Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Anulare RCA curent & emitere ...

windows 11 asus vivobook

Standardul 3D Secure - tine de ca...

Irigare gazon cu apa din retea sa...
 Remote desktop

functii continue

Analizor 3 in 1 - sfat achizitie

Oppo Find X6 Pro, un cameraphone ...
 Monstrul sacru sau mai multi?

De ce Boomerang a fost inlocuit d...

Tuning led-uri cu pulbere fluores...

Decontare directa vs Euroins
 Sfat AC 24k BTU

pc-urile din rețeaua locala ...

Dpreview se inchide

Vibratii perete aer conditionat

Cum se numeste melodia de la sfarsitul filmului The Godfather III ?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

eddie91tm

eddie91tm

Active Member

• Grup: Members
Va rog ajutati-ma caut melodia de nebun de cateva saptamani dar nu dau de ea ,am luat si soundtrackul original dar nu apare pentru ca nu este compusa de Nino Rota cel care a creat coloana sonora la The Godfather , este melodia de la sfarsitul filmului din ultimele 3 minute cand Michael Corleone is aminteste cum dansa cu fica sa , cu prima lui nevasta si in final cu ultima lui sotie Kay , iar apoi apare batran si moare . Multumesc anticipat !

Edited by eddie91tm, 02 July 2007 - 21:54.

depressed_daysleeper

depressed_daysleeper

Member

superba melodia..: Intermezzo de Pietro Mascagni :)

depressed_daysleeper

depressed_daysleeper

Member

mi-am amintit ca se mai gaseste cu denumirea de "Cavalleria Rusticana"..secventa asta just takes my breathe away..
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/RHaX1cVdiAw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by depressed_daysleeper, 04 July 2007 - 10:26.

eddie91tm

eddie91tm

Active Member

Merci mult ! Nu ma asteptam la un raspuns asa rapid .

raul_b017

raul_b017

New Member

Daca nu ai facut rost de melodie o sa-ti dau eu toata coloana sonora a filmului,sau poti intra pe torrentspy.com si acolo dai godfather soundtrack si gasesti toata coloana sonora :) Bafta

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate