![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
exchange
Last Updated: Jun 08 2007 00:54, Started by
hapciustyle
, Jun 07 2007 23:43
·
0

Posted 07 June 2007 - 23:43

salutare,
am o problema ciudata. Un server de exchange win 2003 cu cca 30statii in spate. Am vreo 3, 4 pc-uri care se comporta ciudat, ca si cum n-ar fi in domeniu. Am o imprimanta pe statia 5. Intru d p statia 2 si vreau s-o folosesc, dar nu pot pentru ca nu se logheaza la acel pc (imprimanta are sharing). Tot de pe statia2 vreau sa accesez anumite fisiere in retea, chiar si dupa serv de exhcange. Dau locatia \\statiaExchange si dupa vreo 2min imi apare fereastra sa ma autentific in domeniu. Bag contul de administrator sau webmaster si tot nu ma logheaza. Prin mai multe reincercari de logare si catre alte statii, reusesc pana la urma... dar totusi imi este destul de neclar d c s intampla asta. la fel mai patesc inca cateva statii. La un moment dat am crezut ca user-ul respectiv nu este facut corect sau are anumite policy-uri facute gresit. Dar acel pc se logheaza mereu cu webmaster de cca 1an si ceva si n-a avut prbl pana acum 2sapt, de cand au inceput si celelalte. Mai am o prbl legata de icmp-uri in extern. ISP-ul imi taie externul printr-un filtru de protectie activat catre ei. Daca emit cu 64KB in extern in mai putin de o secunda imi taie internationalul pentru 30min. Am tot scanat pc-urile care raman deschise peste noapte (filtru imi intra si noaptea) cu tot felul de tampenii. Cele mai dese prg pe care le folosesc sunt Adware, Spyware si ca antivirus Bitdefender10. PRg-ele astea nu sunt bune ? gresesc udneva ? ISP-ul imi raporteaza ca fac flood pe ICMP catre diverse ip-uri externe. Sa fie din cauza routerului ? Am un SMC barracuda ca gateway. Routerul imi raporteaza un mesaj indescifrabil la fiecare secunda: 06/08/2007 00:45:58 **Smurf** 0.0.0.0, 8116->> 192.168.1.0, 8116 (from WAN Inbound) Ce as putea face ? Ma macina la greu! Cateva sfaturi m-as ruga. De problemele astea nu scap de cca 2saptamani. Edited by hapciustyle, 07 June 2007 - 23:48. |
Posted 07 June 2007 - 23:46

pentru problema 1 arunca prima oara un ochi prin event viewer. te-ar putea ajuta. eventual posteaza aici mesajele care nu le intelegi. eventual, incearca sa iti aduci aminte ceva schimbari facute in urma cu doua saptamani.
pentru problema 2, schimba providerul cu tot cu filtrul lor maro. Edited by worm, 07 June 2007 - 23:47. |
Posted 07 June 2007 - 23:53

o eroare comuna pe mai multe statii gasesc in event appl: Userenv(Windows cannot determine the user or computer name. (The specified domain either does not exist or could not be contacted. ). Group Policy processing aborted. )
tot la appl mai vad appl hang: AutoEnrollment (Automatic certificate enrollment for local system failed to contact the active directory (0x8007054b). The specified domain either does not exist or could not be contacted. Enrollment will not be performed.) Se repeta de multe ori In rest, nimic ciudat |
Posted 08 June 2007 - 00:54

banuiesc ca e ceva de la DNS. uite aici un KB ce te poate ajuta:
http://support.microsoft.com/kb/310461 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users