![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cum se numeste melodia de la sfarsitul filmului The Godfather III ?
Last Updated: Jul 10 2007 09:25, Started by
eddie91tm
, Jul 02 2007 21:53
·
0

Posted 02 July 2007 - 21:53

Va rog ajutati-ma caut melodia de nebun de cateva saptamani dar nu dau de ea ,am luat si soundtrackul original dar nu apare pentru ca nu este compusa de Nino Rota cel care a creat coloana sonora la The Godfather , este melodia de la sfarsitul filmului din ultimele 3 minute cand Michael Corleone is aminteste cum dansa cu fica sa , cu prima lui nevasta si in final cu ultima lui sotie Kay , iar apoi apare batran si moare . Multumesc anticipat !
Edited by eddie91tm, 02 July 2007 - 21:54. |
Posted 04 July 2007 - 10:23

mi-am amintit ca se mai gaseste cu denumirea de "Cavalleria Rusticana"..secventa asta just takes my breathe away..
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RHaX1cVdiAw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by depressed_daysleeper, 04 July 2007 - 10:26. |
Posted 10 July 2007 - 09:25

Daca nu ai facut rost de melodie o sa-ti dau eu toata coloana sonora a filmului,sau poti intra pe torrentspy.com si acolo dai godfather soundtrack si gasesti toata coloana sonora
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users