![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
initiere in Corel Draw
Last Updated: Apr 11 2016 15:24, Started by
risuka
, Jun 27 2007 12:17
·
0

Posted 23 March 2011 - 12:24

Ma chinui si eu de 1 saptamana sa fac o chestie: i-au o poza, decupez ceva din ea, ce imi trebuie mie. Pana aici stiu cum sa fac cu mai multe modalitati. Vreau sa dau un contur, insa nu reusesc. Un contur il pot face la orice obiect creat in Corel, dar nu pot la un decupaj... la o imagine! Se poate sa transfor imaginea intr-un obiect sau vreo alta modalitate!?
Multumesc anticipat! |
Posted 20 April 2011 - 14:29

Am ma multe obiecte cu aceleasi caracteristici, selectate cu Find and Replace -> Find objects... si doresc ca ulterior sa fac una din cele de mai jos (oricare):
1. Sa reduc dumensiunea obiectelor (a tuturor odata, deoarece sunt multe) 2. Sa le schimb forma (sa spunem ca in selectie am patrate iar eu doresc cercuri). Cum se pot face astea? Multumesc de ajutor. |
Posted 19 May 2011 - 12:30

Ma poate ajuta cineva si pe mine cu un Corel Draw 12 graphic suite ? Evident cu licenta, ca pe Softpedia nu-i voie sa piratam, Tibi draga...
Astept PM! Merci! :kisstogether: Edited by d0m1n1c, 19 May 2011 - 12:32. |
Posted 11 November 2011 - 10:46

salutare ... am inceput sa invat si eu Corel draw. Am o problema cu add perspective, daca desenez eu in corel draw imi merge efectul add persp, dar daca bag o imagine din pc , o poza nu imi mai merge efectul add persp, cand dau la el apare inactiv. Stiti cumva de ce nu merge?Ms!
|
Posted 29 July 2013 - 15:13

Posted 09 February 2014 - 09:41

Ştie cineva cum pot deschide un fişier x4 sau x5 în x6? Mulţumesc.
|
Posted 18 March 2016 - 21:57

stie cineva daca in coreldraw pot genera coduri de bare prin intermediul functiei print merge ? am o lista intreaga de coduri ean si vreau sa le tiparesc sub forma de cod de bare ca sa poate fi scanate, dar sa nu stau sa tastez pt fiecare cod cate 13 cifre, asa stiu si eu ca este posibil dar din pacate am aproximativ 400 coduri diferite. multumesc,
|
|
Posted 11 April 2016 - 15:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users