![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Server WSUS
Last Updated: Jun 05 2007 10:14, Started by
cielo
, Jun 05 2007 10:14
·
0

Posted 05 June 2007 - 10:14

M-am jucat cu un server pe care am instalat un serviciu de patch-uri. Dupa ceva vreme am observat ca spatiul consumat de aceste update-uri este de aproximativ 50GB. Cum nu am foarte mult spatiu pe HDD am hotarat ca trebuie sa mai renunt la ceva update-uri care nu-mi sunt necesare decat f rar. Am selectat respectivele update-uri si le-am dat Decline. Am oprit serviciul wwwpublishing si am folosit debug tool-ul de la MS :
E:\>WsusDebugTool.exe /Tool:PurgeUnneededFiles Running... PurgeUnneededFiles Starting a state machine reset... Nici dupa 30 min nu s-a incheiat aceasta procedura si nici spatiul de pe hdd nu a fost eliberat. Am facut eu ceva gresit sau trebuie sa-l las cateva zile sa faca treaba asta? LE : se pare ca si-a revenit si s-a apucat de sters. Edited by cielo, 05 June 2007 - 10:19. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users