Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

nu va puneti termopan de la APLAST

- - - - -
  • Please log in to reply
155 replies to this topic

#145
termopaneieftineorg

termopaneieftineorg

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 31.07.2015
oferta1.png
La termopaneieftine.org puteti opta pentru o grila variata de modele,culori si cu ajutorul calculatorului nostru de preturi puteti verifica dumneavoastra inainte de a comanda pretul termopanelor la care visati de mult. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, noi asiguram clientilor :
1.Oferta de pret cu ajutorul calculatorului
2.Plase anti insecte gratuite
3.Calitatea materialelor pe care le folosim este una superioara
4.Angajatii nostri sunt prompti si rapizi
5.Masuratorile si montajul sunt acoperite de catre termopaneieftine.org
6.Data montajului este stabilit de comun acord intre client si termopaneieftine.org
7.Profesionalism de la inceput pana la sfarsit
8.Garantie de 5 ani la produse si montaj
9.Servicii de montaj si reparatii
http://www.termopane...alculator-pret/

#146
kiwy

kiwy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 11.01.2004
Daca Bulgaria a ajuns sa fie Austria, Romania e Germania.
Inca un tepar cu profile bulgaresti care nu are jena sa minta cu privire la tara de origine a materiei prime.

http://kmg.bg/bg/ltd/index/contacts/5/

#147
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,066
  • Înscris: 22.06.2004
postul 146 o sa il las. omul a intrat pe softpedia si a spamat vreo 20 de topicuri. inca mai sterg dupa el:)))

banuiesc ca sunt disperati dupa clienti ca nu mai pune nimeni bulgaresti nici la balcon

Edited by conu71, 05 August 2015 - 09:46.


#148
NeeK

NeeK

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 08.12.2007
Am instalat acu vreo 4 ani si eu geamuri tripan Aplast cu argon si cu tamplarie Rehau Euro 70 si inca nu am probleme tehnice. Din cauza greutati geamurilor s-au mai descentrat un pic geamurile unde se deschid, dar i-am chemat pe baietii ce au au montat, au facut un regalj mic si gata. La instalare nu am avut intarzieri, dar poate asta depinde de firma cu care am colaborat (nu e Aplast direct).
Geamurile tripan de la ei in opinia mea chiar si-au facut treaba cu izolarea termica vara/iarna si fonica. E numai parerea mea personala. Avand in vedere ca am doar 4 ani vechime, ramane de vazut in continuare cum se comporta.
Acum insa m-am mutat si fiind multumit de lucrarea anterioara am apelat inca o data la aceeasi firma. Am comandat totul pe culoare stejar auriu, doua balcoane, un geam exterior, si doua usi de balcoane, totul pe tripan cu tamplarie Aluplast daca nu ma insel. Ca si termen de livrare si executie au fost foarte prompti, in o saptamana au fost gata. Ce e drept ... i-am si informat si presat ca nu am timp, sau poate si valoarea lucrarii a contat (aprox 3000Euro). Dar s-au conformat si Aplast si firma colaboratoare. Asta ca puncte pro.
Ca si puncte contra ... avand in vedere ca am comandat pe culoare stejar auriu asa cum am vazut la lucrarea anterioara tamplaria de baza folosita era maro si chiar mi-a placut ideea stiind ca e colantat. Se zgarie nu se observa. Dar acum avand unul din balcon pe semicerc au trebuit sa foloseasca elemente de imbinare si am vazut ca eu venit pe tamplarie de baza ALBA colantata. Am sunat la fabrica sa inteleg si eu de ce asa si mi-au spus ca nu exista elemente de imbinare pe maro si atat!!!! Mi se pare foarte ciudata explicatia.
Unu la mana, ... nu am fost informat de la bun inceput ca elementele auxiliare sunt NUMAI albe de catre firma colaboratoare, iar doi la mana, nu pot crede ca cei ce isi fac balcoane pe maro nu au elemente de imbinare pe culoare de baza maro!!!! Daca as fi fost informat de la bun inceput de aceste considerente poate ca as fi decis sa fac tamplaria pe alb ca sa nu am probleme. Banuiesc ca uneori (sau poate mereu) executa lucrari cu materialele ramase indiferent daca se potrivesc sau nu pe cerinte (un lucru prost in acest caz). Aici ar fi probleme pe calitate.
Acum ma gandeam sa pun pervaz/glaf exterior de aluminiu pe aceeasi culoare stejar auriu. Nu m-am gandit sa il comand de la bun inceput. Si iar realizez ca am probleme. Avand in vedere balconul pe semirotund trebuie sa ii fac imbinari. Tot ceea ce vad pe net si oriunde intreb, elementele de imbinare la glaf exterior de aluminiu se pare ca sunt iarasi numai albe!!!!
Pai producatorii de tamplarie/glafuri sunt cu adevarat idioti in cazul asta.... cum poti face un produs de o culoare aparte si sa nu ai elemente auxiliare la fel.....
Sau poate e ceva ce eu inca nu inteleg. Dar inca m-ai caut ....
In incheiere in afara de problemele de culoare si elementele de imbinare, n-am avut mari probleme. Dar dupa cum am spus am doar 4 ani vechime cu cele vechi. Ramane de vazut in timp si poate mai revin cu cate o postare. Dar sper sa nu fie negativa avand in vedere de cate am citit aici. Imi fac griji un pic, dar e prea tarziu acum.

#149
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,803
  • Înscris: 03.02.2007
Există elemente de îmbinare la culoare. Aplastul înfoliază ei profile, ca să le iasă mai ieftin decât dacă le-ar cumpăra direct de la furnizor. Furnizorii nu sunt proști să vândă profile maro, pentru că știu că cine le cumpără vor să le înfolieze singuri. Așa că ori vând albe, ori gata înfoliate. Clienții români acceptă profilele cu baza albă, din motivul prețului o idee mai mic, sau sunt puși deja în fața faptului împlinit, cum a fost în cazul tău. Era normal să îți spună dinainte.

Firma la care ai comandat e responsabilă de faptul că ți-a pus elemente de îmbinare albe, nu Aplastul. Dacă sunt cu folie pe ele, OK, dar dacă sunt albe și se vede asta și cu geamurile închise, nu mai e OK.
Factura nu a fost pe Aplast, nu? Aplastul nu mai are niciun magazin, ei sunt numai cu fabrica, deși încă scrie așa pe "prăvălia" firmei care ți le-a vândut.

#150
Dorel-TheSkillMaster

Dorel-TheSkillMaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 913
  • Înscris: 17.08.2013

View PostNeeK, on 27 august 2015 - 01:57, said:


Dar sper sa nu fie negativa avand in vedere de cate am citit aici. Imi fac griji un pic, dar e prea tarziu acum.


Din ce ai citit, sunt putine situatiile in care Aplast poarta vreo responsabilitate, din punctul meu de vedere nu exista nici una.

Teoretic, nu ai de ce sa iti faci griji, ai ales acelasi "executant" ca si la prima lucrare, de el esti multumit, asa ar trebui sa fie si acum.

Daca insa, nu se va intampla asa, nu Aplast poarta responsabilitatea, Aplast produce ceea ce ii cere colaboratorul sau, adica cel caruia tu ii dai banii.

Tu nu dai bani la Aplast, deci nu vei putea sa-i responsabilizezi cu nimic, de fapt majoritatea celor care au postat aici nu au nici un motiv sa responsabilizeze Aplast.

Din punctul meu de vedere, acest topic a fost creat cu scopul de a produce pagube liderului de piata din alte vremuri. Cred ca rezultatele au fost nesemnificative, iar faptul ca Aplast nu mai e ce a fost, este in mare masura meritul conducerii Aplast.

Eu insa nu inteleg un lucru, de ce nu se fac topicuri similare despre alti producatori ?

Exista nemultumiri fata de toti (Farest, Q fort, Madrugada etc. ) , in general nejustificate (la fel ca si in cazul Aplast), cu toate acestea, doar Aplast are o rubrica dedicata aici.

Si oare cat timp ne mai trebuie, sa intelegem, ca cel caruia ii dam bani, este singurul responsabil de produsul pe care il primim?

Si oare cat timp ne mai trebuie, sa intelegem ca cel pe care il platim este cel mai important in a avea sau nu un produs de care sa fim multumiti?

Cel pe care il platim, COMANDA lucrarea, intr-o fabrica, sau in propria lui fabrica (aici exista riscul ca "fabrica" sa fie un grajd, garaj etc. si sunt si situatii in care pe afara e fabrica iar in interior e un garaj mai nou) , el o poate COMANDA asa cum trebuie, asa cum vrea, sau asa cum poate, in functie de cat suntem dispusi sa platim si in functie de cat este el de "capabil".

Sunt rare situatiile in care primim un produs "slab" doar din rea intentie (cei care faceau asta au cam disparut), printre cei ramasi pot fi doar "prosti" (si acestia sunt rari, exista doar pentru ca inca mai sunt "prosti"  care sa-i plateasca), sau prost platiti (ca nu le ajung banii sa COMANDE ceva bun).

Edited by Dorel-TheSkillMaster, 27 August 2015 - 23:32.


#151
NeeK

NeeK

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 08.12.2007
Digix multumesc pentru infomatie, dar eu am cautat peste tot pe net, am scris email-uri la toti si nici macar unul nu mi-a confirmat ca ar avea si ar putea furniza elemente de imbinare (accesorii) pentru glafuri de aluminiu (toti o dau la intors, ca exista dar furnizorii nu aduc ... ca sunt foarte scumpe) Ce sa mai vorbesc de culoarea lor, ce ma doare si mai tare .... Daca ai o informatie in plus da-mi te rog o adresa pe PM (sau intr-un alt mod) sa pot apela la ei si sa incerc sa imi rezolv problema. As prefera si un email sa ii pot contacta. Eu stiu de doua companii germane ce produc astfel de imbinari dar nu stiu daca mai au colaboratori inca in Romania.

Legat de culoarea profilului ai dreptate si de responsabilitate. Dezinformarea prin omisiune e un lucru foarte des intalnit la noi, dar nu numai. Dar daca ai citit tot textul, ai observat ca am scris, ca am sunat si la fabrica APLAST direct, dupa ce am vazut si mi-au retezat-o scurt spunand ca accesoriile (baghetele de la geamuri, profilele de unghiuri si cele de compensare, etc) sunt numai pe alb (lucru ce nu prea imi vine sa cred). In acest caz nu vad responsabilitatea celor ce mi-au luat comanda (pe ei ii acuz doar ca nu m-au informat de la bun inceput)!!!
La finalul lucrari in schimb nu se observa nimic alb, totul e ascuns. Stiam oricum ca sunt foliate. Problema se pune in cazul zgarieturilor !!!! Am platit, si nu foarte putin pentru ceva ce nu ma asteptam sa nu fie cel putin foarte bine .... daca nu perfect. Cel putin sa mi se spuna ... asta e pretul pentru profil alb colantat si asta e pentru profil maro colantat. La final eu sa aleg in cunostiinta de cauza. Nu stiam ca ar fi mai ieftin ceva la profilul colantat stejar auriu si acum e prima oara cand aud.
Am scris ca macar poate in timp si altii sa fie atenti. Cine are informatia castiga. Eu m-am fript un pic, dar macar acum stiu sa recomand la altii.
Eu cred ca problema e si de cat de carcotas/curios esti. Daca dai o gramada de bani si esti atent la detalii observi neajunsuri. Daca nu iti pasa si vii sa vezi lucrarea doar la final dupa ce s-au terminat toate finisajele e normal sa nu vezi nimic, decat dupa foarte mult timp accidental ceva.

Dorel-TheSkillMaster ai si tu dreptate. Nici eu nu sunt de acord de a face discutii numai in contradictoriu despre o companie. Eu nu am scris aici pentru a spune NU APLAST, ci doar de a puncta ce e bun si ce nu e bun la ei din experienta mea personala. Per total ca si fiabilitate nu ma plang deloc. Dar cum spui si tu si altii, asta nu tine numai de ei ci si de executantii lucrarii care de fapt sunt alte firme. Ca si produs finit responsabilitatea e a celor de la Aplast, iar ca si montaj, luare cote, etc responsabilitatea e a companiilor partenere. Daca dupa un timp se sparge un geam prin implozie responsabilitatea consider ca trebuie impartita de ambii.
1. Cand ti-ai luat un partener ti-ai luat si o raspundere ca va executa corect lucrarea
2. Lucrarea include un produs al tau si trebuie sa fie bine pentru o reclama buna
3. Trebuie sa fi solidar si la bine si la rau cu partenerul, daca nu ... trebuie sa inchizi relatia pentru ati pastra renumele si piata dar si remedia problema.
Dar cred ca nici una din acestea nu se aplica la noi.

Edited by NeeK, 04 September 2015 - 17:56.


#152
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,803
  • Înscris: 03.02.2007

View PostNeeK, on 04 septembrie 2015 - 17:27, said:

Digix multumesc pentru infomatie, dar eu am cautat peste tot pe net, am scris email-uri la toti si nici macar unul nu mi-a confirmat ca ar avea si ar putea furniza elemente de imbinare (accesorii) pentru glafuri de aluminiu (toti o dau la intors, ca exista dar furnizorii nu aduc ... ca sunt foarte scumpe) Ce sa mai vorbesc de culoarea lor, ce ma doare si mai tare .... Daca ai o informatie in plus da-mi te rog o adresa pe PM (sau intr-un alt mod) sa pot apela la ei si sa incerc sa imi rezolv problema. As prefera si un email sa ii pot contacta. Eu stiu de doua companii germane ce produc astfel de imbinari dar nu stiu daca mai au colaboratori inca in Romania.
Poți folosi cu succes capacele obișnuite de glafuri colorate în așa zisul "căcăniu"  Posted Image (o culoare RAL foarte apropiată de stejarul auriu) puse spate în spate, adică fiecare bucată de glaf va avea capacele lui, iar la îmbinare se alătură capacele opuse și se dă silicon.
Glafurile trebuie nepărat tăiate pe bisectoarea unghiului, altfel la îmbinare ies lățimi diferite și nu se vede bine (nu mai ies "cap la cap"). Îți dau pe PM niște furnizori.

Văd că nu ai mesageria activată, sau nu știu care e cauza pentru care nu îți pot da PM. Caută-mă tu pe site.

View PostNeeK, on 04 septembrie 2015 - 17:27, said:

Legat de culoarea profilului ai dreptate si de responsabilitate. Dezinformarea prin omisiune e un lucru foarte des intalnit la noi, dar nu numai. Dar daca ai citit tot textul, ai observat ca am scris, ca am sunat si la fabrica APLAST direct, dupa ce am vazut si mi-au retezat-o scurt spunand ca accesoriile (baghetele de la geamuri, profilele de unghiuri si cele de compensare, etc) sunt numai pe alb (lucru ce nu prea imi vine sa cred). In acest caz nu vad responsabilitatea celor ce mi-au luat comanda (pe ei ii acuz doar ca nu m-au informat de la bun inceput)!!!
Dacă vroiai ca alternativă profilele colorate în masă maro, asta ar fi presupus ca montatorul tău să renunțe la a lua produsele de la fabrica Aplast, pentru că Aplast nu folosesc decât profilele colorate pe care le înfoliază ei.

View PostNeeK, on 04 septembrie 2015 - 17:27, said:

La finalul lucrari in schimb nu se observa nimic alb, totul e ascuns. Stiam oricum ca sunt foliate.

Atunci nu ai ce să le reproșezi în afară decât o informare incompletă. Pentru unii clienții e greu de înghițit gălușca asta cu profilele albe spusă din start și montatorul tău nu și-a permis să riște să piardă lucrarea din cauza asta, ținând cont că tu vroiai marfa fabricii Aplast. Acea marfă pe culoarea stejar auriu, nu este disponibilă de la Aplast decât prin înfoliere pe profile albe.

Eu personal le zic mereu clienților înainte, în astfel de cazuri. Am avut cazul în care cineva mi-a cerut gri antracit la exterior și mahon la interior (nu de la  la Aplast). Ambele fiind culori închise era mai greu de acceptat pentru unii ca atunci când se deschide geamul, să apară culoarea albă, dar am informat clientul, iar acesta a acceptat. Alternativa era, evident la un preț mai mare.

Edited by Digix, 05 September 2015 - 14:15.


#153
NeeK

NeeK

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 08.12.2007
Ai avut dreptate am gasit mesageria dezactivata. Ti-am trimis acum un mesaj.
Nu ma deranjeaza sa pun imbinarile maro pe glaf stejar auriu (asta e) ca nu e o diferenta majora, dar alb e exclus.

Referitor la PVC-ul colorat in masa maro, dupa cum spui tu eu nu am stiut ca Aplast lucreaza numai cu profile albe pana acum cand imi spui tu. Deci e iarasi o dezinformare prin omisiune a firmei montatoare. Pe de alta parte eu nu m-am dus la ei special pentru profilele PVC, ci mai mult pentru geamurile tripan ce si-au facut treaba foarte bine. De altfel prima lucrare facuta cu ei am avut tamplarie Rehau iar acum ... Aluplast cred. Nu stiu si nu pot sa bag mana in foc ca aceasta firma nu poate face tamplaria PVC si in alta parte. Problema era doar de a-mi spune corect Aplast lucreaza cu profile in masa alba spre exemplu si firma X infoliaza si profile in masa maro. Aplast e pretul X la celalta e pretul Y si toata lumea ar fi fost multumita de acest aspect.
S-ar putea totusi sa ai dreptate intr-un fel gandind faptul ca odata comandata sticla si tamplaria se executa la aceeasi fabrica, dar pe de alta parte de nu le pasa cum se monteaza lucrarea e egal cu 0 iar.
Confirm ca nu am cerut in special tamplaria de la Aplast, nici nu ma interesat asta pentru ca stiu ca nu au un profil al lor special, ci lucreaza cu furnizori si ei. Am vazut profilele prezentate si am ales ce mi-a placut ... dar era pe PVC cu masa maro totul la prezentare .... din cate imi aduc eu aminte. Am fost de fapt pe la mai multi si ceva ma atras mai mult la firma asta. Spre exemplu am vazut si profilele Salamander ce m-au incantat dar per total la prezentare ceva ma facut sa nu aleg lucrarea de la ei (cred ca a fost ceva legat de geamurile pe care eu le vroiam in mod special).

Ma bucur ca sunt persoane ce informeaza in prealabil, si mi se pare corect asa. Trebuie sa informezi corect clientul ca astfel el sa nu fie dezamagit de alegerea facuta mai tarziu, chiar de alege in alta parte. La fel sunt alti clienti ce ajung in final la tine si aleg de la tine. Sinceritatea e cheia succesului cred eu chiar de mai pierdem uneori.
Oricum acum faptul e consumat la mine si nu mai am ce face, dar sper sa nu ma deranjze tare zgarieturile. E doar un risc presupus acum.
Daca asa fi citit aceasta discutie inainte de a porni la drum, recunosc ca poate nu as mai fi ales Aplast pentru ca as fi avut dubii mari. Dar acum per ansamblu momentan sunt multumit (fac abstractie de PVC-ul in masa alb folosit pentru accesorii). Eu recomand la oricine sa se informeze bine si sa aleaga dupa cum crede el ca il avantajeaza. Acum ca stim putem intreba si de acest aspect.
Scriind acum mi-a trecut prin cap si de ce oare profilul PVC colantat stejar auriu spre exemplu e printre cele mai scumpe cand de fapt ai mai multe dezavantaje fata de cele simple. Colantarea implica erori de executie si riscuri de zgarieri, plus o garantie mai scazuta....

Astept raspunsul tau pe PM Digix si sper sa imi rezolv problema eficient.

Edited by NeeK, 05 September 2015 - 18:52.


#154
maxtron_69

maxtron_69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,534
  • Înscris: 18.08.2010

View Postkiwy, on 31 iulie 2015 - 13:13, said:

Daca Bulgaria a ajuns sa fie Austria, Romania e Germania.
Inca un tepar cu profile bulgaresti care nu are jena sa minta cu privire la tara de origine a materiei prime.

http://kmg.bg/bg/ltd/index/contacts/5/
La cine te referi?

#155
Vladltms

Vladltms

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 24.04.2015
Din cate stiu eu, Aplast nu mai este un jucator important pe piata din Romania deoarece vand foarte mult la export. Sincer sa fiu, asta e benefic pentru ei deoarece piata din Romania este vesnic si mereu si intotdeauna una bazata pe pret mic.

#156
geosor

geosor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 27.03.2015
Asa se procedeaza,se omit anumite lucruri in contract.Cind nu aveti ce face cu bani si vreti stres dupa ce finalizati casa, va recomand IZOTERMA CONSTRUCT.referitor cine a facut la mine pachetul de sticla,cei de la IZOTERMA au aduspe cei de la SAINT GOBAIN,individul cate a venit a spus ca reprezinta firma saint gobain.citind mai sus aflu ca chiar am fost pacalit de agentul dela IZOTERMA ,de ce? cind am cerut pachet mai mare gen 44 sau 52 a invocat varii motive si din cauza asta ei nu au mai luat utilaje decit  pt softline 70,nu 80 sau 90.cind au aparut problemele,a procedat ca si la sticla, a adus un idiot care a sustinut ideea pachetului de 36 (4-6-4).CONCLUZIA cind vrei sa faci ceva,documenteazate bine,iar pe agent baga-l in masa ,interesul lui sa vinda marfa multa,proasta sau nu,cistig mare.Incheiind acest subiect,,FERITI-VA DE HOTI DE LA IZOTERMA CONSTRUCT.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate