Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Doctoratul sau al 2-lea masterat ...

Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?
 Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone

Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari
 Sapatura de jur imprejurul casei

Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...
 Anxietate si Safety behaviors OCD.

Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...
 

Digi TV - Numai aici despre probleme, întrebări și informații. A ieșit Aleph News.

* * * * * 6 votes
  • Please log in to reply
26044 replies to this topic

#26029
Totti10

Totti10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 09.11.2019

View Postisr2002, on 05 aprilie 2022 - 08:12, said:

Esti praf! (Sei polvere!)
Inca un războinic al tastaturi...

#26030
SIR

SIR

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,310
  • Înscris: 06.08.2005
Am patit o chestie ciudata - saptamana trecuta a inceput sa-mi dispara semnalul la diverse posturi (in general digisport) in timp ce ma uitam la ele. Mergea perfect, apoi cateva secunde de artefacte de compresie si apoi lipsa semnal... a doua zi la fel etc. Am zis sa verific cablurile, am desfăcut, curățat, montat la loc (in lipsa de altceva mai bun...) - acum am semnal 0 pe Thor si 95%-70% pe Intelsat 10-02. Vad 500 de programe pe Intelsat (multe necesitând cartele suplimentare intr-adevar) si absolut nimic pe Thor?! Sa fie vreo problema hardware locala?

#26031
serban57

serban57

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,124
  • Înscris: 28.02.2017

View PostTotti10, on 05 aprilie 2022 - 11:06, said:


Inca un războinic al tastaturi...
Da man. Tu

#26032
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,363
  • Înscris: 16.03.2011

 SIR, on 08 mai 2022 - 13:28, said:

Am patit o chestie ciudata - saptamana trecuta a inceput sa-mi dispara semnalul la diverse posturi (in general digisport) in timp ce ma uitam la ele. Mergea perfect, apoi cateva secunde de artefacte de compresie si apoi lipsa semnal... a doua zi la fel etc. Am zis sa verific cablurile, am desfăcut, curățat, montat la loc (in lipsa de altceva mai bun...) - acum am semnal 0 pe Thor si 95%-70% pe Intelsat 10-02. Vad 500 de programe pe Intelsat (multe necesitând cartele suplimentare intr-adevar) si absolut nimic pe Thor?! Sa fie vreo problema hardware locala?
Pare problema de LNB

#26033
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,623
  • Înscris: 06.11.2018
Eurosport 1 Romania a aparut pe frecventa 12723 H.

#26034
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,623
  • Înscris: 06.11.2018
O sa intre Euronews Romania.

#26035
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,916
  • Înscris: 06.09.2004
Unde sa intre? E intrat de doua luni.

#26036
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,762
  • Înscris: 07.07.2009
Pe satelit încă nu este Euronews România.

#26037
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,916
  • Înscris: 06.09.2004
Aaaa, scuze, am uitat pe ce arie sunt Posted Image
Ar fi misto sa intre HD.

Edited by isr2002, 11 August 2022 - 11:39.


#26038
david1980

david1980

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,895
  • Înscris: 21.01.2014
Poate cineva confirma in lista de programe Digi tv satelit apar dubluri la postul TV2 SD? Apar in continuare posturile Mozi+,Prime tv in lista de programe? De astazi e disponibil postul Supertv2 in grila de programe? TV2 HD e disponibil in lista de programe? Nu in ultimul rand Viasat3 se afla in lista de programe?

#26039
SharonCollins

SharonCollins

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,106
  • Înscris: 07.04.2017
De vreo 3 zile apare cand ii dau drumul “lipsa smart card!”  Faza e ca nu am smartcard, e un recever mic negru, nu scrie nicio firma pe el. Intrerup alimentarea si dupa aia isi revine daca e  tvr 1.  Ce pot face?

#26040
badea_ghio

badea_ghio

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 01.12.2005
Intrebare: cum fac sa am semnal la 4 decodoare in aceeasi casa cu doar un cablu care vine de la antena?

Splitter-e nu cred ca ar fi utile, pentru ca frecventele TP Digi sunt h+v.

Unicable+splitter? Nu gasesc unul care sa aiba iesiri legacy, nu cred ca cutiile Digi sa fie copatible unicable.

Idei? Multu. (intrebare pt user casnic, pot trage doar un cablu de la LNB in casa). Nu caut solutie cu transmisie fibra optica sau mai stiu ce alte complicaciuni.

#26041
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,916
  • Înscris: 06.09.2004

View Postbadea_ghio, on 27 decembrie 2022 - 20:22, said:

..Nu caut solutie cu transmisie fibra optica sau mai stiu ce alte complicaciuni.

Nu exista solutie simpla.

#26042
Costel48

Costel48

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 30.01.2006
Buna ziua, a disparut TV5?

#26043
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,623
  • Înscris: 06.11.2018
A intrat Orizont TV?

,,Acum Orizont tv intra și pe antena Digi și Orange Communications, nu doar pe cablu'' https://www.facebook...20&locale=ro_RO

Edited by IceCoolExtreme, 13 April 2023 - 22:38.


#26044
SharonCollins

SharonCollins

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,106
  • Înscris: 07.04.2017
La mine nu e Orizont, am verificat acum. Tv 5 e Hd, posibil sa il fi scos in ianuarie temporar, cand a intrebat Costel48.

#26045
das_catalin

das_catalin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 01.03.2007

 badea_ghio, on 27 decembrie 2022 - 20:22, said:

Intrebare: cum fac sa am semnal la 4 decodoare in aceeasi casa cu doar un cablu care vine de la antena?

Splitter-e nu cred ca ar fi utile, pentru ca frecventele TP Digi sunt h+v.

Unicable+splitter? Nu gasesc unul care sa aiba iesiri legacy, nu cred ca cutiile Digi sa fie copatible unicable.

Idei? Multu. (intrebare pt user casnic, pot trage doar un cablu de la LNB in casa). Nu caut solutie cu transmisie fibra optica sau mai stiu ce alte complicaciuni.

Dacă ai putea trage măcar 2 cabluri de la antenă(există un cablu dublu lipit, care nu e foarte gros) ai putea folosi comutatorul din imagine, funcționează doar cu Quattro LNB, dar îl poți folosi pentru digi satelit doar pe banda hi pe h și v, și ai toate canalele, se poate folosi chiar și cu un cablu dacă renunți la o parte din canale, pe partea verticală sunt spre exemplu doar câteva, în acest caz vezi doar canalele de pe orizontală, cu diferența că față de un spliter simplu nu se pierde semnalul pe restul televizoarelor atunci când se schimbă frecvența.
Eu îl folosesc pe digi, îmi este foarte util, pentru că permite și amestecarea televiziunii terestre(nu locuiesc în România, și pe terestru am vreo 60 de canale) și pe același cablu / instalație în toată casa am atât canalele de pe satelit cât ș cele terestre pe care le separ printr-o priză satelit / terestru.
Asta dacă am înțeles eu bine la ce te referi.

Attached Files

  • Attached File  1.png   791.07K   7 downloads


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate