Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema infiltratie apa

Elon Musk prezinta robotul Optimu...

La multi ani @laurstef!
 Plita gaz Arctic ARNGN64127SB

Vaccin - alergie polen, ambrozie ...

E labrador sau nu?

Generator Honda
 Situatia masinilor cu volan pe dr...

Noul legamant

ecranul laptopului se intuneca ri...

Centrala ferroli pe peleți
 Tv cu slot card CI și intrar...

Otel carbon

Capcane pentru șoareci

Passat B8
 

Tiroida: hipotiroidism, hipertiroidism, noduli tiroidieni, cancer tiroidian, boala Basedow etc.

- - - - -
  • Please log in to reply
174 replies to this topic

#163
mery_yca

mery_yca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 30.07.2008

 mery_yca, on 29th January 2012, 20:34, said:

Am citit toate paginile(ma intereseaza f. tare subiectul) si am vazut ca sunt muti cunoscatori si binevoitori de aceea vin cu o alta intrebare : stie cineva un endocrinolog bun (preferabil foarte bun) in sibiu sau unul dintre orasele mai apropiate(cluj, tg. mures).Ma gandeam ca aici sunt medici foarte buni in alte domenii si poate gasesc si un endocrinolog f. bun. Daca nu as dori o recomandare in alta parte ,oricum as dori cel mai bun.

In alta ordine de idei imi poate spune cineva daca au fost cazuri la care exoftalmia pronuntata s-a retras, in urma tratamentului sau a operatiei?

Multumesc


Am gasit aceste nume, in Sibiu, pe site-uri poate imi puteti da ceva informatii, poate va spune ceva....va rog:
dr.Podina Igna Claudia
dr.Alexandrescu C.
dr.Radu Pop Corina(din Tg. Mures-vine odata la 2 saptamani)

#164
titao

titao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 01.09.2006

 mery_yca, on 31st January 2012, 10:46, said:

Am gasit aceste nume, in Sibiu, pe site-uri poate imi puteti da ceva informatii, poate va spune ceva....va rog:
dr.Podina Igna Claudia
dr.Alexandrescu C.
dr.Radu Pop Corina(din Tg. Mures-vine odata la 2 saptamani)

Va recomand cu convingere sa mergeti la dr.Podia Igna Claudia,consulta la clinicile Carpe Diem si Astra (gasiti nr.de tel pe internet,ambele clinici au site). Este medicul meu de multi ani,inainte am fost pacienta prof.dr.Totoianu,dar sunt mult mai multumita de doamna doctor.
Multa sanatate!

#165
lumi69

lumi69

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 01.08.2012
Am 42 ani si am fost diagnosticata cu tiroida polinodulara, cu un nodul "rece" (vizualizat prin scintigrafie) pe lobul drept de 15/11/13,9 mm. Analizele efectuate sunt: TSH 1,6 μUI/mL (cu interval de referinta 0,47-4,64 μUI/mL), Ac Anti-Tiroglobulina 8,98 U/mL (normal < 4,11), Tiroblogulina 16,4 ng/ml (cu interval 0,2-55 ng/ml), Calcitonina <2 (valori de referinta <13) si Anti-TPO 7,05 UI/mL (valori de referinta <34).
Singura varianta recomandata este interventia chirurgicala.
Intrebarile mele sunt: daca este chiar singura varianta si daca da, ce parere aveti de d-nul Dr. Muntean Valentin (Spital CFR Cluj-Napoca) sau ma puteti orienta inspre altcineva.
Va multumesc.

#166
AndrusKanu

AndrusKanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 06.05.2009
Imi recomandati si mie o clinica si un doctor bun din Timisoara sau Bucuresti pentru niste analize, iar in urma acestora, sa-mi dea un tratament bun si potrivit afectiunii?

Edited by AndrusKanu, 31 January 2013 - 00:26.


#167
Costy-is

Costy-is

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 657
  • Înscris: 02.10.2005
@lumi69, poate este cam tardiv raspunsul, dar iti raspun eu, am 40 ani si am fost si eu diagnosticat cu chist lob drept tiroida, nodul tiroidian, verdict medic endocrinolog: operatie, cu tratament mi-a zis ca nu fac decat sa aman operatia. Mi-am facut curaj, m-am internat la Iasi la clinica Chirurgie de la Spitalaul Sf. Spiridon. La 3 zile de de la internare am fost operat/eliminat chistul/nodul tiroidian, si dupa alte 4 zile am fost externat. Asta a fost acum la inceputul lunii februarie 2013, acum la o saptamana de la operatie sunt bine, si astept rezultatatul de la anatomia patalogica extras din timpul operatiei sa merg la medicul endocrinolog sa imi stabileasca medicamentatia. Totusi am ramas cu lobul trioridian drept. La analiza preliminara din timpul operatiei mi-a iesit ca chistul/nodulul este de natura benigna, de aceea s-a si hotarat sa se elimine doar lobul afectat.
Tu ce-ai mai facut? te-ai mai operat ?

#168
alecsus27

alecsus27

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,485
  • Înscris: 01.07.2006
Buna ziua, hipertiroidie TSH 0,004, luat Thyrozol 6-7 saptamani 20 mg pe zi, repetat analize, TSH 56,10  - hipotiroidie. Totusi doctorita mi-a dat sa continui inca 2-3 luni cu Tyrozol dar in doza de 15 mg pe zi, plus Euthyrox 100  3/4 de pastila dimineata.

Desi acum am dat in hipotiroidie, eu voi continua sa iau (cel putin) 2-3 luni Thyrozol, care e pt. hipertiroidie? OK, Euthyrox e pt. hipotiroidie, dar e normal sa iau 2 medicamente care se bat cap in cap?

#169
Andra_andreea

Andra_andreea

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 29.09.2013
Buna tuturor, numele meu este Andra, si de aproximativ 2 luni am probleme cu tiroida. Primele analize erau TSH 6.06, in urma carora am primit tratament cu euthirox o saptamana 25, dupa 50. Acum am repetat analizele si sunt TSH 6.18, cu toate ca tratamentul l-am urmat corect. Doctorul mi-a spus sa maresc doza de euthirox la 75... Mentionez ca nu am vazut aproape nici o schimbare pana acum. Vroiam sa stiu daca doza pe care o iau este buna pt aceasta valoare. Va multumesc

#170
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007
TSH 13 dupa o luna cu tratament de la Parhon (dat de medicii din spital) TSH 16. Dupa inca o luna cu alt tratament TSH 7. Acum probabil mult mai mic.
PS: V-am povestit asa ca fapt divers si sa va spun ca exista si ceva mai bun decat tratamentul dat de endocrinolog.

Edited by Clovis, 08 November 2014 - 17:54.


#171
alexthegreat

alexthegreat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 22.12.2014
Imi poate recomanda cineva un endocrinolog bun in Brasov?

#172
ingerscump

ingerscump

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 08.09.2014
Buna Clovis, am probleme cu tiroida. Spuneai ca ai folosit un tratament alternativ cu rezultate bune. Imi poti spune si mie despre ce este vorba?

#173
elisado

elisado

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,206
  • Înscris: 21.11.2006
Am gasit informatii utile pe niste siteuri - unul e tiroidavesela, altul ceva gen hipotiroidism. Poate ajuta pe cineva.

#174
EugenCernat

EugenCernat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 567
  • Înscris: 31.05.2016
Salutare tuturor,
In urma unor atacuri de panica, senzatie de sufocare, transpiratie abundenta indeosebi in zona gatului si pieptului, puls marit, stare de lesin si ameteli, lipsa apetit, declansate de caldura /expunere la soare, sotia mea (43 ani) a ajuns la urgente. Aici i s-a facut analize (toate au iesit bune) si o ecografie tiroidiana, al carei rezultat este: "tiroida cu structura neomogena prin prezenta unor multipli noduli hipo si izoecogeni de pana la 6 mm cu semnal vascular intens la nivel glandular". A facut ulterior analizele: FT4 =0,83 (interval 0,61 -1,12), FTH=2,586 (interval 0,38 - 5,33) T3 si T4 (inca nu au iesit rezultatele), urmand sa se prezinte la medicul endocrinolog - dar peste 2-3 saptamani, acesta fiind aglomerat. Nu are niciun fel de dificultati la inghitire, dureri locale sau raguseala.
Ecografia indica suspiciunea de cancer?

#175
cincicinci

cincicinci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 345
  • Înscris: 20.02.2013
la plafar gasiti sare fara iod.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate