![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
este ceva program care transorma fisierele sis in jar
Last Updated: Apr 03 2008 16:14, Started by
vlad-20cmrecords
, Jun 17 2007 18:29
·
0

Posted 17 June 2007 - 18:35

Nu exista asa ceva.
Ai mai deschis alte 2 topicuri in legatura cu asta, chiar era nevoie sa-l deschizi si pe al treilea? |
Posted 02 April 2008 - 19:24

dupa multe si multe cautari am gasit asta dar.....nu stiu sa-l foloses ....ma puteti ajuta??
![]() Attached Files |
Posted 03 April 2008 - 14:35

nu se poate , estensia .sis este speciala pentru telefoanele symbian..
|
Posted 03 April 2008 - 14:47

In primul rind, programul ala este piratat.
In al doilea rind, daca citeai nitel, programul doar extrage fisierele din SIS. Atit si nimic mai mult!! |
Posted 03 April 2008 - 15:21

In primul rand cei care se gandesc la asemenea programe nu au notiuni de informatica legate de programe si programare. Au impresia ca orice se poate converti, ca la melodii din mp3 in wav sau altceva.
Ei bine, nu este si in cazul acesta posibila o asemenea "conversie" sau transformare, doar daca ai sursele programelor scrise in C++ (parca in acest limbaj se fac programele pentru Symbian, dar nu stiu exact) si in Java pentru varianta "JAR". JAR-ul este o arhiva, ce contine o forma compilata de program scrisa initial in Java (abreviere de la Java ARchive). SIS este o prescurtare pentru Symbian Installation Source. Deci este vorba de doua tipuri de fisiere cu diferite cu arie de aplicare diferita. Edited by Ciubex, 03 April 2008 - 15:22. |
Posted 03 April 2008 - 16:10

dap,100% nu se poate pt k aplicatiile sis sunt mult mai avansate decat java si primesc mai multe comenzi.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users