![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ad-sense cont blocat - mutare pe alt site
Last Updated: Oct 17 2007 13:03, Started by
cosminlive
, Jun 14 2007 11:31
·
0

Posted 14 June 2007 - 11:31

Am avut reclame de la google... si au constat ca am incalcat regula, explicatii suplimentare nu mi s-au oferit.
In fine, mi-au blocat siteul. Am mutat continutul pe alt domeniu , am postat anunturile dar nu ma mai contorizeaza, adica am dat click personal de pe alt ip sa vad si nu mi-l contorizeaza. Intrebare: daca schimb domeniul pot pune pub. pe el pur si simplu copiind scriptul pe acel site dau trebuie sa-l inscriu din nou? sa fie verificat etc etc? Am cautat in profil dar nu am vazut nimic de genul ,,adauga alt site,, multumesc |
Posted 14 June 2007 - 11:53

Cand constata nereguli blocheaza contul tau . Si deci nu mai conteaza ca muti continutul pe alt site.. teoretic tebuie sa incerci sa-ti refaci contul la ei.
|
Posted 14 June 2007 - 13:14

Am avut reclame de la google... si au constat ca am incalcat regula, explicatii suplimentare nu mi s-au oferit. In fine, mi-au blocat siteul. Am mutat continutul pe alt domeniu , am postat anunturile dar nu ma mai contorizeaza, adica am dat click personal de pe alt ip sa vad si nu mi-l contorizeaza. Intrebare: daca schimb domeniul pot pune pub. pe el pur si simplu copiind scriptul pe acel site dau trebuie sa-l inscriu din nou? sa fie verificat etc etc? Am cautat in profil dar nu am vazut nimic de genul ,,adauga alt site,, multumesc Salut. Daca cont-ul tau a fost doar penalizat pentru ca a avut continut ielgal... atunci poti sa pui reclame si pe alte site-uri. Intrebarea este daca... in raportul google iti afiseaza totusi page impressions?! bafta. |
Posted 14 June 2007 - 16:00

Salut. Daca cont-ul tau a fost doar penalizat pentru ca a avut continut ielgal... atunci poti sa pui reclame si pe alte site-uri. Intrebarea este daca... in raportul google iti afiseaza totusi page impressions?! bafta. Impresiuni pagină Clicuri CTR al paginii CPM evaluativ pe pagină [?] Câștiguri AdSense pentru conținut 360 2 x,xx% $ x,xx $ 0,01 vizualizați toate canalele AdSense pentru Conținut » AdSense pentru căutare - Nu există date disponibile - Total câștiguri $ 0,01 la asta te referI? inainte aveam la acelasi nr de clickuri 2-3 $
Edited by darkangelbv, 14 June 2007 - 21:36.
|
Posted 14 June 2007 - 18:49

La 2 clickuri 2,3 dolari ? Vezi ca nu ai voie sa scrii toate datele din statistici ... Citeste in plm regulamentul ala .... Te mai si miri de ce iti suspenda contul.
|
Posted 14 June 2007 - 22:24

ti`o banat doar siteul unde aveai continut ilegal.. pui pe alt site si merge la fel.. nu trebuie sa mai inregistrezi nimic folosesti acelasi cont...bafta
|
Posted 14 June 2007 - 23:35

Si nu uita sa schimbi si continutul.. daca te-au ars o data, te ard si a 2 a oara.
Apropo, ce fel de continut aveai ? ![]() |
Posted 15 June 2007 - 10:01

Posted 15 June 2007 - 10:09

hmmm.. cred ca aveai niste wallpaperuri foarte speciale daca ti-au banat site-ul ..
|
Posted 15 June 2007 - 14:51

Posted 13 July 2007 - 09:29

Daca apare in contul de Adsense
AdSense pentru conținut - Nu există date disponibile - AdSense pentru căutare - Nu există date disponibile - Inseamna ca a fost ban-at cotul? ![]() |
Posted 13 July 2007 - 09:43

Inseamna ca google nu a inregistrat nicio afisare pentru continut si cautare. Asta se intampla in general cand treci dintr-o zi in alta.. si in primele minute nu ai afisari ale paginii.
Daca era banat contul nu mai puteai sa intri in cont sa vezi datele astea. |
Posted 17 July 2007 - 19:18

E vreo problemă daca am redactat continutul paginii in acelasi stil cu anunturile Adsense astfel incat sa para aproape identice?
![]() |
|
Posted 17 July 2007 - 19:37

E vreo problemă daca am redactat continutul paginii in acelasi stil cu anunturile Adsense astfel incat sa para aproape identice? ![]() ![]() E bine sa folosesti cam aceleasi culori ca ale paginii tale, insa trebuie sa le evidentiezi pentru a primi si ceva click-uri. |
Posted 15 August 2007 - 18:29

1.Google trimite cecuri de fix 100$ sau de cat s-a adunat pana sa trimita cecul?
2.Se poate opri cumva trimiterea de cec-uri pana se aduna o suma mai mare? 2.Se poate face card si banii sa fie scosi de la banca prin el? Multumesc. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users