Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

unde preschimb franci elvetieni d...

7.83 HZ Schumann-Resonance Low-Fr...

intrerupator smart cu doua pozi&#...
 Ce aparate portabile de ascultat ...

Demersuri pentru perfectarea acte...

Evacuare din centrala in horn

Gratar de gradina cu plita!
 Constructie garaj cu elevator aut...

Dupa ce fac hotspot PC nu mai ar...

Splitter HDMI

Dedicatii muzicale pentru tomaso
 Prelungitor electric cu USB - ali...

Probleme conectare bluethooth !

Muzica data tare ?

PHP afisare lista dependenta de a...
 

DVD player Philips DVP5980

- - - - -
  • Please log in to reply
373 replies to this topic

#19
canti

canti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.02.2007
Am gasit un font dar care daca-l scriu in firmware la 5980 se vede tot gri. Mtz poti sa-l faci sa nu mai fie transparent?
Eu am incercat sa extrag un font din philips 5140 si sa-; pun in 5980 dar nu imi face upgrade. imi da checksum error.

Attached Files



#20
Fratello

Fratello

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 14.02.2006
Fonturile pentru Philips trebuie sa arate ca in atasament (am pus trei fonturi folosite de mine curent in playerele Philips). Succes !

Attached Files



#21
canti

canti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.02.2007
am incercat si nu merge. la astea imi da eroarea checksum fail.
cu "noul font" nu-mi da eroarea asta. Si am incercat si cu fonturi extrase din 5960 si merg, dar din pacate le afiseaza tot gri transparent.

#22
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Canti, daca ai cablu serial, incearca pe rand firmware din atasament. Ele sunt identice ca si functionalitate, dar ar fi bine sa iti mearga cu mod1.
Daca vrei sa incerci sa faci upgrade direct de pe CD, va trebui ca inainte de a scrie pe CD sa modifici denumirea exact in DVP5980_12.BIN
Nu am pus denumirile exacte cum ar trebui ca sa nu se apuce lumea sa faca upgrade de pe CD fara a fi testat inainte cineva care sa aiba cablu serial.

enjoy,
Mtz

Attached Files


Edited by Mtz, 13 December 2007 - 08:04.


#23
mondi

mondi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 17.10.2005
Fonturi pentru Philips

Attached Files


Edited by mondi, 13 December 2007 - 10:57.


#24
canti

canti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.02.2007
ok. incerc in dupa-masa asta ca acum sunt la servici

Edited by Mtz, 13 December 2007 - 14:07.


#25
gigicomputer

gigicomputer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 09.11.2006
Cum vad si eu ce versiune de Firmware am instalat la dvd-ul meu Philips DVP5980?
Merci.

#26
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002

Vizualizare mesajmondi, pe Dec 13 2007, 10:50, a scris:

Fonturi pentru Philips
Nu cred ca fonturile sunt problema ci faptul ca indiferent ce faci in firmware (scoti sau bagi ceva), Remaker iti arata marimea acestuia ca fiind mereu fix 2MB. Mod1 este facut sa arate marimea reala iar mod2 este facut sa arate 2MB.

gigi, scrie intr-un pdf de la ei de pe site:

1. POWER ON the set
2. Press SYSTEM MENU key to enter SETUP menu
3. Press < or > to navigate to GENERAL menu
4. Press keys 1,3,7,9 successively



enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 13 December 2007 - 18:28.


#27
gigicomputer

gigicomputer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 09.11.2006
THX ---- MTZ

Edited by Mtz, 13 December 2007 - 18:28.


#28
canti

canti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.02.2007

Vizualizare mesajMtz, pe Dec 13 2007, 08:03, a scris:

Canti, daca ai cablu serial, incearca pe rand firmware din atasament. Ele sunt identice ca si functionalitate, dar ar fi bine sa iti mearga cu mod1.
Daca vrei sa incerci sa faci upgrade direct de pe CD, va trebui ca inainte de a scrie pe CD sa modifici denumirea exact in DVP5980_12.BIN
Nu am pus denumirile exacte cum ar trebui ca sa nu se apuce lumea sa faca upgrade de pe CD fara a fi testat inainte cineva care sa aiba cablu serial.

enjoy,
Mtz

Am incercat doar mod1 pentru ca a functionat si este excelent.
L-am atasat din nou ca sa il ia lumea si sa-l foloseasca linistit ca functioneaza.

1. Dar vreau sa te intreb ce faceam gresit de nu imi reusea sa pun fontul bine sau era gri si se vedea urat.
2. Am inteles ca dimensiunea 1,7 Mb e dimensiunea reala, si diferenta ce este ? este umplutura?
3. Care e procedura prin care ai adaugat fontul si ce programe ai folosit? Am observat ca ai si lasat subtitrarea mai in jos, ce program ai folosit?

Multumesc. Acum pot sa vizionez un film excelent, mai lipseste doar o plasma sau un LCD mare pentru ca dvd-ul are iesire HDMI, dar asta cred ca mai astept pana mai scad preturile.
Numai bine si vizionare placuta la toata lumea care are un dvd 5980. Firmware-ul functioneaza ok.

Attached Files


Edited by Mtz, 14 December 2007 - 14:02.


#29
gigicomputer

gigicomputer

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 09.11.2006
MTZ U ARE THE BEST!!!!!



OMULE ESTE SUPER CE FACI PENTRU NOI!!!!

MERGE SUPER BETON!!!!

FARAAAAAAA CUVINTEEEEEEE!!!!!!


Cred ca te potzi apuca de modificari mai minore si pentru PHILIPS.


Asta cu subtitrarea este cea mai importanta pe care ai rezolvat-o!


FELICITARI!

#30
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Merci de laude...  :lol:
Sincer, nu am chef de explicatii. Nu e secret, dar pur si simplu nu mai am chef de firmware. Bine ca am reusit sa fac ceva pentru voi si daca cineva va continua, are acum o baza de pornire.

enjoy,
Mtz

#31
canti

canti

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 15.02.2007
am observat ca daca vizionezi un film divx (avi) se vede sacadata iar dupa aceea recupereaza. E putin enervant. Eroarea este de la cei de la philips. Probabil nu se poate rezolva prin modificare firmware de amatori. Asa ca astept sa scoata cei de la philips un firmware mai bun. Momentan e cel cu 33 la urma. Daca poate cineva sa corecteze firmware-ul acesta, sa nu ezite sa-l corecteze si eu il incerc ca am cablu si il pot reface oricand si astfel pot sa beneficieze o multime de oameni.

#32
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Ti se vede sacadat pe usb sau si pe CD/DVD. Daca ti se vede sacadat de pe usb, testeaza acelasi film si pe CD/DVD.

enjoy,
Mtz

#33
tibbsgtg

tibbsgtg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 14.12.2007
Salut
si eu am patit tot asa,dar numai pe usb se vede sacadat.
Cum fac sa upgradez si eu DVD-ul meu cu noua versiune de firmware ca am pus-o pe Cd ,dar imi apare Unknown,adica nu imi recunoaste cd
imi place dvd asta ,singura chestie enervanta e ca nu are posibilitatea de a modifica volumul

#34
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Mai downloadeaza o data fisierul de A I C I.

enjoy,
Mtz

#35
tibbsgtg

tibbsgtg

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 14.12.2007
si cu acela am incercat tot nu merge,iar denumirea fisierului este buna

Edited by Mtz, 14 December 2007 - 14:29.


#36
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
L-ai mai downloadat inca o data si scris pe CD inca o data dupa ce am postat eu?
Scrie aici cu copy-paste denumirea fisierului completa pe care il ai pe CD-ul scris atunci cand il deschizi din explorer.

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 14 December 2007 - 14:30.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate