Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inregistare iphone + microfon blu...

Ce fac cu bancnotele de 500 euro?

Problema centrala termica Romstal...

Alegere radio player PNI
 Alcool la volan

sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3
 Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent

Determinare
 Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

admin, ori ba...

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

cipri_madscientist

cipri_madscientist

Junior Member

• Grup: Members
Problema apare pe un windows 2003 server pe care ma loghez ca administrator de la distanta prin "remote desktop connection". Serverul joaca rolul de Domain Controller si am multi useri care se logheaza pt acces la fisiere. Evident toata lumea are drepturi restrictionate, fac parte din grupul 'user'. Problema mea e ca am intrat pe o pagina web unde aveam niste activX-uri care trebuiau rulate. Cand am incercat sa bag site-ul respectiv in 'Trusted Sites" cica imi zice ca nu am suficiente drepturi, ca sa ma duc sa vb cu adminu. wtf?? Pai, eu sunt adminu! AM toate drepturile, sau cel putin asa am crezut pana acum. A mai patit cineva o asemenea belea? Ma adresezi adminilor ca poate v-ati confruntat cu asemenea 'probleme'. Astept sa-mi scrieti.

Sa aveti o zi excelenta!

worm

worm

Senior Member

• Grup: Senior Members
unde e grupul ala "users"?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate