![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Testosteron
Last Updated: Jun 10 2007 18:24, Started by
kongo
, Jun 05 2007 23:03
·
0

Posted 05 June 2007 - 23:03

SO, marea mea problema este urmatoarea... am o mare obsesie fata de actul sexal, nu pot sta fara prea mult, de obicei cel putin o data pe zi (de cele mai multe ori... asta e... ma descurc cu propriile maini).
A inceput sa ma sperie chestia asta, este chiar un abuz... Mentionez ca am incercat sa ma opresc, sa mai raresc treaba, degeaba, incepeam din nou. M-am abtinut odata o saptamana, simteam ca innebunesc si ma dureau ingrozitor the balls. Am auzit ca bromura de calciu ar fi o solutie.. (da, celebrele ceaiuri cu bromura din armata), am vazut ca se gaseste pe la farmacii, sub forma de injectie iv. Am mai auzit ca, o prea mare frecventa a actului sexual diminueaza activitatea cerebrala. Va spun sincer ca am simtit pe pielea mea lucrul asta. ps: Sper sa nu fiu luat in ras de unii si altii, problema mea este cat se poate de mare. Va rog sfaturi ceva, si ce parere aveti despre bromura, merita? Pe net am gasit cam asta : Bromura de calciu Prezentare : fiole continand solutie apoasa injectabila 10% de bromura de calciu (0,1 g/ml). Actiune terapeutica : sedativ prin echilibrarea proceselor corticale de excitatie si inhibitie; anticonvulsivant. Indicatii : hiperexcitabilitate nervoasa, dermatoze pruriginoase; accidente serice; spasmofilie; tetanie; astm; tulburari de climateriu; tuse convulsiva. Contraindicatii : intoleranta la brom, insuficienta renala acuta, acnee, in cursul tratamentului cu cardiotonice, aritmii, sarcina, alaptarea copilului. Reactii adverse : sensibilitate la brom; dupa administrare indelungata apar : acnee, fenomene iritative ale mucoasei oculare, nazale si bucale. Mod de administrare : adulti 1-2 g (1-2 fiole) o data si 3-5 g (3-5 fiole) in 24 de ore in injectii i.v. Pastrare : loc uscat, ferit de lumina. |
Posted 05 June 2007 - 23:33

Sincer nu cred ca problema ta ar fi prea mult testosteron, activitatea sexuala e reglata de mecanisme mai complexe decat atat. Cu un medic de familie ai incercat sa vorbesti? Si mai ales, cati ani ai? Daca esti d`abia in adolescenta poate fi foarte normal.
Nu e indicat sa iei medicamente dupa ureche, cu atat mai putin chestia aia. Ai vazut ce efecte adverse are? ![]() ![]() |
Posted 05 June 2007 - 23:58

am 19 ani, dar chestia asta persita de multa vreme, sa zica asa.. vreo 5 ani
![]() si sincer as lua daca as sti sigur ca doar alea sunt efectele secundare (nu prea am inteles insa in ce consta sensibilitatea la brom) Edited by kongo, 06 June 2007 - 00:00. |
Posted 06 June 2007 - 07:33

kongo, on Jun 6 2007, 00:58, said: am 19 ani, dar chestia asta persita de multa vreme, sa zica asa.. vreo 5 ani ![]() si sincer as lua daca as sti sigur ca doar alea sunt efectele secundare (nu prea am inteles insa in ce consta sensibilitatea la brom) |
Posted 06 June 2007 - 13:44

blu26, on Jun 6 2007, 08:33, said: Mi se pare o problema artificiala. Nu are rost sa te chinui cu prostii. Cel mai bine iti cauti o partenera care sa aiba acelasi ritm sexual cu al tau si nu vad absolut nici o problema in a face sex o data sau mai mult pe zi. Dimpotriva vor fi efecte benefice pentru amindoi. ....si daca tot iti mai ramane energie scoate Energizer-ele din spate ![]() ![]() In ceea ce priveste diminuarea activitatii cerebrale nu ma pronunt, dar cred ca o sa te poti gandi si la altceva dupa ce rezolvi "problema" ![]() Edited by Icefirealchemy, 06 June 2007 - 13:47. |
Posted 06 June 2007 - 14:01

kongo, on Jun 6 2007, 00:03, said: SO, marea mea problema este urmatoarea... am o mare obsesie fata de actul sexal, nu pot sta fara prea mult, de obicei cel putin o data pe zi (de cele mai multe ori... asta e... ma descurc cu propriile maini). A inceput sa ma sperie chestia asta, este chiar un abuz... Mentionez ca am incercat sa ma opresc, sa mai raresc treaba, degeaba, incepeam din nou. M-am abtinut odata o saptamana, simteam ca innebunesc si ma dureau ingrozitor the balls. Am auzit ca bromura de calciu ar fi o solutie.. (da, celebrele ceaiuri cu bromura din armata), am vazut ca se gaseste pe la farmacii, sub forma de injectie iv. Am mai auzit ca, o prea mare frecventa a actului sexual diminueaza activitatea cerebrala. Va spun sincer ca am simtit pe pielea mea lucrul asta. Nu lua nici un medicament. Cauta-ti o fata curatica si fa sex cu ea pana lesinati amandoi de epuizare. Intotdeauna cu prezervativ. Fii linistit, starea asta nu o sa dureze mult, trece. Fa eventual si ceva poze, sa nu ti se para ca ai visat, peste 10 ani, cand o sa traga nevasta-ta de tine sa te trezeasca in toiul noptii. Edited by Woland, 06 June 2007 - 14:01. |
Posted 10 June 2007 - 14:41

Se poate sa scad testosteronul produs de organismul meu in vreun fel? De preferat pe cale naturista... stiu ca-i ciudata intrebarea.
|
Posted 10 June 2007 - 14:44

Ești la pubertate? Dacă da, atunci nu încerca să intervii în procesele normale ale organismului tău!
|
Posted 10 June 2007 - 15:34

Posted 10 June 2007 - 16:04

Sessaru, on Jun 10 2007, 15:41, said: Se poate sa scad testosteronul produs de organismul meu in vreun fel? De preferat pe cale naturista... stiu ca-i ciudata intrebarea. Singura cale naturista este sa urmezi calea naturii. Adica sa-ti gasesti o fata dispusa sa-si consume cu tine excesul ei de estrogeni:) Neaparat protejat, cu prezervativ. Edited by Woland, 10 June 2007 - 16:04. |
Posted 10 June 2007 - 16:29

cum sa SCAZI testosteronul? vorbesti de SECRETIA de testosteron din organism? sunt curios, de ce ai vrea asta? pilozitate in exces? voce (deja) prea groasa? inceput de acromegalie?
un sfat: cu hormonii nu-i de jucat.. majoritatea se interconditioneaza, astfel deregland valorile secretiei unuia dintre ei, se va ajunge la un dereglaj generalizat, al intregului organism!! si nu cred ca vrei sa ajungi acolo! daca este o problema mai speciala, consulta un endocrinolog bun. iar daca tii neaparat sa-l "scazi", ejaculeaza de mai multe ori pe zi ![]() bafta! |
Posted 10 June 2007 - 17:01

Quote iar daca tii neaparat sa-l "scazi", ejaculeaza de mai multe ori pe zi |
Posted 10 June 2007 - 17:07

Posted 10 June 2007 - 17:12

Posted 10 June 2007 - 17:14

Si eu care credeam c-o sa imbin utilul cu placutul.
![]() |
Posted 10 June 2007 - 17:31

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users