![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
unde gasesc filtre termopan?
Last Updated: Jun 24 2007 00:23, Started by
mesterila
, Jun 22 2007 18:39
·
0

Posted 22 June 2007 - 18:39

salutare
vreau sa-mi pun si eu termopane acasa si m-am gandit sa-mi pun si eu niste filtre din astea: interior: ![]() exterior: ![]() m-ar interesa sa stiu unde daca este vreo firma care monteaza asa ceva si pe unde (prin zona moldovei daca se poate) unde stau eu acuma am asa ceva si sincer sunt putin uimit pentru ca: - in primul rand indiferent care era diferenta de temp nu am geamuri transpirate - circula aer pe acolo dar nu am curent in casa - curios ,dar izoleaza si fonic astept raspunsuri, multumesc! p.s. daca am spus vreo aberatie sa nu aruncati cu pietre ... ![]() |
Posted 22 June 2007 - 19:14

Sincer.. este prima oara cand vad asaceva.
Ma indoiesc totusi ca este un filtru care comunica cu exteriorul, pt ca sfideaza ideea de termopan (ar creste schimbul termic/sonor) |
Posted 22 June 2007 - 19:19

Courage, on Jun 22 2007, 18:14, said: Sincer.. este prima oara cand vad asaceva. Ma indoiesc totusi ca este un filtru care comunica cu exteriorul, pt ca sfideaza ideea de termopan (ar creste schimbul termic/sonor) crede-ma ca comunica cu exteriorul, ca trec curenti de aer pe acolo, ce-i drept nu-ti usuci parul cu ei. Cat despre sonor asta o probez zilnic pentru ca am langa mine un mic santier (excavatoare si masini de perforat) si diferenta e f mare cand e inchis si cand e deschis ... |
Posted 22 June 2007 - 21:24

Se pare ca e vorba de sistemul de ventilare GECO de la Gealan!
|
Posted 23 June 2007 - 23:22

Posted 24 June 2007 - 00:23

http://www.kronfonst...ventilation.htm
Din pacate limba.. mi-e total necunoscuta ! [ http://www.kronfonster.se/fonster/geco.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users