![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ansambluri rezidentiale in Iasi
Last Updated: Nov 02 2023 00:01, Started by
Ciubex
, Jun 11 2007 17:25
·
52

Posted 22 August 2023 - 14:09

Propunerea ta e de bun simt si necesara, dar ei nu se ocupa de trecerile la nivel cu cale ferata, d'apoi sa se apuce de montat panouri fonoabsorbante...
Primaria chiar daca ar vrea (sa dea bine), nu poate, ca acel teren apartine de CFR si Ministerul Transporturilor... |
Posted 22 August 2023 - 17:56

Da, citisem si eu ca de fapt e responsabilitatea CFR-ului.
Dar primaria Iasi ar putea macar sa ceara CFR-ului montarea de panouri. |
Posted 23 August 2023 - 08:10

Sigur ca da, si cu trenul metropolitan se tot chinuie si iar chinuie primaria cu CFR, dar vin alegeriile si aflam iarasi de el si doar atunci.
Verificati daca sunt in planul de actiuni de aici, sunt cam vechi, dar altele nu am gasit pe site. Iarasi sunt si ceva harti acolo. |
Posted 02 September 2023 - 21:50

vestale, on 22 august 2023 - 12:58, said:
In Nicolina 1, pe Bradului, nu e loc de "liniuțe", nu sunt semafoare si are ceva gropi/canale neegalizate, si o singura banda. Dar pe Copou, Independentei sau pe Nicolina, ii dau băieți tare cu motoarele, de motocicleta sau mașină, mai nimeresc si stâlpi/copaci, de află si poliția. Zona centrala o zona ideala si pentru concertele tinute pana noptea tarziu. Luati repede la Tatami Seven ca sa aveti muzica live pana noaptea tarziu ... ca asa crede primarul Chrica ca se procedeaza intr-o tara civilizata. |
Posted 03 September 2023 - 03:47

Ala nu e pe stradute, in spate?
Si ce zona cebtrala e acolo, ca e oarecum aproape de podul de piatra... nu demult aia era periferia Iasiului. |
Posted 03 September 2023 - 09:13

vrajitoruldinoz, on 03 septembrie 2023 - 03:47, said:
Ala nu e pe stradute, in spate? Si ce zona cebtrala e acolo, ca e oarecum aproape de podul de piatra... nu demult aia era periferia Iasiului. E la 5-10 minute de mers pe jos Palatul Culturii si Prefectura, deci e OK. In trecut nu era o zona chiar uau. Mai nou curge lapte si miere pe acolo de cand cu Dascalu si Palas Campus. In curand va fi gata si drumul care va face legatura dintre Anastasie Panu si Sf. Andrei. |
Posted 04 September 2023 - 11:35

E la 5-10 minute de mers pe jos Palatul Culturii si Prefectura, deci e OK. In trecut nu era o zona chiar uau. Mai nou curge lapte si miere pe acolo de cand cu Dascalu si Palas Campus. In curand va fi gata si drumul care va face legatura dintre Anastasie Panu si Sf. Andrei. Stii cumva daca va fi dublu sens? Adica, se va putea urca? |
Posted 09 September 2023 - 18:25

Bună! Ce părere aveți despre Contemporan din pacurari în spate la kaufland? Am văzut ca mai construiesc câteva blocuri, a cumpărat cineva acolo sau cunoaște pe cineva care a stat acolo?
|
Posted 10 September 2023 - 20:02

Buna! Ce părere aveți despre Contemporan residence din spate de la kaufland pacurari? Am văzut ca încă se construiesc blocuri în complex. Aveți cunoștințe sau știți pe cineva care a cumpărat acolo?
|
Posted 25 October 2023 - 09:51

Dezvoltatorii consideră că încă este proprietatea lor și după ce îți iau banii pe ea.
|
Posted 30 October 2023 - 23:53

Aveti grija ce semnati si de unde cumparati, unii nu sunt chiar asa de norocosi. ![]() Cum ma sa-mi bagi cu japca plante in balcon si dupa tot cu japca sa-mi intri in casa sa le mentii, daca e pe bune aia isi merita soarta ca au acceptat asa ceva ![]() |
Posted 31 October 2023 - 18:55

Ce părere aveți despre Grand Beetle Residence din Păcurari?
|
Posted 02 November 2023 - 00:01

maladetz, on 30 octombrie 2023 - 23:53, said: Nu cred asa ceva, nu vreau sa creeed ![]() Cum ma sa-mi bagi cu japca plante in balcon si dupa tot cu japca sa-mi intri in casa sa le mentii, daca e pe bune aia isi merita soarta ca au acceptat asa ceva ![]() Trebuie avut mare grija atunci când se semnează ceva + atenție la societatea care administrează imobilele. De exemplu în "cartierul lui Fenechiu", in Bucium, la vile, utilitățile (apa, canal, etc) trec sub drumul privat, care e sub controlul unui administrator/asociatii... deci puteți presupune cine deține utilitățile și cine controlează preturile. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users