Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @marinel1976!

La multi ani de Sfanta Maria!

La multi ani @xcit!
 Chiuveta de baie (alba) ceramica ...

Sapa autonivelanta - uscare

Parere Audi/VW/Skoda

ROA (Rise Of Artificial) - FLOW D...
 Sfaturi dimensiuni elemente lemn

Se mai dau tichete de masa pentru...

Nu imi apare chat-ul pe YouTube

Modem Huawei E3372 vs E3372h / al...
 Indepartare pete infiltratii cu c...

Sfaturi pentru ingrasare

Relatie disfunctionala cu sotul d...

Decizia FINALA a boxelor de podea...
 

DVD2SVCD. Probleme la VCD, SVCD si DVD. Help!

- - - - -
  • Please log in to reply
542 replies to this topic

#505
ange

ange

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 01.01.2004
Chiar nu stie nimeni cum pot rezolva aceasta problema?


LoadPlugin("C:\PROGRA~1\DVD2SVCD\AVISYN~1.5PL\Mpeg2dec\MPEG2D~2.DLL")
AVISource("D:\Returner\BCBFN.avi",audio=false)
ConvertToYUY2()
LanczosResize(720,558)
AddBorders(0,9,0,9)
Import("E:\SVCD folosind  DVD2SVCD\ResampleAudio.avs")
ResampleAudio(44100)

Attached Files


Edited by ange, 06 March 2005 - 08:57.


#506
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Daca ti-a mers cu alte filme folosind aceleasi setari inseamna ca problema este la avi. Incearca si cu alt film.

enjoy,
Mtz

#507
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
AVISource("D:\Returner\BCBFN.avi",audio=false)
Am mai spus eu elucubratii, de ce n-as continua ?! Linia a 2-a, citata aici, ma duce cu gandul la eroarea aia care se petrece pe procs AMD, cand nu merge encodul in absenta sunetului.
Va citez din textul care insoteste DVD Rebuilder:
''AudioDub(BlankClip())
This option is a work around for a bug in some versions of CCE. It is only needed if you are using CCE 2.5 and running a AMD Thunderbird or Duron processor. See the CCE FAQ Q 14.1 and Q 14.3 for details.''
Acum, intrebari catre ange: ai vreun asemenea proc; lucrezi cu CCE 2.50 ?
Nu dati cu piatra, pe-aici incercam sa ajutam. Gandul meu, in ideea lui Mtz, ca daca encodul a mers cu alte avi... Poate ca, la alea, era scris ...''audio=true'' ?

#508
ange

ange

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 01.01.2004
Alte filme merg cu aceste setari.Am doua filme avi care nu vor sa mearga nici recodate nici cu CCE 2.50 pentru ca asta il folosesc.Bine daca eroarea este de la audio ce este de facut poate dati un sfat. Am sa verific daca la alt avi scrie''audio=true'' Multumesc.

Edited by ange, 06 March 2005 - 21:43.


#509
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Daca e asa, trebuie sa editezi scriptul AviSynth si sa faci acea modificare. Cu ce aplicatie lucrezi ?

#510
ange

ange

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 01.01.2004
Deci in loc de audio=false sa scriu audio=true la asta te referi. Daca nu poate explici cum sa fac.Multumesc

Edited by ange, 08 March 2005 - 10:07.


#511
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Am scris pe undeva ca daca sunt probleme cum ai tu, sa folosesti VirtualDubMod si sa salvezi partea audio uncompressed <No Compression- PCM>. La video lasa pe Direct Stream Copy.

enjoy,
Mtz

#512
Ageamiu

Ageamiu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 05.10.2003
Eu folosesc CCE numai sub DVD2SVCD si DVD Rebuilder. In D2S, se poate opri procesul prin comanda din Frameserver, Edit as a part of process (cam asa). Iti apare scriptul (eu aveam probleme la resize, dar merge sa scrii ce ai nevoie), apesi OK si procesul ia scriptul corectat. In DVD Rebuilder, este comanda de menu - am citat-o mai sus. La astea ma gandeam.

#513
ange

ange

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 01.01.2004
Am incercat cum a spus Mtz adica VirtualDubMod si sa salvezi partea audio uncompressed <No Compression- PCM>. La video lasa pe Direct Stream Copy. Dar nu am facut nimic tot nu vrea sa il faca.CCE numai sub DVD2SVCD folosesc,am sa incerc cum spune Ageamiu.Daca reusesc va anunt.Multumesc orice propunere care ma poate ajuta sa trec peste acesta problema o astept.

Attached Files


Edited by ange, 09 March 2005 - 23:06.


#514
potosr

potosr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 27.03.2004
Buna,

1.Folosesc DVD2SVCD 1.2.2 build 3. Am incercat sa urmez cele scrise de Mtz cu privire la modificarea pozitiei subtitlului, dar dupa ce am incarcat filmul si subtitrarea, daca dau Go! am optiunea "Preview video (still picture)"; cu asta se deschide fereastra de "Preview video" si banuiesc ca aici ar trebui sa am "Show external subtitles" dar nu am decat "Show DVD2SVCD", "New frame", "Repaint frame (dezactivat)" si "Close" si deci nu pot sa vizualizez subtilul ca sa vad unde il duc cu  Ext Y-Pos. Este din cauza ca am 1.2.2 si nu 1.2.1?
2. Cum pot face ca daca un subtitlu are un singur rand, acesta sa-mi apara in pozitia in care este randul al doilea (de jos) dintr-un subtitlu cu doua randuri ?

Merci.

#515
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
1. Ai incarcat subtitrarea?
Daca nu iti arata subtitrarea incearca sa selectezi din nou directorul de lucru din DVD2SVCD pentru subtitrari.
2. Nu se poate. :(

enjoy,
Mtz

Edited by Mtz, 11 March 2005 - 03:35.


#516
potosr

potosr

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 27.03.2004
Da, am incarcat subtitrarea, dar nu am "Show external subtitles" si implicit nu mi-o arata. Explica-mi, te rog, cum trebuie sa procedez cu directorul "\DVD2SVCD\Subs".

#517
ange

ange

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 01.01.2004
Fratilor mai am vreo doua filme care sunt xvid aceeasi problema nu pot sa le fac dvd chiar nu stie nimeni ce sa fac ca am incercat in fel sai chip dar degeaba.

#518
Luck

Luck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 17.02.2004
Salut la toata lumea...nu am mai postat de mult pe aici pentru ca nu am mai avut probleme...Nu pot sa spun ca am o problema...mai degraba o nelamurire...
      As vrea sa stiu daca este vreo solutie ca D2SROBA sa nu mai faca de 2 ori encodarea cu CCE cand encodeaza Encoded_Video_NTSC.mpv...

   O data il encodeaza :

- 2005-03-24 21:31:51
- Start movie OPV encoding (Q 5)
- OPV pass result: 0% on target, 0 kbps (24 / 1951516850) Speed: 0.91

  
   ...si a doua oara...

- 2005-03-24 22:34:51
- Start VBR sizing pass (4544 kbps)


      Se poate sa-i dau sa-mi faca direct VBR-ul fara sa mai faca OPV-ul ala? Faza e ca e acelasi lucru la encodare si dureaza exact acelasi timp...si in loc sa-mi dureze 2 ore maxim...dureaza intre 3 si 4 ore...poate si mai mult...

#519
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Modifica si tu setarile in Roba referitoare la Sizing pass si sa debifezi "Encode", iar ca valori ai putea alege asa in ordine:
3.0 < > 1.5 Q=40

enjoy,
Mtz

#520
Luck

Luck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 17.02.2004
Mtz, am fazut cum ai spus...si tot de 2 ori imi face...:(
Uite atasez aici logul de la d2sroba si o imagine cum am setat...poate reusesc sa fac asta ca sa scurtez timpul...:(

--------------------------------------------------------
D2SROBA v3.60, by Tylo
--------------------------------------------------------
- WIN_98 - AutoIt 3.0.101.0
- 2005-03-25 09:53:14
--------------------------------------------------------
-   Output type     : DVD
-   CD size         : 2300
-   Threshold Q     : 40
-   Sample size     : 2.0%
-   Adjust estimated : 1.2%
-   Cond. sizing pass : Yes  (Encode if opv sz < -3.0%, or > 1.5% oversize, or Q > 40)
-   Cond. filtering   : If configured, and estim. Q reaches above Threshold Q
-   Run mode       : Normal
--------------------------------------------------------
- Waiting for CCE window ...
- Detected a CCE encode window
- Detected the movie encode window - shutting down
--------------------------------------------------------
- 2005-03-25 10:21:45
- Project dir: G:\DVD2SVCD\Movie\
- AviSynth setup: LanczosResize
- Configured cond. filter: G:\DVD2SVCD\Tylo\RoBaConditional.avs
- D2S ver. 1.2.2.3, CCE ver. 2.50.1.0
--------------------------------------------------------
- Movie length     : 01:15:51 (109136 frames, 23.976 fps)
- D2S audio select : 224 + 0 kbps
- D2S video calc. : 3913 kbps, 1 CDs
- Select ranges   : every 600, select 12 frames
- Sample frames : 2184
--------------------------------------------------------
Calculations:
- 1 CD:  video_br=3913 (3913) audio_br=224+0 video_sz=2226440857 fill=100% cbr=0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- Using num CDs   : 1
- Target mpv br   : 3913 (max 9000) kbps, size=2226440857 bytes
--------------------------------------------------------
Search for Q:
- Sample enc. Q=40 : 1274 kbps, err=-67.4%, size=725329249, sample sz=14515092
- Sample enc. Q=6 : 3617 kbps, err=-7.6%, size=2058313355, sample sz=41190408
- Sample enc. Q=2 : 3980 kbps, err=1.7%, size=2265045922, sample sz=45327484
- Sample enc. Q=3 : 3930 kbps, err=0.4%, size=2236187845, sample sz=44749984
--------------------------------------------------------
- Determined Q   : 2   = Round(3 + (0.4 - 1.2)/1.3)
--------------------------------------------------------
- 2005-03-25 10:43:16
- Start movie OPV encoding (Q 2)
- OPV pass result: 0% on target, 0 kbps (25 / 2226440857) Speed: 1.03
--------------------------------------------------------
- 2005-03-25 11:57:14
- Start VBR sizing pass (3913 kbps)
- Sizing pass result: 0% on target, 0 kbps (25 / 2226440857) Speed: 1.05
--------------------------------------------------------
- 2005-03-25 13:09:21
- Recover DVD2SVCD: Pulldown
--------------------------------------------------------
- 2005-03-25 14:49:49
- D2SROBA successfully finished
--------------------------------------------------------


Uite si tu cat a durat sa fac un dvd...de fapt e o jumate de dvd...e partea a doua la un film...Mai astept niste idei...Mersi

Attached Files

  • Attached File  Clip.jpg   70.09K   29 downloads


#521
Luck

Luck

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 17.02.2004
Am uitat sa mentionez ca am facut si cu Use transcoder if oversized bifat si tot nu a mers...:(

#522
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Vezi ca Roba e la versiunea 3.78. Incearca-l si pe acela cu aceleasi setari.

enjoy,
Mtz

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate