![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Parchet natural
Last Updated: Jun 25 2007 10:33, Started by
b99xsx
, Jun 24 2007 17:17
·
0

Posted 24 June 2007 - 17:17

Vreau sa renovez casa si am deja cumpart parchet din stjar. Intrebarea mea este cind trebuie raschetat si lacuit parchetul, inainte sa dupa ce se da cu lavabila pe pereti. Exista posibilitatea ca sa se umple peretii de praf daca raschetarea si lacuirea parchetului este efectuata ultima?
|
Posted 25 June 2007 - 10:33

noi am zugravit ap intai ,dupa ce l-am cumparat .practic am curatat peretii pana la beton/ bca ,iti dai seama ca era o prafaraie de nedescris .dupa toata nebunia asta am jumulit linoleumul care a fost curios de sanatos pus ,s-au indreptat podelele cu sapa autonivelanta si apoi am pus parchet .masina care rascheteaza parchetul are ceva ca un aspirator si nu se face praf cum ai crede ,in schimb face un zgomot asurzitor .desigur toate acestea au fost facute de persoane specializate pe operatii,nu de mine .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users