![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Polifonice romanesti
Last Updated: Jun 09 2005 13:29, Started by
Lucius
, Apr 19 2004 18:28
·
0

Posted 19 April 2004 - 18:28

Unde se pot gasi ? Ce calitate au ? Free sau nu ? WWW sau WAP download ?
|
Posted 20 April 2004 - 07:03

http://www.zapp.ro/s...ersonalization/ pt polifonice si
http://www.zapp.ro/s...s/zappme/games/ pt jocuri 3D :cool: |
Posted 09 May 2004 - 15:03

puteti downloada melodii polifonice si jocuri JAVA de pe www.polifonice.home.ro
|
Posted 09 May 2004 - 22:20

Posted 09 May 2004 - 23:29

da, dar cum majoritatea tel. nu suporta wav...
![]() problema e ca nici un site pana la ora acutala nu exista cu manele in format midi nici macar legal. va dati seama ce explozie o sa fie cand o sa apara si asa ceva ?! ar mai exista o posibilitate....dar asta o sa v-o spun cand o sa lansez noul meu site ![]() ![]() |
Posted 13 May 2004 - 00:28

Găsești melodii polifonice românești la CONNEX Freestyle.
http://www.connex.ro/freestyle/ Selectează tipul telefonului și la secțiunea "Tonuri polifonice" alege "Românești". Poți să le asculți doar în format mp3 (deci nu le poți pune în telefon). Iar comandatul costă. Oricum și eu cputam de multă vreme melodii polifonice românești (nu-mi place muzica din străinătate ![]() |
Posted 13 May 2004 - 15:14

Daca as avea un site, as pune citeva. Dar n-am si emailul meu e pe dial-up. Am polifonice populare si manele (profesionale, facute de fratele meu, care le are cu muzica). Favorita mea e o Geamapara. Suna beton si e unica (as putea zice), sunt convins ca nimeni nu mai are melodia respectiva.
|
Posted 15 May 2004 - 12:13

Blackcat, trimite-mi-le mie pe [email protected] si o sa le incarc pe site-ul www.polifonice.home.ro
Mai am o groaza de polifonice si jocuri JAVA pt cei interesati |
Posted 15 May 2004 - 14:35

Quote Originally posted by Codename Poți să le asculți doar în format mp3 (deci nu le poți pune în telefon). Daca ati avea un Nokia ar fi banal. Se pot converti melodiile mp3 sau alte formate in format bun de pus pe mobil ![]() MOKA ![]() |
|
Posted 16 May 2004 - 20:28

BM, te rugam sa ne anunti shi pe noi (daca tzi-a trimis mel. Blackcat) cand lansezi mel. pe site
|
Posted 17 May 2004 - 22:36

Am trimis mail pe adresa data de BM si nu a mers. Eu sunt pe astral dial-up.
|
Posted 17 May 2004 - 22:47

Trimitele la [email protected] sau [email protected] si le voi pune pe www.dasor.3x.ro in asa fel incat sa le ia toata lumea si daca esti deacort voi lasa melodiile originale dar o sa incerc si alte variante sa se auda mai bine pe telefoanele siemens (volum mai mare, alte instrumente, etc.)
Inca odata specific ca melodiile le vor putea lua toti. |
Posted 19 May 2004 - 20:22

Cu ajutorul lui blackcat care mi-a trimis astazi melodiile populare si pentru care ii multumesc, am pus pe www.dasor.3x.ro primele polifonice romanesti apsolut free.
Melodiile le gasiti in Tonuri Polifonice - diverse - Populara in care se afla cele 7 melodii. Deoarece cateva dintre ele nu au mers pe telefonul siemens M55 cred ca din cauza marimii lor eu m-am apucat sa le modific pe fiecare in parte si le gasiti si pe acestea tot acolo dar inca nu le-am terminat pe toate. Am facut in jur de 5 variante pentru fiecare melodie. Le-am taiat la 30s, am schimbat instrumente,tempo,volum,etc. Daca nu va plac aveti variantele originale pe care le puteti modifica voi dupa bunul plac. Blackcat inca o data merci si daca mai ai te astept cu ele. |
Posted 19 May 2004 - 22:14

Quote Originally posted by Cătălin Daca ati avea un Nokia ar fi banal. Se pot converti melodiile mp3 sau alte formate in format bun de pus pe mobil ![]() MOKA ![]() Ăntâmplător eu am Nokia și pot pune amr pe el, dar nu la asta mă refeream ci la calitatea lor slabă, m-am și exprimat greșit. ![]() |
|
Posted 20 May 2004 - 00:05

dan55 vezi ca unele arhive sunt deteriorate
a shi inca ceva ce program fol ca sa le maresti vol? |
Posted 20 May 2004 - 08:20

Daca mi-ai spune si care arhive sunt deteriorate ar fi bine pt. ca la mine merg toate.
Iar programe pentru marirea vol. nu prea sunt, adica sunt dar doar se lauda ca fac sau nu am gasit eu unu bun. Trebuie sa iei un compilator-decompilator care iti transforma midi-ul in text si invers. Dureaza cateva ore la o melodie. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users