si spune video not suported!

e din dvd philips(5980) sau tv(philips 42PFL5322/1x)?

#79
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Maximul suportat este 720x576. Playerul nu poate mai mult de atat.

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 12 January 2008 - 08:33.


#80
smarlex

smarlex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 22.05.2006
sa inteleg ca 5980 e pe locul 2, dupa e-boda 777 ?

#81
talex74

talex74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 14.01.2008
Salut, am si eu tot DVP5980,  cumparat recent si intampin o problema : nu vede HDD pe USB, l-am facut FAT32 are alimentare externa si tot nimic "disc not suported" , nu stiu ce nu fac bine.
Mersi anticipat, alex

#82
smarlex

smarlex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 22.05.2006
1. Dupa instalarea ultimului FW mai apare banda gri pe care e scrisa subtitrarea ?
2. Incap toate caracterele pe un rand ?

Spun asta deoarece in screenshotul lui Mtz  nu apare ultimul caracter.
Numai la Pioneer si la E-boda apar toate.

#83
smarlex

smarlex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 22.05.2006
Va rog sa postati un screenshot de la un philips 5980 care are ultiumul firmware.
As vrea sa vad daca pe divx subtitrarea e centrata corect, daca incape nr maxim de caractere pe un rand si cum arata caracterele.

Multumesc.

#84
talex74

talex74

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 14.01.2008
Am rezolvat cu HDD , l-am partitionat si merge, dar vede numai prima partitie. E ok? sau ar trebui sa vada toate partitiile, cat poate fii partitia de mare??

#85
bubico

bubico

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 27.06.2003

Quote

Canti, daca ai cablu serial, incearca pe rand firmware din atasament.
Cum se poate arde FW cu un cablu serial? ca eu nu am reusit sa descoper vreo mufa RS232 sau ceva de genul asta...

#86
trluk2k

trluk2k

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 14.12.2006
Playerul nu face scanare progresiva si prin hdmi? Cel putin  mie imi apare optiunea asta inactiva in meniu cu toate ca televizorul suporta.  :confused:

#87
bubico

bubico

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 27.06.2003
Deci cred mi-am distrus playeru.
Am luat FW de la MTZ , l-am pus pe un CDRW gol in root am urmat procedura ...iar in timp ce scria upgrade....playerul a ejectat CDul .Din momentu asta nu am mai stiut ce sa fac am incercat sa bag CDul la loc da nu mergea..... asa ca am sco CDul  si l-am fortzat la loc si l-am scos din priza. Probabil CDul e de vina:((
Acum cand l-am bagat din ou in priza la leduri apare Philips si un ecran de TV albastru iar playeru nu mai raspunde nici la eject.
Mai e ceva de  facut ?

#88
Fratello

Fratello

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,409
  • Înscris: 14.02.2006
Construiesti cablu (vezi topic Refacere fw la dvd-uri moarte) , faci rost de firmware (original sau modificat), desfaci DVD-ul, conectezi DVD-ul prin cablu la PC, il resuscitezi !

#89
Dyonissos

Dyonissos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 30.11.2004

View Posttrluk2k, on Jan 17 2008, 16:12, said:

Playerul nu face scanare progresiva si prin hdmi? Cel putin  mie imi apare optiunea asta inactiva in meniu cu toate ca televizorul suporta.  :confused:

Din cate stiu eu, scanarea progresiva e pentru conectarea pe cablu composit, pe HDMI face upscaling......

#90
trluk2k

trluk2k

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 14.12.2006
Poate ca sunt chior, dar nu vad nici o imbunatatire cu tot cu upscaling asa ca eram curios de scanare progresiva. Merita sa-mi iau cablu composit pentru asta?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate