![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
subtitrari - nu afiseaza diacriticele bsplayer-ul
Last Updated: Jan 19 2019 18:19, Started by
radu72
, Jun 09 2007 19:51
·
0

Posted 09 June 2007 - 19:51

Imi cer scuze ca poata am postat aiurea sau daca s-a mai discutat chestia asta ( dar eu nu am gasit ) cum pot face ca bsplayer-ul sa mi afiseze unele diacritice din cadrul subtitarilor.
Multumesc anticipat |
Posted 10 June 2007 - 02:52

Ctrl+P (Preferences) sau click dr - Options - Preferences - Subtitles - Font - Script - Central European.
|
Posted 21 October 2009 - 11:52

Posted 05 September 2013 - 20:24

Nu vrea sa imi arate diacriticele desi am setat central european
|
Posted 18 July 2014 - 11:32

Salut prieteni !
Are cineva idee cum as putea modifica subtitrarea la un tv Panasonic TX-L42E6E in ceea ce priveste fontul, marimea acestuia si culoarea ? La un LG mult mai ieftin am in optiuni toate treburile astea, in schimb la Panasonic, nu am decat doua optiuni prin setari si anume: Limba subtitrare, cu doua suboptiuni - Dezactivat si Text subtitrare (asta-i echivalentul lui Activat), respectiv Selectare caractere text, cu multe suboptiuni - Vest european, Central European, Chirilic, Turca, etc. Multumesc ! |
Posted 23 July 2014 - 12:27

Salut prieteni ! Are cineva idee cum as putea modifica subtitrarea la un tv Panasonic TX-L42E6E in ceea ce priveste fontul, marimea acestuia si culoarea ? La un LG mult mai ieftin am in optiuni toate treburile astea, in schimb la Panasonic, nu am decat doua optiuni prin setari si anume: Limba subtitrare, cu doua suboptiuni - Dezactivat si Text subtitrare (asta-i echivalentul lui Activat), respectiv Selectare caractere text, cu multe suboptiuni - Vest european, Central European, Chirilic, Turca, etc. Multumesc ! Central European ar trebui să fie , dacă nu cumva apare și Est European ... |
Posted 10 August 2014 - 16:47

salut,
fime descarcate cu subtritarea .srt nu mi le vede samsungul meu.vreo idee.pls? |
Posted 10 August 2014 - 17:26

am rezolvat,pt cei care au probl similare verificati ca numele filmului sa fie exact cu al subs.bafta
|
Posted 19 January 2019 - 18:19

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users