Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa folosim antivirus, antimalware?

mesaj suspect . . .

Film original sau pirat?

Cum poti inregistra CD-uri in for...
 Ceainaria celor pasionați de...

Probleme la acoperis din cauza in...

Transferuri instant intre bancile...

player video
 Carrefour Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...

Rovinieta prin SMS pentru masina ...

Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header
 Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...

Dorsalgie

Recomandare brand cheie dinamomet...
 

Telefoane Romania 2004 - gratuit

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#1
vladutu

vladutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.04.2003
Salut!

Telefoane Romania 2004 - program gratuit. Descrierea de pe site:

Este o carte electronica de telefon gratuita ce contine informatii despre abonatii Romtelecom. Ultima actualizare s-a facut in Mai 2004. Cautarea se face dupa oricare din campurile: Nume, Prenume, Telefon, Strada, Localitate.

CallerID

In directorul in care s-a instalat aplicatia se afla programul CallerID + sursele acestuia. Acest program comunica cu "Telefoane Romania 2004", afisand in mai putin de 0.1 secunde informatii despre telefonul introdus in campul de cautare. Sursele programului CallerID sunt foarte utile celor care doresc sa implementeze programe care sa foloseasca cartea de telefon impreuna cu modemurile ce suporta tehnologia CallerID; puteti vedea cine va suna inainte de a raspunde la telefon.

Dimensiunea arhivei este de 90MB si ruleaza pe Windows 95/98/ME/2000/XP/2003. A fost testat doar pe windows XP/2000.


Pentru a descarca programul -> http://www.free-soft.ro

Daniel Vladutu

#2
gabitza

gabitza

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 23.04.2003
Multumim si felicitari pentru programele pe care le-ai facut.

#3
Bogdan

Bogdan

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 829
  • Înscris: 15.02.2002
Era buna o impartire a bazei de date in cate un fisier pt. fiecare judet, astfel fiecare isi descarca doar judetele care il intereseaza avand avantajul unei dimensiuni mult mai mici la download.

Avantajul ii priveste in special pe cei conectati pe dial-up.

#4
bobocul

bobocul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 16.09.2003
Mie nu-mi merge. Am descarcat doua ore programul, si cand l-am instalat mi-a spus ca e ok. Dar la lansare i-mi spune ca nu gaseste baza de date sau este corupta.Fisierul  Telefoane.but are 566.999 kb (este dimensiunea corecta?)Poate sa fie problema ca nu l-am instalat in c: si l-am instalat in d:   ? sau ca nu am drept de administrator pt instalari?

#5
vladutu

vladutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.04.2003
Salut,

Incearca sa il instalezi cu drept de administrator si apoi il poti folosi cu drept de utilizator.
Spune-ne daca iti merge.

Daniel Vladutu

Quote

Originally posted by bobocul
Mie nu-mi merge. Am descarcat doua ore programul, si cand l-am instalat mi-a spus ca e ok. Dar la lansare i-mi spune ca nu gaseste baza de date sau este corupta.Fisierul  Telefoane.but are 566.999 kb (este dimensiunea corecta?)Poate sa fie problema ca nu l-am instalat in c: si l-am instalat in d:   ? sau ca nu am drept de administrator pt instalari?


#6
bobocul

bobocul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 16.09.2003
"vladutuu" aici la servici trebuie sa astept pe administrator sa-l pot instala, acasa functioneaza.
Cateodata nu gaseste numarul sau numele desi stiu sigur ca exista.
Cred ca la cautare dupa numar ar trebuie sa nu fie obligatorie introducerea prefixului; pot sa fie situatii cand ai un numar de telefon si nu stii din ce localitate este ca sai poti introduce prefixul.
Poate ar trebui o optiune sa poti introduce manual numere de telefon care au fost schimbate, sau chiar abonati noi.
Pe total este bun.

#7
vladutu

vladutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.04.2003
OK.

1. Probabil nu este 100% completa. Tot ce stiu este ca are 4 Mil inregistrari.
2. Probabil doresti sa se faca cautarea dupa nr. telefon de tipul *nr_telefon, unde * sa tina locul prefixului sau unui numar de cifre
3. Este interesanta editarea/adaugarea. Problema este ca daca "depui munca" adaugand noi numere si te vei trezi cu o noua versiune a programului/bazei de date probabil nu iti va conveni. Atunci probabil o sa fie interesanta o optiune de export a "muncii" facute.

Nu stiu daca va exista o noua versiune/update. Dar, daca aveti propuneri atunci aici e locul ideal pentru postare.

Daniel Vladutu

Quote

Originally posted by bobocul
"vladutuu" aici la servici trebuie sa astept pe administrator sa-l pot instala, acasa functioneaza.
Cateodata nu gaseste numarul sau numele desi stiu sigur ca exista.
Cred ca la cautare dupa numar ar trebuie sa nu fie obligatorie introducerea prefixului; pot sa fie situatii cand ai un numar de telefon si nu stii din ce localitate este ca sai poti introduce prefixul.
Poate ar trebui o optiune sa poti introduce manual numere de telefon care au fost schimbate, sau chiar abonati noi.
Pe total este bun.


#8
bobocul

bobocul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 16.09.2003
"vladutu" se pare ca ai o problema cu baza de date; nu e obtinuta pe cai legale; Am vazut ca a iesit scandal pe alte forumuri din cauza ilegalitatii programului, si a folosirii bazei de date fara acceptul propietarilor legali.

#9
vladutu

vladutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.04.2003
Da.

Pentru cei neavizati: http://www.chip.ro/f...pic.php?t=37980

Daniel Vladutu

P.S. Chiar ma cheama Vladutu. Nu e nevoie sa utilizezi ghilimelele.

Quote

Originally posted by bobocul
"vladutu" se pare ca ai o problema cu baza de date; nu e obtinuta pe cai legale; Am vazut ca a iesit scandal pe alte forumuri din cauza ilegalitatii programului, si a folosirii bazei de date fara acceptul propietarilor legali.


#10
jely

jely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.05.2002
Am si o aceeasi pb ca a unui user de pe chip si anume nu am suficient spatiu pe "C".Adica am cam 650 mb neluand in considerare swapul , eu zic ca e destul si va spun ca merge bine calculatorul.Dar cum ii schimb eu fisierul de temporal ca nu vrea pe alta partitie.
Am windows Xp.Am incercat sa schimb temporal din default in d: si nu a vrut :(  de aici my computer/system/advanced/environment variables.
Mai trebuie in alta parte?

#11
vladutu

vladutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.04.2003
Salut,

1. Ai incercat restart dupa ce ai facut setarile?
2. Ai putea schimba swap-ul pe alta partitie si apoi restart.

Daniel Vladutu

Quote

Originally posted by jely
Am si o aceeasi pb ca a unui user de pe chip si anume nu am suficient spatiu pe "C".Adica am cam 650 mb neluand in considerare swapul , eu zic ca e destul si va spun ca merge bine calculatorul.Dar cum ii schimb eu fisierul de temporal ca nu vrea pe alta partitie.  
Am windows Xp.Am incercat sa schimb temporal din default in d: si nu a vrut :(  de aici my computer/system/advanced/environment variables.
Mai trebuie in alta parte?


#12
whitey

whitey

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 575
  • Înscris: 19.01.2004
Din pacate nu este actualizata , chiar numere schimbate acum un an nu le gaseste  :confused:

#13
BlindGirl

BlindGirl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 514
  • Înscris: 06.07.2003
Eu am telefonul pus de vreo 2 ani si ceva si nu e trecut... in rest, e utila, mai ales pentru cei care nu au internet non-stop.

#14
vladutu

vladutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.04.2003
Tot ce se poate....

Din 3 persoane pe care le-am cautat si si-au schimbat telefonul in toamna/iarna trecuta am gasit doar una care figura in carte. Nu stiu modalitatea de update folosita de romtelecom. Poate ca si descrierea ca a fost updatata in Mai 2004 este hazardata/exagerata. Totusi mi-am gasit telefonul rudelor de la tara cu ajutorul ei.

Ca fapt divers, am mai primit de la A. Bute o asemenea agenda cu toate persoanele din Bucuresti >2Mil de acum 2-3 ani. Din pacate (sau din fericire) nu va fi publicata pe net.

Daniel Vladutu

Quote

Originally posted by whitey
Din pacate nu este actualizata , chiar numere schimbate acum un an nu le gaseste  :confused:


#15
jely

jely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.05.2002
A mers ! Eram obisnuit ca sa ia schimbarea instant , nu ma asteptam sa vrea restart!

#16
jely

jely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.05.2002
Offtopic: nu stiu daca s-a mai discutat ,dar nu exista thread si am zis sa intreb aici daca se poate aduce o modificare la everest astfel incat sa suporte si cuvinte noi adaugate in dictionar.Prin adaugarea lor intr-un txt sau alt fisier text cu care ar putea fi compatibil.

Ontopic: spuneai ca daca il zipai il faceai prea mare , tin sa iti spun ca l-am facut cu rar si a iesit mai mic decat setup ul tau cam cu 5-6 mb si nici nu m-ai face temporalul ala.

#17
LoveDemon

LoveDemon

    Internet Lodger

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,418
  • Înscris: 22.09.2003
Nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva vreodata, mai ales pe gratis (mai era ceva de genul asta, dar pe bani). Felicitari! EXCELENT! Si interfata imi place, e eleganta si placuta si modul de functionare foarte inteligent. Bravo.

#18
vladutu

vladutu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 11.04.2003
Salut,

1. Ar trebui implementat dar ... lene ...  ...
2. Replica a fost la ideea crearii unei arhive zip. Acum am testat si cu winrar-ul iar arhiva a depasit 97MB (setarea a fost Best)  - cu peste 9MB mai mult decat setup-ul. Folosesc WinRAR 3.30 - trial copy.
Dupa parerea mea, un soft ar trebui sa aiba si un setup - mai ales pentru cei care sunt incepatori. Personal, din toate aplicatiile de creat programe de instalat testate, NSIS http://nsis.sourceforge.net/ (cu care s-a realizat acest instalarea pentru Telefoane Romania 2004) mi s-a parut cel mai capabil.   ... concluzionand ... prea multe polemici si timp pierdut pentru nimic.

Daniel Vladutu

Quote

Originally posted by jely
Offtopic: nu stiu daca s-a mai discutat ,dar nu exista thread si am zis sa intreb aici daca se poate aduce o modificare la everest astfel incat sa suporte si cuvinte noi adaugate in dictionar.Prin adaugarea lor intr-un txt sau alt fisier text cu care ar putea fi compatibil.

Ontopic: spuneai ca daca il zipai il faceai prea mare , tin sa iti spun ca l-am facut cu rar si a iesit mai mic decat setup ul tau cam cu 5-6 mb si nici nu m-ai face temporalul ala.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate