![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Share resurse in Windows NT / 2k / XP / Vista / 7 / 10 / 11
Last Updated: Aug 26 2023 11:49, Started by
azertiti
, Apr 23 2004 15:58
·
0

Posted 22 September 2009 - 17:17

Va rog un mic ajutor.
Am un HDD WD extern conectat la un desktop care este conectat la un router wireless (WRT 54GL Linksys). Pe acest router mai am conectat wireless un laptop. Pe ambele calculatoare am Windows Vista Ultimate. Intrebare : Cum pot sa fac share astfel ca HDD WD extern sa-l pun la Map Network Drive pe laptop ? I-am dat share, tot felul de permisii, am schimbat workgroupul, etc si nu imi merge. Multumesc mult. |
Posted 22 September 2009 - 17:42

Este o problema tipica de share pe Vista +
1. asigura-te ca pe desktopul care este conectat la router ai setate ipuri manual ca sa nu ti se schimbe la reconectari 2. asigura-te ca pe antivirus/firewall de pe acel calc + firewallul routerului nu ai reguli exprese de deny Bafta! |
Posted 20 June 2010 - 11:08

salutare la toata lumea
stiu ca sa mai discutat despre asta in trecut dar nu am reusit sa inteleg mai nimic din problemele altora ,de acea am deschis acest subiect nou . care este problema mea ? detin un pc amd 5200+ 2,7 Ghz si un laptop asus (eee pc- notebock) eu doresc sa le conectez intre ele pentru transferul de fisiere de pe unul pe altul , dar nu am o conexiune la internet si nici 2 placi de retea pe pc, sau modem. Acum as dori sa stiu daca exista vreo posibilitate sa le conectez cumva ( cablu retea, sau cablu usb, sau orice alt fel de cablu) ,intre ele. multumesc anticipat si pentru alte detali referitor la configuratia celor 2 pc astep cereri nu sunt expert in asa ceva caci as fi dat tot felul de detali multumesc |
Posted 20 June 2010 - 11:39

iei un cablu utp crossover (cauta pe forum ce inseamna sau mergi la un magazin si il ceri asa), il infigi in mufele de retea de la fiecare computer, dai ip 192.168.1.1 la un computer si 192.168.1.2 la celalalt, dezactivezi firewalul la ambele ca sa nu iti bati capul "de ce nu merge"
dai share la foldere dorite si le accesezi de pe celalalt computer tastand la start-run: \\192.168.1.x\numeFolderShare unde x este numarul de la celalalt computer |
Posted 14 July 2010 - 19:11

Intrucat un theard al meu a fost inchis, sunt nevoit sa postez aici problema mea.
Am un Laptop si un PC Desktop iar la laptop sunt conectat la un router, dar nu cred care importanta asta. Cum pot face share intre ele? Adica sa pot shara un folder sau o partitie pe Laptop si sa am acces de pe Desktop si invers. Multumesc anticipat. Ele nu sunt legate la acealsi pc prin aceiasi conexiune de internet. Edited by dani.user, 14 July 2010 - 21:28. |
Posted 14 July 2010 - 19:35

Posted 25 August 2010 - 17:31

buna,acesta este primul meu post,sper ca postez unde trebuie si sa primesc si un raspuns.
deci sa incep cu inceputul:am cablu care merge la un modem Vodafone DSL,de la modem merge cablu la telefon,si internet la un PC,si,mai am inca un laptop conectat prin wirless tot la modem.Ce vreau eu sa fac este o retea,prima intrebare este daca se poate face asa ceva prin internet fara a lega cele 2 calculatoare intre ele cu cablu.si daca se poate imi zice si mie cineva cum,pas cu pas.mentionez ca am windows xp sp.3 pe amandoua pc si eu sunt in italia(deci nu am rds sau alte conexiuni)
Edited by Ravy, 30 August 2010 - 09:39.
|
Posted 25 August 2010 - 17:35

din cate stiu nu merge sa ai net pe un calculator fara cablu daca aveai 1 calculator si un laptop iti luai router si mergea sau 2 laptopuri oricum cu 2 calculatoare nu merge
|
Posted 25 August 2010 - 23:09

din cate stiu nu merge sa ai net pe un calculator fara cablu daca aveai 1 calculator si un laptop iti luai router si mergea sau 2 laptopuri oricum cu 2 calculatoare nu merge pai e conexiune wirless la modem...amadoua si pc prin cablu si laptopul prin wirless se "intalnesc" in modem..sau nu? :rolleyes: |
|
Posted 26 August 2010 - 08:38

Despre ce modem vorbim?
La general vorbind, DA, conexiunile "se intalnesc" in modem si ai deja reteaua intre cele doua. Citeste, aici, pe aria Networking mai multe detalii, ca de ex: Share Resurse si Master Browse. Citeste si regulamentul unde sunt si linkuri utile. Bafta! |
Posted 26 August 2010 - 16:21

Imi cer scuze dar posturile astea nu prea ma ajuta,sau nu inteleg eu.Ideea e ca nici nu prea stiu de unde sa incep.Am incercat sa fac o retea din control panel.dar nici un efect :D
Este vorba de un modem Vodafone Home Gateway Model:HG553 Edited by Ravy, 26 August 2010 - 16:44. |
Posted 26 August 2010 - 16:47

Ok... atunci ia direct postul asta din share resurse http://forum.softped...m...st&p=241852 Este postul care explica cum se face share si de ce se tine cont...
Pe scurt: shareuiesti ceva pe fiecare calculator si accesezi in addres bar din MyComputer numele sau ipul celuilalt calculator sub forma: \\nume_celalalt_calculator sau \\ip_celalalt_calculator Bafta! |
Posted 27 August 2010 - 16:04

toate bune pana la Security policy: Start - RUN: secpol.msc aici imi zice fisier imposibil de gasit.iar sa fac sharing simplu la un folder nu pot,tot imi da sa fac eu o retea.am facut dar nu se intampla nimic.sau nu stiu,in fine.ms oricum
Edited by Ravy, 30 August 2010 - 09:36. |
Posted 30 August 2010 - 09:38

Ce am scris eu mai sus "pe scurt" ai incercat?
Scrie detalii concrete despre ce sisteme de operare folosesti (toata denumirea sistemului nu doar "xp"...) precum si ce firewall/antivirus ai pe ele. Bafta! Edited by Ravy, 30 August 2010 - 09:40. |
|
Posted 02 September 2010 - 12:07

da am incercat si nimic nu se inampla folosesc xp profesional sp3
Edited by Ravy, 02 September 2010 - 12:46. |
Posted 02 September 2010 - 12:48

Daca "nimic nu se intampla" inseamna ca merge perfect, pentru ca de n-ar merge ti-ar da ceva erori, ceea ce inseamna ca totusi 'ceva' se intampla... -_-
Daca chiar doresti sa te ajutam incearca sa faci un efort mai mare decat a scrie niste posturi care nu relateaza nimic despre situatia ta (ce ai facut, ce ai incercat sa faci, ce ai setat, ce erori au aparut, etc...) Asta... doar daca doresti. Bafta! |
Posted 03 September 2010 - 22:02

Ma poate ajuta cineva cu o chestie la care nu prea ma descurc la reteaua mea de acasa.Am un router wireless,un desktop si un laptop.Am internet pe amandoua Pc-urile dar am o problema: vreau sa fac sharing intre ele.Spre ex vreau sa imi copiez ceva pe laptop din pc.Laptopul are legatura wireless si desktopul e prin cablu la unul din porturile routerului.Am setat akolo ce vreau sa imi faca shimb dar cand dau pe retea si aleg numele desktopului sa intru in el imi da o eroare.Am pus printuri(al doilea e dupa ce dau diagnoza) la Atasamente sa vedeti.Ms mult pt timpul acordat.
Attached FilesEdited by Oprysor, 03 September 2010 - 22:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users