![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
subtitrari - nu afiseaza diacriticele bsplayer-ul
Last Updated: Jan 19 2019 18:19, Started by
radu72
, Jun 09 2007 19:51
·
0

Posted 09 June 2007 - 19:51

Imi cer scuze ca poata am postat aiurea sau daca s-a mai discutat chestia asta ( dar eu nu am gasit ) cum pot face ca bsplayer-ul sa mi afiseze unele diacritice din cadrul subtitarilor.
Multumesc anticipat |
Posted 10 June 2007 - 02:52

Ctrl+P (Preferences) sau click dr - Options - Preferences - Subtitles - Font - Script - Central European.
|
Posted 21 October 2009 - 11:52

Posted 05 September 2013 - 20:24

Nu vrea sa imi arate diacriticele desi am setat central european
|
Posted 18 July 2014 - 11:32

Salut prieteni !
Are cineva idee cum as putea modifica subtitrarea la un tv Panasonic TX-L42E6E in ceea ce priveste fontul, marimea acestuia si culoarea ? La un LG mult mai ieftin am in optiuni toate treburile astea, in schimb la Panasonic, nu am decat doua optiuni prin setari si anume: Limba subtitrare, cu doua suboptiuni - Dezactivat si Text subtitrare (asta-i echivalentul lui Activat), respectiv Selectare caractere text, cu multe suboptiuni - Vest european, Central European, Chirilic, Turca, etc. Multumesc ! |
Posted 23 July 2014 - 12:27

Protopopeus, on 18 iulie 2014 - 11:32, said:
Salut prieteni ! Are cineva idee cum as putea modifica subtitrarea la un tv Panasonic TX-L42E6E in ceea ce priveste fontul, marimea acestuia si culoarea ? La un LG mult mai ieftin am in optiuni toate treburile astea, in schimb la Panasonic, nu am decat doua optiuni prin setari si anume: Limba subtitrare, cu doua suboptiuni - Dezactivat si Text subtitrare (asta-i echivalentul lui Activat), respectiv Selectare caractere text, cu multe suboptiuni - Vest european, Central European, Chirilic, Turca, etc. Multumesc ! Central European ar trebui să fie , dacă nu cumva apare și Est European ... |
Posted 10 August 2014 - 16:47

salut,
fime descarcate cu subtritarea .srt nu mi le vede samsungul meu.vreo idee.pls? |
Posted 10 August 2014 - 17:26

am rezolvat,pt cei care au probl similare verificati ca numele filmului sa fie exact cu al subs.bafta
|
|
Posted 19 January 2019 - 18:19

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users