![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
admin, ori ba...
Last Updated: Jun 15 2007 11:33, Started by
cipri_madscientist
, Jun 15 2007 10:58
·
0

Posted 15 June 2007 - 10:58

Problema apare pe un windows 2003 server pe care ma loghez ca administrator de la distanta prin "remote desktop connection". Serverul joaca rolul de Domain Controller si am multi useri care se logheaza pt acces la fisiere. Evident toata lumea are drepturi restrictionate, fac parte din grupul 'user'. Problema mea e ca am intrat pe o pagina web unde aveam niste activX-uri care trebuiau rulate. Cand am incercat sa bag site-ul respectiv in 'Trusted Sites" cica imi zice ca nu am suficiente drepturi, ca sa ma duc sa vb cu adminu. wtf?? Pai, eu sunt adminu! AM toate drepturile, sau cel putin asa am crezut pana acum. A mai patit cineva o asemenea belea? Ma adresezi adminilor ca poate v-ati confruntat cu asemenea 'probleme'. Astept sa-mi scrieti.
Sa aveti o zi excelenta! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users