![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Slackware
Last Updated: May 01 2004 10:32, Started by
tainted
, Apr 22 2004 09:32
·
0

Posted 22 April 2004 - 09:32

Am pe sistem instalat Slackware 9.1.
Acum cateva zile mi-am schimbat placa de baza. Problema e ca nu mai pot boota (normal) si nu shtiu cum sa fac ca sa -mi pot folosi din nou Linuxul (reinstalarea completa, ceea ce vrea sa faca atunci cand bootez de pe cd, nu este o optiune!!). Poate stiti voi vreo solutie ! Help, help ... |
Posted 22 April 2004 - 17:57

Citat Originally posted by tainted Am pe sistem instalat Slackware 9.1. Acum cateva zile mi-am schimbat placa de baza. Problema e ca nu mai pot boota (normal) si nu shtiu cum sa fac ca sa -mi pot folosi din nou Linuxul (reinstalarea completa, ceea ce vrea sa faca atunci cand bootez de pe cd, nu este o optiune!!). Poate stiti voi vreo solutie ! Help, help ... incearca sa bootezi de pe cd si scrie asta bare.i root=/dev/hda(partitia) noinitrd |
Posted 01 May 2004 - 10:32

ce inseamna " ca nu poate boota normal ? " fii mai explicit te rog, ceea ce am inteles eu este ca ai deja Slack 9.1 instalat si ca fie dintr-un motiv sau altu ai probleme la boot-are ...
nu-ti mai booteaza absolut deloc ..sau ce ? Ai incercat sa te joci cu /etc/lilo.conf sau cu comanda ' liloconf ' si instaleaza managerul de boot ( lilo ) peste primul sector de boot ( MBR )? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users