![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Bucuresti - Antalya
Last Updated: Jul 30 2007 16:44, Started by
Blu3
, Jul 02 2007 13:45
·
0

Posted 02 July 2007 - 13:45

As vrea sa ma duc dupa ce imi termin cu examenele si admiterile in Antalya pt ca am mai fost acum cativa ani si mi-a placut. A mai fost cineva cu masina? Se poate/merita/e greu/etc?
Astept sfaturi. Multumesc anticipat! |
Posted 02 July 2007 - 20:34

Vezi ca poate merg si eu ca am schimbat destinatia Grecia cu una mai misto, cica: Kusadasi.plecare in August.
E usor, stai linistit, depinde ce masina ai si la ce ora pleci de acasa, daca vrei sa ajungi in aceeasi zi. Te tii dupa mine da ca nu ai Navigatie... Edited by sanddy1964, 02 July 2007 - 20:35. |
Posted 02 July 2007 - 20:54

Vezi ca poate merg si eu ca am schimbat destinatia Grecia cu una mai misto, cica: Kusadasi.plecare in August. E usor, stai linistit, depinde ce masina ai si la ce ora pleci de acasa, daca vrei sa ajungi in aceeasi zi. Te tii dupa mine da ca nu ai Navigatie... ![]() |
Posted 02 July 2007 - 21:55

Peste 10 zile un raport complet B-Antalia , indicatii de pe via michelin ! ![]() Si i s-a furat si masina la bulgari, colac peste pupaza... Astept si eu sa vedem ce zice omu, cum e traseul |
Posted 03 July 2007 - 16:00

Vezi ca poate merg si eu ca am schimbat destinatia Grecia cu una mai misto, cica: Kusadasi.plecare in August. E usor, stai linistit, depinde ce masina ai si la ce ora pleci de acasa, daca vrei sa ajungi in aceeasi zi. Te tii dupa mine da ca nu ai Navigatie... Eu vreau sa merg prin septembrie ca atunci scap de examene and shit. Daca merg cu masina, o sa merg cu Passatu' lu' tata (2.0tdi). Intrebam de traseu pt ca se crizeaza mama ca sunt turcii hoti si ca ma fura, ca ma lasa in curu' gol in strada, ca tre' sa trec prin podisu' lor, ca etc etc etc. Geez! P.S: din experienta proprie, Antalya rullz in comparatie cu Kusadasi! ![]() |
Posted 03 July 2007 - 17:56

Posted 05 July 2007 - 19:23

Eu vreau sa merg prin septembrie ca atunci scap de examene and shit. Daca merg cu masina, o sa merg cu Passatu' lu' tata (2.0tdi). Intrebam de traseu pt ca se crizeaza mama ca sunt turcii hoti si ca ma fura, ca ma lasa in curu' gol in strada, ca tre' sa trec prin podisu' lor, ca etc etc etc. Geez! P.S: din experienta proprie, Antalya rullz in comparatie cu Kusadasi! ![]() ![]() ![]() Si pe mine ma bate gandul sa merg in antalya numai ca nevasta-mea vrea cu avionul. In principiu pe la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie as vrea... sa vedem inca suntem in negocieri daca mergem cu masina sau nu. ![]() Edited by Night Elf, 05 July 2007 - 19:24. |
Posted 05 July 2007 - 22:09

Ai grija cu pasatul pe la bulgari ca e la mare cautare. ![]() ![]() Si pe mine ma bate gandul sa merg in antalya numai ca nevasta-mea vrea cu avionul. In principiu pe la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie as vrea... sa vedem inca suntem in negocieri daca mergem cu masina sau nu. ![]() Vezi ca e o varianta cu vaporu'.... ![]() |
Posted 05 July 2007 - 22:22

Posted 10 July 2007 - 09:43

In urma negocierilor cu sotia am decis sa mergem cu masina dupa 20 august o saptamana + drum, undeva langa Antalya.
Luna asta trebuie sa-mi iau GPS, saptamana ce vine fac revizia de 15.000 la masina si sunt ready to go. ![]() Pentru cei care au fost... ce ruta recomandati? ![]() Edited by Night Elf, 10 July 2007 - 09:43. |
Posted 24 July 2007 - 11:10

|
Posted 24 July 2007 - 12:22

Exclus avion. Am alergie la curse charter si low cost.
![]() ![]() ![]() Cand am fost in Tunisia cu charter anul trecut sa mor ca am aplaudat la aterizare la cat ne-au zdruncinat. ![]() Edited by Night Elf, 24 July 2007 - 12:23. |
Posted 30 July 2007 - 16:44

a mai plecat unu in Grecia cu VIA MICHELIN in cap si a ajuns sa prezinte pasaportul la vama cu Macedonia,..unde l-au tinut o ora pana l-au facut plecat inapoi, NU AVEA VIZA! Si i s-a furat si masina la bulgari, colac peste pupaza... Astept si eu sa vedem ce zice omu, cum e traseul La bulgari a luat un radar la intoarcere si au negociat stil Arhimede scriind cu batul in nisip ,fara gluma ![]() Caldura foarte mare , 40 grade , km intregi fara vegetatie , amabilitate turca la supelativ la hotel si conditii super! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users