![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
help! dialup server nu mergeeee
Last Updated: Apr 17 2004 22:29, Started by
iulian_dragomir
, Apr 15 2004 17:35
·
0

Posted 15 April 2004 - 17:35

salut.am un modem USR3453B Courier 56K Business cu V.92 extern.am incercat sa il pun pe un linux (slackware) si sa fac un dialup server.am folosit mgetty+sendfax, cu toate balariile (adica pas cu pas ca aici: http://www.linux-sxs...g/pppservr.html ) insa nu functioneaza.nu stiu ce anume fac gresit, pentru ca sun pe modem, acesta raspunde, dar nu ma pot lega(se deconecteaza dupa cateva secunde).Are cineva un tutorial mai bun ptr. asa ceva? eventual cu un getty sau uugetty? sau agetty? nici nu mai stiu ce sa incerc...
![]() multumesc anticipat |
Posted 16 April 2004 - 11:34

nimeni nu stie? in log-ul de la mgetty apare ceva de genul waiting sau waiting for CONNECT ...trebuie vre-un script de initializare ptr. modem bagat pe undeva?
|
Posted 17 April 2004 - 22:29

incearca sa te conectezi cu Win/"bring up terminal after connection" ca sa vezi ce se intampla. Daca apare o tilda [~] sau login: e de bine, daca nu... asta e, shit happens
![]() daca nu vrei decat ppp server, de ce nu rulezi pppd direct pe portul respectiv? setezi modemul sa-ti raspunda automat dupa 3-5-n apeluri, pppd-ul din inittab isi face treaba iar tu esti fericit conectat ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users