Caut o melodie simfonica de 27 ani....
Last Updated: Sep 04 2008 17:45, Started by
omega4200+
, Jun 26 2007 11:58
·
0

Posted 26 June 2007 - 11:58

salutare,
caut de mult timp o melodie simfonica dintr-un film pentru copii difuzat prin anii 80 si apoi in episodul 64 din serialul Andrea Celeste cand s-a impacat cu Laura. Am un sample compus de mine care reda cat de cat realitatea....l-am uploadat in attachements.... Poate ma ajuta cineva iubitor de muzica simfonica sa gasesc compozitorul si piesa... multumesc anticipat Attached Files |
Posted 01 July 2007 - 14:13

Chiar asa e de rara melodia asta si nimeni nu stie unde o pot gasi?
sau macar poate ma indruma unde sa postez ca sa am sanse mai mari sa mi se raspunda? PLS Edited by omega4200+, 01 July 2007 - 14:13. |
Posted 13 July 2007 - 14:08

vad ca trebuie sa ma resemnez......... cred ca imi doresc prea mult si de aia nu se indeplineste....
![]() |
Posted 21 July 2007 - 20:24

chiar, ai gasit piesa pan' la urma?..e aiurea sa te obsedeze atata timp o melodie, eu daca tot vad ca nu o gasesc, o las balta..oricum, banuiesc ca ai incercat de toate pt a o gasi, adica site-uri de song recognition, etc..un exemplu de cum poti afla o melodie "fredonand-o" e asta: http://www.songtapper.com/
![]() |
Posted 22 July 2007 - 10:24

chiar, ai gasit piesa pan' la urma?..e aiurea sa te obsedeze atata timp o melodie, eu daca tot vad ca nu o gasesc, o las balta..oricum, banuiesc ca ai incercat de toate pt a o gasi, adica site-uri de song recognition, etc..un exemplu de cum poti afla o melodie "fredonand-o" e asta: http://www.songtapper.com/ ![]() Da nu deastea cu fredonatu. ![]() |
Posted 17 August 2007 - 18:31

Chiar asa e de rara melodia asta si nimeni nu stie unde o pot gasi? sau macar poate ma indruma unde sa postez ca sa am sanse mai mari sa mi se raspunda? PLS fragmentul nu face parte dintr-o lucrare simfonica/clasica. imi suna teribil de cunoscut, probabil tot din vreun filmulet ![]() |
Posted 17 August 2007 - 18:32

O chestie... cand vei gasi melodia, o asculti de cateva ori, pana ajunege sa te plictiseasca... Si apoi realizezi ca te-ai strofocat degeaba si ai cautat-o!
![]() |
Posted 20 August 2007 - 15:27

mie imi suna a la Mirelle Mathiou... sau ceva in farnceza oricum
|
Posted 27 December 2007 - 03:06

Salut !
ma numesc Cristian ! m-a interesat foarte mult acest subiect de recunoastere a unei melodii vechi si uitata ce a ramas doar intr-un colt al memoriei noastre de copii, am gasit un site de unde am aflat numele piesei tale pe care o cautai, ti-am ascultat samplingul tau, si mi-am dat seama ca auzisem si eu acea melodie, si chiar o stiam bine sa o fredonez, asa ca am incercat acel site si uite ca, chiar am reusit sa aflu cum se numeste, am cautat-o pe youtube si dupa ce am ascultat-o am realizat ca este chiar ea ! sper din toata inima sa-ti fie de "leac". ...cu stima, Cristian ! (+40744-242.242) melodia se numeste "L'oiseau et l'enfant" si o poti asculta de pe www.youtube.com dupa ce o introduci in SEARCH ! S U C C E S !!! |
Posted 31 December 2007 - 20:16

Multumesc mult Cristi pentru intentie.
Eu caut o melodie pur orchestrala , simfonica si nu cu voce... Intr-adevar notele corespund dar eu as dori sa aflu cum se numeste aria simfonica. |
|
Posted 04 September 2008 - 17:45

Multumesc mult Cristi pentru intentie. Eu caut o melodie pur orchestrala , simfonica si nu cu voce... Intr-adevar notele corespund dar eu as dori sa aflu cum se numeste aria simfonica. Uite o varianta pur orchiestrala: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ArbYcQ46L2k?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Probabil vrei varianta simfonica..... cam greu de gasit, dar cu siguranta e ascunsa undeva pe youtube... succes...daca mai gasesc ceva, revin. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users