Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Alergie sau altceva?

Perseidele

Samsung doreste ca pana in 2025 n...
 Despre "Drugtest 5000"

La multi ani @pufonel!

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...
 Multimedia, Office - AV1, x265 De...

Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?
 xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T
 

DVD player Philips DVP5980

- - - - -
  • Please log in to reply
373 replies to this topic

#37
tibbsgtg

tibbsgtg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 14.12.2007

View PostMtz, on Dec 14 2007, 14:29, said:

L-ai mai downloadat inca o data si scris pe CD inca o data dupa ce am postat eu?
Scrie aici cu copy-paste denumirea fisierului completa pe care il ai pe CD-ul scris atunci cand il deschizi din explorer.

enjoy,
Mtz

da dar nu fisierul tau este de vina ca am incercat acelasi lucru si cu versiunea originala de pe site si tot Unknown imi apare,e clar ca il ard eu gresit
DVP5980_12

Edited by tibbsgtg, 14 December 2007 - 14:51.


#38
canti

canti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.02.2007

View Posttibbsgtg, on Dec 14 2007, 14:48, said:

da dar nu fisierul tau este de vina ca am incercat acelasi lucru si cu versiunea originala de pe site si tot Unknown imi apare,e clar ca il ard eu gresit
DVP5980_12
INTRA PE WWW.PHILIPS.RO SI VEZI CA SCRIE PROCEDURA DE ARDERE PE CD .
In mare cam asa e: selecteaza: no multisesion, mode 2/XA, character set:isso9660 sau ascii. Si nu uita: scrie-l pe CD sau CDRW, nu pe DVD.

#39
tibbsgtg

tibbsgtg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 14.12.2007
am urmat procedura intocmai,dar nu merge acum am descoperit cand am apasat pe 55 cu slotul discului deschis imi spune ca versiunea mea este
DVP5980S_12,cum sa procedez in cazul asta?

Edited by Mtz, 14 December 2007 - 20:39.


#40
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Ai firmware in atasament pentru 5980S_12. Upgrade se face pe raspunderea fiecaruia.

In meniul de la DivX Subtitle Size ai 4 posibilitati de marime a fontului. Il poti lasa pe cel standard asa cum este acum.

enjoy,
Mtz

PS: In legatura cu posturile sterse: nu mai faceti experiente daca nu stiti ce faceti.

Attached Files


Edited by Mtz, 14 December 2007 - 20:39.


#41
tibbsgtg

tibbsgtg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 14.12.2007
merge perfect,multumesc mult pentru ajutor

#42
akayy

akayy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,509
  • Înscris: 01.03.2006
Buna MtZ!am o problema care ma scoate din minti!!! in loc sa-mi apara fisierul bin ca o imagine ca sa-l pot arde ,  nero imi da raspunsul :unexpected file format,nu stiu din ce motive...dar am mai ars si pt e-boda 555,777 ,chestia e ca nu-mi apare o imagine normala ! ceva solutii! folosesc nero 8!

#43
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Pai nu e imagine. Scrie-l ca pe un CD normal.

enjoy,
Mtz

#44
akayy

akayy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,509
  • Înscris: 01.03.2006

View PostMtz, on Dec 16 2007, 14:29, said:

Pai nu e imagine. Scrie-l ca pe un CD normal.

enjoy,
Mtz
mersi acum am inteles! ;)

#45
shadow40

shadow40

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 17.12.2007

View Postakayy, on Dec 16 2007, 14:50, said:

mersi acum am inteles! ;)

Salutare tuturor !
De 4 zile sunt si eu posesorul fericit pot sa zic al unui DVD player DVP 5980, mai am in posesie un TV crt LG RE 29-FA34 la 100 Mhz.
Intrebarea mea ar fi cu referire la modalitatea de a beneficia de 'progressive scan' intrrucat atat DVD-ul cat si TV-ul dispune de aceasta functie.
Din pacate nu gasesc nicaieri un cablu RGB component (cel cu 3 RCA-uri colorate red, green, blue)pe partea de iesire a DVD-ului si cu scart in partea de intrare a TV-ului.
Mi s-au oferit mai multe solutii  ( cablu scart -scart, cablu scart -3xRCA, scart-S-video) dar niciuna dintre acestea nu imi ofera imaginea care normal din cate am citit ar tb sa fie f. mult imbunatatita ......
Pana la urma asta ar fi intrebarea (unde gasesc un cablu de acest fel), pe de alta parte, daca este posibil ca prin intermediul Scart-Scart (21 pini de calitate) sa am totusi scanare progresiva...deoarece un lucru interesant totusi se intampla la selectarea din meniul video al DVD-ului a scanarii progresive, operatia merge pana la sfarsit si la o revenire in meniu imi apare ca este bifata aceasta optiune....
Aaaa si pana nu uit....la Altex pana la urma mi s-a propus solutia de a cumpara un LCD sau o Plasma si cu un cablu HDMI mi se termina toate chinurile.......
pe moment insa nu dispun de acei bani, dar in perspectiva sigur o sa pun in calcul si aceasta varianta....
In rest numai cuvinte de lauda, este un DVD superb, citeste absolut tot !!!
Scz pt. lungimea mesajului si multumiri anticipate pt. pareri !!!

#46
akayy

akayy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,509
  • Înscris: 01.03.2006
Eu am cumparat de la Altex cablu componet de 5 m la 80 lei acum 2 luni,cei drept cam scump dar de firma{Hama} la Plaza! cine doreste tot acolo vazut acum 2 zile adaptoare dvi-hdmi la 50lei si cablu hdmi la 5m la 100 lei!!

#47
nucky

nucky

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 08.11.2007
salut
nu de mult am cumparat un dvd philips 5980 si as dori sa stiu daca as putea pune niste difuzoare 5.1 deoarece in spatele lui nu am vazut 6 iesiri pt legarea directa a difuzoarelor ci doar audio out (l,r) si digital out coaxial

#48
catry86

catry86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 23.05.2007
nucki, aceeasi nelamurire o am si eu . Daca ar fi cineva care sa ne lamureasca si pe noi ? :| Multumim

#49
miniteh

miniteh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 29.11.2005
Salut,
Chiar daca dvd-ul ar fi avut 6 mufe RCA in spate tot nu ati fi putut lega difuzoarele direct. Pe acele mufe aveti semnal audio de nivel mic, ceea ce inseamna ca trebuie cuplat un amplificator audio cu 5.1 intrari audio. In cazul vostru nu puteti asculta decit stereo, folosind respectivele iesiri, cuplate la un amplificator audio. Ca sa ascultati 5.1, trebuie sa aveti un amplificator sau receiver audio, care stie 5.1 si care are intrare audio digitala pe optic sau pe coaxial. Pentru ca dvd-ul vostru, doar pe mufa RCA cu iesire SPDIF sau pe iesirea optica va scoate semnal 5.1. :coolspeak:

#50
Dyonissos

Dyonissos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 30.11.2004
O mica intrebare: sunt 2 versiuni? 5980S_12 si DVP5980/12 ????

Ce firmware sa pun pe DVP5980/12?
Multumesc!!

Peace!

#51
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Denumirile la firmware sunt diferite pentru a nu se face upgrade accidental cu versiunea incorecta. Se pot pune pe CD ambele versiuni de firmware, iar aparatul o va alege pe cea buna.

enjoy,
Mtz

#52
Dyonissos

Dyonissos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 796
  • Înscris: 30.11.2004

View PostMtz, on Dec 21 2007, 10:44, said:

Denumirile la firmware sunt diferite pentru a nu se face upgrade accidental cu versiunea incorecta. Se pot pune pe CD ambele versiuni de firmware, iar aparatul o va alege pe cea buna.

enjoy,
Mtz

Am inteles. Nu stiam ca sunt doua versiuni de DVP5980.
Ai idee ce diferente sunt intre ele? Firmware-urile modificate de tine contin aceleasi modificari pentru ambele variante.
Multumesc!

Peace!

#53
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Nu stiu ce diferente sunt intre aparate. Modificarile aduse de mine sunt aproximativ aceleasi. Fonturile incluse sunt identice.

enjoy,
Mtz

#54
jusiek

jusiek

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 23.12.2007
Hi,

Sorry for my language but I don't understand yours :mellow: I would like to know about firmware which you mentioned above. It looks great for me, subtitles working ok, but my children are unhappy because OSD menu is without polish language. Tell me please what can I do to select polish language in OSD menu or haw can I add this language to the firmware.

Regards and Marry Christmas for All users

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate