Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Semipareza faciala stanga

- - - - -
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
alin-varga

alin-varga

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 28.05.2008
Multa bafta mr_kabral.

Joi dimineata am avut si eu primele simptome. Vineri deja s-a agravat...am si mers la doctor.
Ma palat doar la ureche...dar nu ma doare deloc (nici in alta parte).
Alte investigatii nu mi s-au facut.

Am primit astfel:
Thiogamma 600 1/zi la amiaza,
Milgamma 3x1,
Medrol 2 dimineata si una la amiaza,
Omeran 2 dimineata,
OxyLyc 1 dimineata,

Smabata am inceput tratamentul dar inca nu simt nici o ameliorare.
Azi am avut cateva intlniri in oras ... si m-am simtit mai rau.
Maine am un prim control si sincer nu stiu ce sa spun.
Va tin la curent cu evolutia mea.
Intre timp am decis sa raman in casa, voi iesi doar in caz de urgente. (cum ar fi vizita de maine la doctor)

E prima data cand patesc asa ceva ... la 34 de ani.

 mr_kabral, on 14th November 2009, 18:14, said:

Da, de ce m-am ferit de aia n-am scapat, azi m-am trezit aranjat bine... aproape totala semipareza... misc foarte putin obrazul si spranceana, dar parca e din ce in ce mai rau. Cred ca ar trebui sa incep un nou tratament, probabil fizioterapie, sau laserterapie... Nu stiu ce sa mai zic, sunt cu psihicul la pamant. Dupa cum am zis si mai sus, daca aveti ceva util de spus nu ezitati. Multumesc


#20
claudia1974

claudia1974

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.11.2009
a trecut 1 saptamana de cand fac tratament si nu se vede mare lucru.gust nu am pe partea dreapta ,ochiul am in ceput sa il misc dar f putin, gura ma deranjeaza cand mananc si cand vorbesc.Ma fortez cu ochiul drept si atunci imi simt capul amortit,nu am iesit afara de 1 saptamana pt ca nu ma simt in stare.Am o stare de blocarea asa nici nu stiu cum sa spun parca nu pot sa ma concentrez bine la ce fac...Cu moralul sunt la pamant pt ca sunt mai mult singura acasa si uite asa adevarul e ca de 1 saptamana zac si nu am facut nimic pt ca imi simt capul greu.Voi ce stare aveti?stiu ca dureaza recuperarea dar nu stiu daca e normal sa ma simt slabita.E normal?

#21
alin-varga

alin-varga

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 28.05.2008
Claudia.
Starea mea de sanatatye este relativ buna.
Nu ma simt deloc slabit, am energie, singurul lucru care ma deranjeaza este maxilarul (cand mananc sau vorbesc) si ochiul care imi lacrimeaza continuu.

Inbunatatiri dupa 5 zile de tratament ... deloc.

Intre timp prefer eu sa raman in casa pentru a evita frigul si curentul.

Alin.

#22
mr_kabral

mr_kabral

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.11.2009
Va salut pe toti cu un zambet larg si aproape perfect! Sunt 80% recuperat, daca nu chiar 90%. De luni (asta e a 5-a zi) m-am apucat de fizioterapie (ultrasunete, laser, masaj, gimnastica faciala) la o clinica din bucuresti. Rezultatele sunt exceptionale! Daca prima data pareza m-a tinut vreo 6 luni si tot nu se recuperase total, ei bine acum, la a 2-a (fiind recidiva e mai dificil de recuperat) sunt aproape gata dupa numai 4 sedinte de fizioterapie. Voi face 10 sedinte si sunt convins ca voi scapa. De fapt, dupa cum v-am zis sunt aproape recuperat. Sunt convins ca si tratamentul pe care il urmez este foarte potrivit (dat de dr. Emilia Lungut, medic neurolog spitalul Militar central Bucuresti): Thiogamma. Neuromultivit, Omeran. Celebrex, Bilobil, Trental, Lecitina.
Nu stiu daca pot da numele clinicii la care m-am recuperat aici, dar pentru detalii contactati-ma! Stiu cum e sa fi disperat si cat de mult as fi dat sa imi revin, asa ca vreau ca toti sa aveti parte de succesul pe care l-am avut eu cu boala. Am 23 de ani si nu doresc nimanui sa treaca prin aceasta problema care poate deveni obsesiva.
Apropo, tratamentul nu este scump deloc (in jur de 4-500 de ron) iar daca esti angajat sau elev platesti doar consultatia 100 ron.
Multa sanatate tuturor si mult succes celor de mai sus!

#23
claudia1974

claudia1974

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.11.2009
Buna.Alin banuiesc ca acum esti bine pt ca eu am inceput sa imi revin dupa 10 zile de tratament injectabil.Am o luna de zile de cand am facut semipareza si 80% sunt bine fara fizioterapie.Am stat in casa, m-am ferit de frig si curent nu am facut efort , nu am bagat mana in apa, etc. Continui tratamentul cu bilobil,  pentoxi r, triovit, milgamma pastile.Ma simt bine am inceput sa ies, ma mai supara un pic urechea cand dau de frig dar f putin parca ma gadila ceva.Gura mi s-a indreptat ochiul mai e f putin cu probleme, gustul mi-a revenit dar tot mi-e frica . iti doresc sanatate si astept vesti bune. Claudia.

#24
cristianiorga22

cristianiorga22

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.01.2010

 mr_kabral, on 20th November 2009, 11:58, said:

Va salut pe toti cu un zambet larg si aproape perfect! Sunt 80% recuperat, daca nu chiar 90%. De luni (asta e a 5-a zi) m-am apucat de fizioterapie (ultrasunete, laser, masaj, gimnastica faciala) la o clinica din bucuresti. Rezultatele sunt exceptionale!  Sunt convins ca si tratamentul pe care il urmez este foarte potrivit (dat de dr. Emilia Lungut, medic neurolog spitalul Militar central Bucuresti): Thiogamma. Neuromultivit, Omeran. Celebrex, Bilobil, Trental, Lecitina.

Apropo, tratamentul nu este scump deloc (in jur de 4-500 de ron) iar daca esti angajat sau elev platesti doar consultatia 100 ron.
Multa sanatate tuturor si mult succes celor de mai sus!
Am trecut si eu exact prin aceleasi probleme..... o data la 15 ani si acum 5 zile....inca o data... am fost la doamna doctor  Emilia Lungut, medic neurolog spitalul Militar central Bucuresti , o doctorita care stie ce spune si  cunoaste foarte bine acest fenomen)... si am primit un tratament identic...si culmea dupa 3 zile a dat rezultate.... trimite-mi te rog adresa unde ai facut tu recuperare....pe privat sau pe mail....
Celor care trec prin aceste momente delicate.... si foarte neplacute....va recomand sa apelati la doctori care stiu despre ce este vorba....Nu treceti prin ce am trecut eu acum 15 ani ...6 luni spitalizare....milioane medicamente luate si apoi trimis acasa.." ca ma fac eu bine"...
Sunt putini doctori care stiu exact acest fenomen numit pareza faciala

#25
some_n00b

some_n00b

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.07.2007

 mr_kabral, on 20th November 2009, 11:58, said:

De luni (asta e a 5-a zi) m-am apucat de fizioterapie (ultrasunete, laser, masaj, gimnastica faciala) la o clinica din bucuresti. Rezultatele sunt exceptionale!

Buna. Vorbesti despre o clinica din bucuresti, poti sa spui exact numele ei? Vreau sa-mi fac o programare acol, ti-as fi recunoascator daca ai da mai multe detalii despre ea. In definitiv nu vad de ce nu ai spus de la inceput despre ce este vorba, se considera reclama sau cum?  Multumesc.


Vad ca a trecut ceva timp de cand mr_kabral a scris ultimul post, are cineva idee despre ce clinica este vorba?

Edited by some_n00b, 03 February 2012 - 19:09.


#26
some_n00b

some_n00b

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.07.2007
Salutare.  
Ma poate ajuta cineva sa dau de utilizatorul mr_kabral? Ma intereseaza numele acelei clinici de recuperare de care vorbea in 2009.
I-am trimis mesaj privat si email prin intermediul forumului, pot face ceva mai mult de-atat?
Multumesc.

Edited by some_n00b, 22 February 2012 - 11:06.


#27
xeniap

xeniap

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 29.07.2010
si sotul meu a avut acum vreo 2 ani pareza faciala...i-a trecut cam intr-o luna si ceva.....6 sapt...si-a revenit lent......dr neurolog i-a zis sa mestece tot timpul guma de mestecat , ca sa forteze muschiul....
si sa nu faca fizioterapie decat daca e absolut necesar. trat cu dexametazona si millgama.va doresc multa sanatate

#28
Maneleist

Maneleist

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 425
  • Înscris: 11.07.2009
Subiect: Semipareza
Buna seara. Cunosc un caz dintr-o comuna din jud. Dambovita. O famile format din Copil 42 ani cu diabit, tata de 86 ani cu semipareza si nici din pat nu se poate ridica. Aceste doua persoane nu au pensie. Primarul din acea comuna a avut probleme cu legea de nenumarate ori. Ce trebuie sa fac sa ii ajut? Trimit pe cineva in control sau cum se procedeaza? Pe cine trebuie sa anunt.

Edited by Maneleist, 23 July 2015 - 01:06.


#29
Maus1976

Maus1976

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 31.07.2020
Aș dori să vă spun cum am simțit această paralizie facială Bell. Prima oară a început cu o unflătură în cerul gurii, probabil de la o măsea inflamată. N-am băgat de seamă, din cauză că am diferite probleme cu dantura precară. A urmat senzația de limbă arsă și implicit pierderea gustului. Nici acest lucru nu m-a afectat, pentru că participasem la un grătar și am crezut că am halit ceva fierbinte. Mi-am făcut programare la medicul de familie crezând că pot rezolva problema limbii arse care, după părerea mea se putea infecta. A doua zi,fiind weekend au început senzațiile de amorțire gurii și efectul coborârii de pe scaunul dentistului cu gura amorțită tun. A mai trecut o zi, iar luni dimineața a început să-mi fugă fața. Ca o senzație de neputință a mișcării elementare a fizionomiei. Mai aveam câteva ore să consult medicul de familie când am descoperit fenomenul care m-a afectat după căutarea simptomelor pe Google, desigur. În momentul realizării situației in care mă aflam, am intrat în panică și mi-au trebuit câteva minute bune să-mi revin în curte la aer. Am fugit direct la urgență. Menționez că nimeni nu mi-a dat vre-o mare importanță pe acolo și în afară de 4 doctori și niște asistente lascive plictisite nu prea m-a băgat nimeni în seamă. Mi-au dat Prednisolone și Valaciclovir. Vreau să menționez că locuiesc în Irlanda și numele medicamentelor poate fi diferit de ceea ce este în România. Am deja 5 zile de tratament și deocamdată nu simt nicio îmbunătățire, ba dinpotrivă. Parcă e din ce în ce mai afectat atât obrazul cât și gura

#30
britneysbitch

britneysbitch

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,295
  • Înscris: 06.01.2012

Quote

Menționez că nimeni nu mi-a dat vre-o mare importanță pe acolo și în afară de 4 doctori și niște asistente lascive plictisite nu prea m-a băgat nimeni în seamă

4 doctori mie deja îmi sună a comisie multidisciplinară ...

Oricum aceste două medicamente care vi s-au prescris sunt un tratament standard și bun!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate