![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Share resurse in Windows NT / 2k / XP / Vista / 7 / 10 / 11
Last Updated: Aug 26 2023 11:49, Started by
azertiti
, Apr 23 2004 15:58
·
0

Posted 08 July 2005 - 08:58

posteaza (exact) mesajul de eroare care iti apare cand incerci sa accesezi un share de pe pc1
|
Posted 30 September 2005 - 11:01

Am descoperit care era treaba: pe calculatorul partajat se lucra cu un user limited fara parola si nu ma puteam conecta desi vroiam sa folosesc un user admin declarat pe pc-ul respectiv cu parola !
Ce e surprinzator e ca dupa ce am creat parola si pt. userul respectiv si m-a lasat sa ma conectez pe userul admin (am si salvat user+parola pe pc-ul meu), am sters parola userului limited si am incercat din nou sa ma conectez.... a mers :harhar: Si mai ciudat: am repetat faza pe un alt calculator, am pus o parola si pt.userul care nu avea, m-a lasat sa ma conectez si apoi am sters-o dar nu m-a mai lasat (acces denied... ca in postul anterior) |
Posted 31 October 2005 - 16:05

Ar mai putea să apară o problemă atunci cînd încercați să vă conectați la alt calculator. Eu am pus în rețea windows 2003 server și am configurat toate calculatoarele cum trebuie însă nici unul nu reușea să acceseze share-urile din 2003 server și nici 2003 server nu reușea să acceseze share-urile din rețeaua internă. După ore întregi de înjurături și încercat tot felul de variante mi-am dat seama că pe 2003 server era instalat sygate și trebuia să schimb setările în network neighbourbood la firewall. Așa că dacă încercați să accesați share-uri și nu vă merge și credeți că ați făcut setările corect, uitați-vă și în configurația firewall-ului.
|
Posted 28 December 2005 - 17:14

Am si eu o problema si cred ca tu ma poti ajuta.
Am doua calculatoare amindoua cu placa de retea LAN.Cum fac sa configurez cele doua calculatoare sa functioneze in retea.Eu am incercat sa le configurez dar computerul setat ca Host nu vede guest iar guest cind incearca sa se conecteze primeste mesaj de eroare 777. E nevoie de un swich.Am si asa ceva un Level One Sohocon 8ports 10\100mbps. Te implor ai putea sa-mi spui ce setari sa fac ca sa pot lucra in retea cu cele doua computere. Adresa mea de e-mail este [email protected] Multumesc anticipat. |
Posted 02 March 2006 - 20:57

Am executat chestia asta dar dupa ce inchid consola imi dispare userul de la "Acces this computer from network". de fiecare data trebuie sa-l scriu "la mana". Ce sa fac ca sa se apstreze setarea? ![]() Daca o las deschisa pot accesa celalalt calculator si celalalt il poate accesa pe asta, dar daca o inchid se sterge :cursing: Ce pot sa fac? :cursing: Edited by alina_ally23, 02 March 2006 - 20:58. |
Posted 03 March 2006 - 21:13

:confuzzled: Nu stie nimeni?
Trebuie sa reinstalez sistemul de operare? |
Posted 14 March 2006 - 16:48

Am avut acu o saptamana IP-uri fixe intr-o retea de 20 useri.
De curand am pus un router care sa aloce IP-uri automat.Este vorba de un ZXDSL831 d la romtelecom. Internetul merge fara probleme. Problema e ca nu se mai vad calculatoarele intre ele, decat maxim 5, 6.Daca scanez reteaua apar toate IP-urile din retea active.Pingurile merg in toate directiile.Jocurile merg fara probleme. Dar nu mai poti copia fisiere intre calculatoare, spune ca nu le gaseste. Vroo idee care ar duce la rezolvarea problemei? Attached FilesEdited by Zyx, 14 March 2006 - 16:55. |
|
Posted 24 April 2006 - 19:45

Cum sau cu ce program pot da share la un folder cu parola (cand cineva vrea sa intre pe folderul acela sa i se ceara parola... Nu vreau sa se ceara parola pentru toate folderele sau pe statie ci doar pe un singur folder)
am uitat sa precizez... winXP |
Posted 16 May 2006 - 14:33

Cum sau cu ce program pot da share la un folder cu parola (cand cineva vrea sa intre pe folderul acela sa i se ceara parola... Nu vreau sa se ceara parola pentru toate folderele sau pe statie ci doar pe un singur folder) am uitat sa precizez... winXP |
Posted 08 August 2006 - 08:55

Salut, am o problema cu o retea de calc. in sensul ca unele au win98 iar cel la care lucrez eu are win xp home edition, care nu permite "disable simple file sharing". Problema este ca vreau sa pun parola pe un director sau partitie si nu pot. De sheruit se poate dar fara parola, mentionez ca sunt logat ca administrator. Este posibil ca win xp home edition sa nu suporte?. Astept raspuns urgent clar si la subiect. Multumesc!!! :worthy:
|
Posted 06 September 2006 - 07:58

Va rog sa ma ajutati si pe mine:
Am un WIN xp care a avut initial userul de administrator cu numele NUME1. La un moment dat i-am schimbat numele userului in NUME2. Cum as putea sa fac sa pot accesa resursele altui calculator sharuite cu userul NUME2 pt. ca el considera ca accesez tot cu userul NUME1. Trebuie sa umblu cumva la WINLOGON, Defaultusername? Va multumesc |
Posted 29 September 2006 - 11:32

deci asta se pare ca nu sa postat inca... in caz ca 1 calc nu are acces pe alt calc chit ca are share incercati si asta... la mine a facut minuni
HKEY_local_machine -> system -> curent control set -> control -> LSA -> limitblankpassworduse 0 setati`l pe 0 si da`ti retry... sincer nu mam jucat cu guestu.. dar o sa incerc faza descrisa de tibi |
|
Posted 12 November 2006 - 21:59

Un folder share-uit din SAMBA fara user si parola pe unele calculatoare cand se incerca accesarea din Windows XP acesta cere user/password. Ce e de facut ? :worthy:
|
Posted 21 November 2006 - 19:22

ok, hai sa va stresez si eu:
1. avem retea mai mare, cu ip-uri interne 192.168.x.x 2. vrea sa fac un share pe un calculator, dar la care sa am acces pe baza de user si parola, restul share-urilor de pe respectivul sa fie normale (fara autentificare), ar fi si mai super daca nici utilizatorul respectivului pc nu ar avea acces la share-ul in cauza decat cu autentificare. 3. userul care probabil trebuie creat nu vreau sa apara la log in screen. multumesc anticipat! Edited by bobit, 21 November 2006 - 19:34. |
Posted 29 November 2006 - 12:01

ok, hai sa va stresez si eu: 1. avem retea mai mare, cu ip-uri interne 192.168.x.x 2. vrea sa fac un share pe un calculator, dar la care sa am acces pe baza de user si parola, restul share-urilor de pe respectivul sa fie normale (fara autentificare), ar fi si mai super daca nici utilizatorul respectivului pc nu ar avea acces la share-ul in cauza decat cu autentificare. 3. userul care probabil trebuie creat nu vreau sa apara la log in screen. multumesc anticipat! in fine, am reusit ceva, folosind un user existent. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users