![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce modem/router ADSL sa-mi achizitionez?
Last Updated: Dec 20 2010 00:51, Started by
alex1
, Oct 05 2006 18:55
·
0

Posted 05 October 2006 - 18:55

Editat de moderator:
DE-ACUM INAINTE POSTATI DOAR AICI CERERILE/SFATURILE legate de achizitionarea unui router ADSL Mufa WAN: RJ-11 (cablu de telefon)(indiferent daca este wireless sau doar pe cablu)! Atentionare: Aceste modele NU FUNCTIONEAZA pe conexiuni gen PPPoE, IpFix, IpDinamic. Pentru astfel de conexiuni vedeti acest topic. Sie cineva o lista cu rutere compatibile adsl? Eu am t-154 dsl si nu merge cu romtelecom. Edited by Ravy, 27 January 2009 - 17:14. |
Posted 05 October 2006 - 20:42

Cred ca e o politica a celor de la Romtelecom ca sa creeze monopol! D-link ADSL2 wireless e al 3-lea router pe care-l folosesc de cand a aparut ADSL-ul la noi. Si toate au functionat fara probleme, chiar daca cei de la Romtelecom recomandau doar pe cel de la ei.
De asemenea si asta-l folosesc intr-o alta locatie: http://www.emag.ro/r...--pSMC7901BRAEU Edited by websitefinder, 05 October 2006 - 20:46. |
Posted 06 October 2006 - 00:41

Cam toate routerele care stiu ADSL/ADSL2+ merg. Daca ala e dsl... poate fi pentru alte tipuri. eu am avut ZyXEL 645 simergea.
|
Posted 06 October 2006 - 06:46

La RTC functioneaza numai routere-ele ADSL/ADSL2+ care au specificatia ANNEX A.
Daca sant facute pentru ANNEX B nu functioneaza . |
Posted 06 October 2006 - 10:25

Linksys are routere compatibile Romtelecom, eu am un model wireless pe un adsl romtelecom si functioneaza impecabil, trebuie sa fie si wired, intreaba pe la distribuitori, vezi keystore.ro
|
Posted 06 October 2006 - 10:54

Salut pe toata lumea si multumesc pentru raspunsuri.Problema e ca dupa ce l-am configurat nu vrea sa mearga online ledul de la T-DSL sta aprins dar online nu merge.Acuma nu stiu daca are specificatia ANNEX A dar in meniul de configurare reteaua o vede ca ADSL deci nu T-DSL.Daca poate cineva sa ma ajute cu vreun sfat as fi recunoscator.
|
Posted 06 October 2006 - 11:09

Ar trebui sa ai si un cd insotitor si acolo sa fie un fisier (sau mai multe) pdf. Unul trebuie sa fie cu instructiunile de configurare!
|
Posted 06 October 2006 - 19:42

Deci cd nu am pentru-ca l-am primit de la un prieten din Germania,iar in ceea ce priveste configurarea are un wizzard foarte simplu care nu prea lasa loc de prea multe miscari.In mod normal toate sint conectate bine si ar trebui sa mearga,dar nu,nu merge.... Information allgemein
Datum / Uhrzeit 01.08.2003 / 00:50:57 IP Adresse Gateway 192.168.2.1 Subnet Maske 255.255.255.0 DHCP Server Ein Anzahl DHCP Clients 1 Runtime Code Version 0.84 (19.04.2004 19:18:44) Boot Code Version V1.3C ADSL Modem Code Version 13.9.38 LAN MAC Adresse 00-30-F1-CE-5A-D6 WAN MAC Adresse 00-30-F1-CE-5A-D7 Hardware Version 01A Serien Nr. A416012309 astea sint datele;poate stie cineva mai multe despre valorile astea. Edited by alex1, 06 October 2006 - 20:42. |
Posted 07 October 2006 - 00:38

Spune modelul exact, eventual o adresa unde este manualul lui. Se pare ca e de tip A asa ca ar trebui sa functioneze. Incearca sa mai faci setarile o data, corect si cu grija. Intra in browser pe adresa 192.168.2.1. Aici sunt toate setarile, nu doar cele din wizard.
Edited by sandy, 07 October 2006 - 00:39. |
Posted 07 October 2006 - 17:03

Este compatibil Annex B (ISDN).
Nu functioneaza in reteaua RTC. |
Posted 07 October 2006 - 19:26

Deci cd nu am pentru-ca l-am primit de la un prieten din Germania,iar in ceea ce priveste configurarea are un wizzard foarte simplu care nu prea lasa loc de prea multe miscari.In mod normal toate sint conectate bine si ar trebui sa mearga,dar nu,nu merge.... Information allgemein Datum / Uhrzeit 01.08.2003 / 00:50:57 IP Adresse Gateway 192.168.2.1 Subnet Maske 255.255.255.0 DHCP Server Ein Anzahl DHCP Clients 1 Runtime Code Version 0.84 (19.04.2004 19:18:44) Boot Code Version V1.3C ADSL Modem Code Version 13.9.38 LAN MAC Adresse 00-30-F1-CE-5A-D6 WAN MAC Adresse 00-30-F1-CE-5A-D7 Hardware Version 01A Serien Nr. A416012309 astea sint datele;poate stie cineva mai multe despre valorile astea. Pentru configurare ar trebui sa mearga scriinda asta in browser cand esti conectat la router: http://192.168.2.1 Problema este ca-ti va cere o parola...
Este compatibil Annex B (ISDN). Nu functioneaza in reteaua RTC. |
Posted 07 October 2006 - 21:05

Nu confunda ADSL cu ANNEX A sau ANNEX B.
Un router care functioneaza in ANNEX B poate functiona in ANNEX A numai dupa ce se modifica softul din el (firmware-ul). Din punct de vedere hard sant identice. ![]() |
Posted 08 October 2006 - 22:26

Nu confunda ADSL cu ANNEX A sau ANNEX B. Un router care functioneaza in ANNEX B poate functiona in ANNEX A numai dupa ce se modifica softul din el (firmware-ul). Din punct de vedere hard sant identice. ![]() |
Posted 09 October 2006 - 07:24

Nu am gasit deocamdata un update de firmware pentru ca routerul tau sa lucreze in ANNEX A.
Firmware-ul este numai pentru Germania (T-DSL). Sant update-uri (ultimul este 08) dar pentru ANNEX B. |
|
Posted 09 October 2006 - 08:07

Nu as fi atat de sigur ca sunt 100% identice din punct de vedere hard. M-am intanlit cu problema asta la cateva puncte de acces si fiecare versiune avea mici particularitati. eu as cauta un ruter adsl identic interior cu ce ai tu, as lua un editor si as modifica mdscecksum-ul ca sa ii placa ruterului ala si i-as face upgrade :D. Dar din nou, trebuie sa fie un ruter 100% identic (acelasi procesor, acelasi switch, aceeasi dimensiune pentru ram si flash).
|
Posted 09 October 2006 - 13:02

Nu as fi atat de sigur ca sunt 100% identice din punct de vedere hard. M-am intanlit cu problema asta la cateva puncte de acces si fiecare versiune avea mici particularitati. eu as cauta un ruter adsl identic interior cu ce ai tu, as lua un editor si as modifica mdscecksum-ul ca sa ii placa ruterului ala si i-as face upgrade :D. Dar din nou, trebuie sa fie un ruter 100% identic (acelasi procesor, acelasi switch, aceeasi dimensiune pentru ram si flash). Problema incepe sa depaseasca cunostintele mele in domeniu,si dupa cum se vede treaba va trebui sa-mi cumpar un router nou care sa stie ANEX A.Inca ceva...nu as putea eventual sa gasesc un ruter compatibil cu ce am eu dar care sa stie direct ANNEX A fara sa mai trebuiasca sa rescriu nimic? |
Posted 09 October 2006 - 17:20

Nu as fi atat de sigur ca sunt 100% identice din punct de vedere hard. M-am intanlit cu problema asta la cateva puncte de acces si fiecare versiune avea mici particularitati. eu as cauta un ruter adsl identic interior cu ce ai tu, as lua un editor si as modifica mdscecksum-ul ca sa ii placa ruterului ala si i-as face upgrade :D. Dar din nou, trebuie sa fie un ruter 100% identic (acelasi procesor, acelasi switch, aceeasi dimensiune pentru ram si flash). Cand am spus ca sant identice din punct de vedere hard m-am referit la acelasi producator,acelasi model si la aceeasi versiune constructiva. Diferenta ca poate sa lucreze in ANNEX A sau ANNEX B o face firmware-ul. ANNEX A - compatibil POTS (Plain Old Telephone Service). Dedicat sistemului telefonic analog. ANNEX B - compatibil ISDN (Integrated Service Digital Network).Dedicat sistemului de telefonie digitala,care are o calitate mai buna si o viteza mai mare . In meniul de configurare al router-ului la subrutina "Status ADSL" cei mai multi producatori specifica daca produsul lor este compatibil cu ANNEX A sau ANNEX B. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users