Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Sugestie salariu arhitect

Aftershave care trebuie diluat ca...

Noul Chromecast cu Google TV (HD)
 Armageddon Time (2022)

The Good Nurse (2022)

A intrat conducerea bisericii ...

Importanta geneticului in societate
 Fond Funciar

Passat b 6 1.9 tdi BXE problema ...

Verificare instalatie gaz

Am o problema la Golf 4 1.9 TDI
 Recomandare clinica implant All o...

Restrictie Win 11

In Arad vreun sofer cu suflet bun...

polish far
 

Visual Basic + Winamp

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#19
ezekio

ezekio

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 07.01.2002
Win 98SE + WIN98SE SP1 neoficial
MS VS 6.0 fara nici un SP
Winamp 5.03a

La mine merg absolut toate butoanele cmd* ... Tind sa cred ca ai XP ;)

#20
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
Da....am win xp. cred ca o sa incerc sa pun si win 98 ca poate pe ala merge

#21
ezekio

ezekio

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 07.01.2002
WInXP lucreaza "altfel" cu task-manageru si cu metodele de trimitere de mesaje catre ferestre... Iti recomand sa cauti pe MSDN_Online referinte despre comenzile SendKeys, AppActivate si eventual Shell ... poate pt. Xp se utilieaza altfel ...
Acolo o sa gasesti ultimile noutati...

#22
cielo

cielo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 09.02.2004
M-am tot chinuit sa nu folosesc API-uri si pana la urma tot la ele am ajuns. Am reusit in sfarsit sa fac programelul sa functioneze corect. O sa incerc sa adaug si o arhiva a programului pentru cei interesati.
Acum am dat de o alta problema : cum pot face un OSD pentru acest programel ? Vreau sa-mi apara pe display un mesaj frumos care sa-mi scrie ceva de genul : "Ati selectat Play"

Attached Files



#23
RaduAlexandru

RaduAlexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 14.04.2005
Am si eu o mica intrebare... Aceste scripturi pot fi transformate pentru vbs? sau js? :huh:

#24
RaduAlexandru

RaduAlexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 14.04.2005
Inca ceva.... Este posibil sa extragi informatzii din Winamp? De genul: numele melodiei, timpul... etc. ?

#25
KLAMATH

KLAMATH

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 479
  • Înscris: 17.04.2002
Dupa cite imi aduc eu aminte Winamp suporta o extensiva lista de functionalitati prin IPC( cu WM_DATA). Uita-te peste SDK. Daca insisti sa returnezi numele melodiei "muncitoreste" presupun ca merge cu un WM_GETTEXT. Incearca.

#26
RaduAlexandru

RaduAlexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 14.04.2005
Pai "muncitoreste" nu am chef... dar imi trebuie sa stiu... si mai ales daca se poate si in Visual Basic Script (vbs) pentru ca nu am chef sa stau sa mai fac un program care sa execute Winamp cand este chemat din php.... (acest post are legatura cu un alt topic cu PHP :rolleyes: )

#27
RaduAlexandru

RaduAlexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 14.04.2005
Am reusit sa reproduc acel program facut in Visual Basic si sa il transform in Visual Basic Script. Acum vine marea problema... Cum fac eu sa modific lista cu melodii a winamp-ului (ce apare in fereastra "winamp playlist") ca si cand le-as muta cu mouse-ul? sau macar sa o curatz si sa introduc altele (fara sa folosesc "Load Playlist" deoarece opreshte melodia care canta in prezent).

Ashtept sugestii si


Multzumesc Anticipat. :D

#28
nIMROD

nIMROD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 21.03.2005
o solutzi ar fi urmatoarea( solutzia este pt. Winamp 2.X... este foarte ushor de facut pt. 5.X) :


intr-un modul :
Public hwndWinamp As Long
Public Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Public Declare Function GetWindowText Lib "user32" Alias "GetWindowTextA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpString As String, ByVal cch As Long) As Long
Public Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Public Const WM_USER = &H400
Public Const WM_COMMAND = &H111
Public Const WM_COPYDATA = &H4A

intr-un form(ai nevoie de 13 butoane shi 1 timer) :

Private IsPresent As Boolean
Private Sub Command1_Click()
'prev
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40044, 0
End Sub

Private Sub Command10_Click()
'Shuffle
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40023, 0
End Sub

Private Sub Command11_Click()
'Delete
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 1034, 0
End Sub

Private Sub Command12_Click()
'Volume Up
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40058, 0
End Sub

Private Sub Command13_Click()
'Volume Down
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40059, 0
End Sub

Private Sub Command2_Click()
'Next
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40048, 0
End Sub

Private Sub Command3_Click()
'Play
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40045, 0
End Sub

Private Sub Command4_Click()
'Pause
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40046, 0
End Sub

Private Sub Command5_Click()
' <<
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40144, 0
End Sub

Private Sub Command6_Click()
'>>
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40148, 0
'40148
End Sub

Private Sub Command7_Click()
'Stop
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40047, 0
End Sub

Private Sub Command8_Click()
'Fade
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40147, 0
End Sub


Private Sub Command9_Click()
' Jump
If IsPresent = False Then Exit Sub
SendMessage hwndWinamp, WM_COMMAND, 40194, 0
End Sub

Private Sub Form_Load()

timer1.interval=250

End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
hwndWinamp = FindWindow("Winamp v1.x", vbNullString)
Dim this_title As String
If hwndWinamp = 0 Then
    IsPresent = False
    Me.Caption = "Winamp is not present!!!"
Else
    IsPresent = True
    this_title = Space$(2048)
    talle = GetWindowText(hwndWinamp, this_title, Len(this_title))
    Me.Caption = Mid(this_title, 1, Len(this_title) - 8)
End If
End Sub

#29
RaduAlexandru

RaduAlexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 14.04.2005
ms  mult... dar ash mai avea o intrebare... ce e cu timer-ul? ca... e cam suparator sa tot apara o casutza non-stop... oricum eu vroiam sa incerc sa transform in vbs... dar ma descurc eu... MULTZUMESC MULT ORICUM :D

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate