![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Fresh & Preview
Last Updated: Apr 30 2004 21:15, Started by
Allex
, Apr 30 2004 18:01
·
0

Posted 30 April 2004 - 18:01

Prima avanpremiera:
Ce spuneti de urmatoarea combinatie: Corina vs. Pacha Man & Marius Moga, in melodia "Nimeni nu ne poate desparti"? Am atasat un fragment. Ce parere aveti? Suna bine? ![]() Attached Files |
Posted 30 April 2004 - 18:13

Intr-atat de jos a ajuns muzica romaneasca?
![]() ![]() ![]() Parere? Pai sincer... m-a bufnit rasu'! Daca o mai ajunge si asta hit.... :vomiton: |
Posted 30 April 2004 - 20:58

Quote Originally posted by Nozavi Intr-atat de jos a ajuns muzica romaneasca? Daca pentru tine muzica romaneasca nu a fost niciodata sus si nu ti-a placut nici o melodie "Made in Romania", atunci e normal sa rizi de orice incercare a artistilor autohtoni. :boring: |
Posted 30 April 2004 - 21:10

Pentru a nu o lua si aici offtopic, raspund si daca vrei continuam discutia pe YM sau PM: Fii fara grija ca ascult si eu muzica romaneasca, chiar destul de multa, insa nu rad de orice incercare a asa-zisilor artisti autohtoni!
|
Posted 30 April 2004 - 21:15

Quote Originally posted by Nozavi ascult si eu muzica romaneasca, chiar destul de multa, insa nu rad de orice incercare a asa-zisilor artisti autohtoni! OK, atunci posteaza la subiect - referitor la melodia prezentata - si lasa muzica romaneasca in general! ;nolol; Daca nu poti formula o parere din care sa se inteleaga ceva, nu esti obligat sa te pronunti... Macar explica ce te-a amuzat, poate vom ride mai multi... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users