Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Marinare pentru fragezirea carnii

Am un program spion in telefon?

Ordonare poze

Cont banat pe ip pe un website
 Samsung A13 5G

Ce se poate pastra si refolosi la...

Sfat pentru achizitia de Tuner TV

Care este suma de plata ?
 Curatare calcar din boiler

sfat achizitie glc 200-197 cp ben...

Echivalent TDA2005R

Cum se rezolva ?
 Sfat cumparare masina break, auto...

Testare platina si/sau paladiu

Priza de putere tractor u650 - se...

Anulare RCA curent & emitere ...
 

DVD player Philips DVP5980

- - - - -
  • Please log in to reply
373 replies to this topic

#325
Danny77

Danny77

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 264
  • Înscris: 19.09.2006
Dragi prieteni, revin cu o nedumerire. Philips 5980 nu stie sa scoata sunet 5.1? Concret..eu ies prin coaxial din el si intru intr-un receiver Panasonic Sa-XR30 si nu pot selecta varianta pe 5 canale sau DTS a coloanei sonore de pe orice DVD. Aceeasi conexiune, de pe un Panasonic S47 (mai vechi) si, minune, se poate! Iese 5.1..:( Mai mult, in aceasta ultima situatie, receiverul imi afiseaza DD Digital (are un led), iar cind intru in el cu sunet de pe PHilips nu mai lumineaza..

#326
hellrider

hellrider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,005
  • Înscris: 25.09.2003

View PostDanny77, on Jan 8 2009, 21:50, said:

Dragi prieteni, revin cu o nedumerire. Philips 5980 nu stie sa scoata sunet 5.1? Concret..eu ies prin coaxial din el si intru intr-un receiver Panasonic Sa-XR30 si nu pot selecta varianta pe 5 canale sau DTS a coloanei sonore de pe orice DVD. Aceeasi conexiune, de pe un Panasonic S47 (mai vechi) si, minune, se poate! Iese 5.1..:( Mai mult, in aceasta ultima situatie, receiverul imi afiseaza DD Digital (are un led), iar cind intru in el cu sunet de pe PHilips nu mai lumineaza..

Stie, cum sa nu. Doar ca iesirea digitala tb setata din sunet pe all. Ca sa faci asta tb ca la HDMI audio sa dai off. Nu merg ambele in acelasi timp.

#327
Danny77

Danny77

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 264
  • Înscris: 19.09.2006
Multumesc mult, hellrider! Am facut intocmai cum ai zis si, evident, merge. :) Hai, ca-mi permit sa iau intreaga mina daca mi-ai dat un deget..si te mai intreb o chestie..Ce setari ar trebui facute la Resolution in meniul player-ului? Eu personal nu vad diferente intre 1080i, 1080p samd..ma refer la upscale-ul pe care il face. Mentionez ca am un Samsung 32A656 rez 1920x1080. Multam inca o data!

#328
hellrider

hellrider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,005
  • Înscris: 25.09.2003

View PostDanny77, on Jan 9 2009, 16:36, said:

Multumesc mult, hellrider! Am facut intocmai cum ai zis si, evident, merge. :) Hai, ca-mi permit sa iau intreaga mina daca mi-ai dat un deget..si te mai intreb o chestie..Ce setari ar trebui facute la Resolution in meniul player-ului? Eu personal nu vad diferente intre 1080i, 1080p samd..ma refer la upscale-ul pe care il face. Mentionez ca am un Samsung 32A656 rez 1920x1080. Multam inca o data!

Pa aia care iti place mai mult :D

#329
Danny77

Danny77

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 264
  • Înscris: 19.09.2006
E clar..deci poate fi oricare.:) TI-am zis ca eu nu vedeam vreo diferenta intre ele. Bafta!

#330
anakin70000

anakin70000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 05.06.2007
Am luat un stick de memorie ,iar dvd-ul nu il vede.Cum sa imi aleg stick-ul , ca sa il vada dvd-ul.Exista anumite stick-uri, sau de o anumita capacitate de stocare?

#331
mihaimihai

mihaimihai

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,433
  • Înscris: 09.03.2006

View Postanakin70000, on Jan 23 2009, 21:43, said:

Am luat un stick de memorie ,iar dvd-ul nu il vede.Cum sa imi aleg stick-ul , ca sa il vada dvd-ul.Exista anumite stick-uri, sau de o anumita capacitate de stocare?
Verifica sa nu fie formatat NTFS. Daca este trebuie formatat in FAT sau FAT32, din pacate astfel vei fi limitat la fisiere de maxim 4 GB. Nu ai limitari la dimensiuni sau marci. E bine sa fie cat mai rapid pentru a nu avea probleme cind vezi filme de pe el.

#332
anakin70000

anakin70000

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 05.06.2007

View Postmihaimihai, on Jan 23 2009, 21:19, said:

Verifica sa nu fie formatat NTFS. Daca este trebuie formatat in FAT sau FAT32, din pacate astfel vei fi limitat la fisiere de maxim 4 GB. Nu ai limitari la dimensiuni sau marci. E bine sa fie cat mai rapid pentru a nu avea probleme cind vezi filme de pe el.
Am verificat .Era in FAT.L-am facut in FAT32 si tot nu il vede

#333
andilica

andilica

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 115
  • Înscris: 07.09.2007

View Postavionaru, on Jan 10 2008, 00:21, said:

Salut,

La mine pana la urma problema s-a dovedit a fi de la discuri un pic zgariate, nu de la firmware si ce mai credeam eu initial. Acum playerul merge bine, cu discuri noi.
Un review personal gasiti aici: http://www.avionaru....dvp5980-review/


As dori si eu un sfat: dintre Philips DVP 5980, 5990 si Eboda HDMI 900 care imi recomandati sa-l cumpar. Il voi folosi pentru filme (originale si trase de pe net), si poze.
Multumesc.
andrei

#334
Vally B.

Vally B.

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 10.01.2006
Am si eun Philips DVP5980 dar nu stiu cum sa pun si eu aceasta modificare DVP5980S_12_tech25_vb6_Mtz_v4_4_1250. Am citit pe aici dar nu m gasit nimic!
Imi poate zice si mie plz cine cum se aduaga? Exista vre`un cablu pt asa ceva sau pur si simplu Pui pe Stick sau CD?

#335
RO_IBS

RO_IBS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.08.2004

View Postvb6rocod, on Dec 11 2008, 01:04, said:

Ok, mi-am pus "osu" la treaba, sa vedem ce-a iesit.

Am repus "Load Org" la loc.
In plus am adaugat "Vertical", sa poti muta subtitrarea pe verticala. Pasul e de 4px (exceptie fac ultimii 2 care sunt mai mari).
Meniul e tot in "General Page", in loc de "DivX® VOD Code". Numele e mai ciudat, dar asta e:
  5. No Pic. | Level 0 | Level 0
	 0008 FFFF 01DA 01DA 007E 0000 000F 0000 FFFA80 FA00 - ROM:36A0
 => 1. 1 | 1 | 1
	   0244 0244 0244 00 - ROM:FA10
	2. 2 | 2 | 2
	   0245 0245 0245 04 - ROM:FA17
......
	14. 14 | 14 | 14
	   0251 0251 0251 34 - ROM:FA6B
	15. 15 | 15 | 15
	   0252 0252 0252 3C - ROM:FA72
	16. 16 | 16 | 16
	   0253 0253 0253 48 - ROM:FA79

Prima oara subtitrarea se duce sus. Fiecare font cu pozitia lui.
De probat "Load ORG" de pe CD (sa nu fie probleme cu numele trunchiat pe USB). Un CD cu seriale sau ceva de genu asta, ca sa vedem daca merge in toate conditiile. La "Load All" incarca maxim 10. De probat de preferat cu srt-uri. Si fara graba...
Am mutat un pic subtitrarea mai la stanga (e mai centrata acum mai ales pt. LCD sau Plasma).
E foarte bine daca poate fi probat pe HDMI.


bravo vb6rocod.
tocmai am facut update lu sora-mea si cu ultima versiune pentru 5160 e complet ce mai.
INTREBARE : playerul meu nu are S in coada e 5980_12.bin fara S (e un firmware vb6rocod de pe la inceputul topicului... :)
poti pune si versiunea pentru playerul asta???
Multumesc anticipat. Pune te rog si ala de schimbat butoanele. eu prefer de ex. mute, vol_ , vol + (pentru ca apas des din greseala pe zoom si ..., )

#336
claudiu8393

claudiu8393

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 18.02.2008
As avea o intrebare: am un philips dvp5980, am pus un film si am primit mesajul: video GMC is not supported, iar filmul se vedea in frame-uri. Care este cauza?

#337
vb6rocod

vb6rocod

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 26.05.2005

View Postclaudiu8393, on Feb 9 2009, 14:26, said:

As avea o intrebare: am un philips dvp5980, am pus un film si am primit mesajul: video GMC is not supported, iar filmul se vedea in frame-uri. Care este cauza?

GMC warp 3 nu e suportat de firmware-ele cu MTK cip. Asta e cauza...

View PostRO_IBS, on Feb 8 2009, 08:59, said:

bravo vb6rocod.
tocmai am facut update lu sora-mea si cu ultima versiune pentru 5160 e complet ce mai.
INTREBARE : playerul meu nu are S in coada e 5980_12.bin fara S (e un firmware vb6rocod de pe la inceputul topicului... :)
poti pune si versiunea pentru playerul asta???
Multumesc anticipat. Pune te rog si ala de schimbat butoanele. eu prefer de ex. mute, vol_ , vol + (pentru ca apas des din greseala pe zoom si ..., )

Ti-am pus "configuratorul". Ultima versiune de firmware a gasesti pe aici pe undeva (4_2_1) sau pe site-ul meu.

Attached Files



#338
RO_IBS

RO_IBS

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.08.2004

View Postvb6rocod, on Feb 9 2009, 15:15, said:

GMC warp 3 nu e suportat de firmware-ele cu MTK cip. Asta e cauza...



Ti-am pus "configuratorul". Ultima versiune de firmware a gasesti pe aici pe undeva (4_2_1) sau pe site-ul meu.


sar-na,

multzumesc mult

#339
iuliusnet

iuliusnet

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 03.02.2008
Am testat CP 1250: http://board.softped...t...ost&p=35598
Merge super...  :cheers:

Felicitari si multumiri

#340
vb6rocod

vb6rocod

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,004
  • Înscris: 26.05.2005
Update 5980S_12


Nou fata de versiunea v_4_5
[ http://hosting04.imagecross.com/image-hosting-th-20/1140Image0116-1111-CVBS-.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://hosting04.imagecross.com/image-hosting-th-20/9270Image0116-1112-CVBS-.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

* RISC 5990_12
* 8 linii in file browser :coolspeak:
* fara MP3 TAG (nu mai e spatiu)
* max. 48 char pe USB :coolspeak:
* Jpeg preview in background
* UnicodToCp (ISO+Joliet si USB). - in file browser :coolspeak:
* Tranzitia la Slideshow e setata pe f. rapid.
* Partial remove UOP (User operation prohibition)
* DivX Logo

Attached Files



#341
hellrider

hellrider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,005
  • Înscris: 25.09.2003

View Postvb6rocod, on Feb 21 2009, 00:02, said:

Update 5980S_12


Nou fata de versiunea v_4_5
[ http://hosting04.imagecross.com/image-hosting-th-20/1140Image0116-1111-CVBS-.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://hosting04.imagecross.com/image-hosting-th-20/9270Image0116-1112-CVBS-.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

* RISC 5990_12
* 8 linii in file browser :coolspeak:
* fara MP3 TAG (nu mai e spatiu)
* max. 48 char pe USB :coolspeak:
* Jpeg preview in background
* UnicodToCp (ISO+Joliet si USB). - in file browser :coolspeak:
* Tranzitia la Slideshow e setata pe f. rapid.
* Partial remove UOP (User operation prohibition)
* DivX Logo

toata stima

Pe langa modificarile de mai sus am observat:

*Aspect Ratio corect pe USB ....de cand plang eu dupa chestia asta.......sa-mi spui unde mergem sa bem  :D
* Mai mult o banuiala, dar tb sa ma verific, se misca muuult mai bine pe usb, pare a avea viteza mai mare de citire


Absolut genial, trebuie udat release-ul asta nou

#342
iuliusnet

iuliusnet

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 03.02.2008
Am uitat sa mentionez: cu vechile versiuni de firmware (inclusiv 4.5) cand dadeam derulare rapida pe film rulat de pe USB, indiferent de viteza de derulare, se derula greoi.  :bored:
Cu versiunea 5, derularea rapida filmelor de pe USB chiar e rapida...  :bouncey:  

Inca o data felicitari pentru experiment si pentru reusita lui.  :clapping:   :first:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate