Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 

Diaconescu a mutat OTV în sediu nou.

- - - - -
  • Please log in to reply
183 replies to this topic

#19
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005

View Posta_d_y, on Sep 14 2007, 21:41, said:

eu greu Domnule cu mutatu

iti dai seama cata aparatura HD au? le ia un an pentru mutare + mobila din sufagerie s.m.d. :D
Daca se simte prea bine acolo de ce sa plece?

#20
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
PROIECT. De la investiții minime la o emisiune ireal de scumpă.
  

  

Un nou „senzațional“ de Diaconescu: show-ul de 1 milion de EURO, by Pepe.


  În fiecare ediție se vor da drept premii trei mașini și trei apartamente.

  La noul program muncește o echipă de 230 de persoane.

  •   :w00t: Ani la rând, Dan Diaconescu a fost “ciuca miștourilor”, din pricina sediului minuscul și sărăcăcios în care și-a ținut emisiunea. “Garsoniera” OTV a devenit o marcă, iar patronul nu părea că are vreo intenție în a schimba situația. Spectatorii fideli se obișnuiseră deja cu ideea că, peste 10 ani, tot în microstudioul din Magheru se va dezbate veșnicul “caz” Elodia. :lol:
  • :lol: Diaconescu a avut însă ambiția de a-și “umili” inamicii: de câțiva ani încoace, a investit constant într-un sediu nou (în total vreo 3 milioane de EURO, după propriile declarații). Din banii ăștia a rezultat un bloc de șapte etaje, situat în zona Herăstrău, de unde plănuiește să emită începând de luna viitoare. La sediul luxos se impun emisiuni pe măsură, iar cel dintâi comunicat de presă cu privire la intențiile de grilă nouă confirmă acest fapt:
  “Televiziunea poporului, cum a fost ea numită chiar de către proprietarul acesteia, Dan Diaconescu, va găzdui în curând un mega-show  care dorește să reaprindă interesul telespectatorilor pentru valorile adevărate, pentru oamenii care au schimbat sufletul națiunii noastre, și-au pus amprenta pe viața și cursul societății noastre: actori, interpreți de muzică îndrăgiți, oameni de știință, artiști din diverse domenii, sportivi, oameni de afaceri, politicieni și persoane publice, oameni al căror nume spune ceva oricărui român, indiferent unde s-ar afla el.
  •   Superproducția “100% Adevărat”, la realizarea căreia participă în jur de 230 de persoane,  care se desfășoară într-un platou de 1200 de mp, cu un decor în valoare de 120.000 de EURO, va fi difuzată la  OTV în fiecare duminică la orele 20:30 și va fi prezentată de către Pepe. Spectacolul de televiziune are toate ingredientele unui eveniment de divertisment care se adresează telespectatorilor exigenți: platou spectaculos, lumini, muzică bună, umor, dans, personalități descoperite în ipostaze artistice inedite, vedete iubite de români și momente artistice deosebite împletite cu emoțiile unui concurs.
  • Și pentru ca “superlativele” să fie absolute, premiile acordate în fiecare ediție sunt trei autoturisme Mercedes C Klasse și trei apartamente în Capitală.
  • Casa de producție  care realizează show-ul lucrează încă la definitivarea ultimelor detalii, dar costurile de producție ale fiecărei ediții se pare că se vor ridica la suma de 1 milion de EURO”.
  • Comunicatul sună halucinant, mai ales în condițiile în care, cu câteva luni în urmă, Diaconescu “amenința” că-și va continua otevizarea cu și mai puțini bani decât până acum. La prima vedere, pare mai degrabă o farsă, dar, de niște săptămâni bune, DD tot trâmbițează planuri mărețe, “asortate” cu investiții serioase și - amănunt cu totul năucitor - programe de calitate.
Sursa: http://m.gandul.info...ml?3939;4605669
[ http://img41.imageshack.us/img41/2453/pepe1111publimedia.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Pepe, prezentatorul unei megaproducții, la OTV.  Foto: "Publimedia".

Edited by megafanro, 30 June 2009 - 01:58.


#21
xboy92

xboy92

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 150
  • Înscris: 10.07.2008
Eu cred ca Diaconescu iar a vista frumos.... :)) Dar... cine stie? Vom vedea!

#22
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Imi vine sa si rad: DDD sa faca emisiuni de calitate? :surprise: Daca intr-adevar ii reuseste miscarea, poate sa rada linistit de toate televiziunile din RO :wacko: Dar ma indoiesc ca o sa poata sa faca macar o emisiune atat de scumpa.

#23
romeomanciu

romeomanciu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 06.06.2006
600.000 de euro pentru un nou sediu cu aparatura noua ma face sa rad pentru ca lucrez in domeniu si cam stiu ce vorbesc
o camera noua SONY Boadcast cu obiectiv normal CCUaproximativ 60.000 euro minimul de camere necesare e de 5-6 (3-4 camere fixe 1-2 mobile 1 camera pe macara)
mixer video cu efecte si tot tacamul 70-100.000 euro   mixer audio un minim necesar de 32 de canale la calitate broadcast 10.000 euro
microfoane wireless 600 euro pe bucata laaliere wireles 700 euro pe bucata monitoare pentru regia de emisie si pt regia de sunet minim 800-1000 de euro pe bucata si trebuie cam 30 de bucati
time base corector casetoscoape si alte aparaturi de sincronizare pt emisie cam inca 100.000 de euro plus cabluri si avem una peste alta cam 10 km de cablu pret lin medie 1 euro pe metru liniar

Deci ori lucreaza cu aparatura second hand ori cu chinezisme (scule de categoria a II-a a III-a) ori abereaza.
Daca nu abereaza sincer la 600.000 euro ii comand si eu 2-3 regii de emisie complete mai ales ca el a spus ca in 600.000 de euro intra si decoruri si tot

Edited by romeomanciu, 30 June 2009 - 23:41.


#24
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

Quote

“Televiziunea poporului, cum a fost ea numită chiar de către proprietarul acesteia, Dan Diaconescu, va găzdui în curând un mega-show care dorește să reaprindă interesul telespectatorilor pentru valorile adevărate, pentru oamenii care au schimbat sufletul națiunii noastre, și-au pus amprenta pe viața și cursul societății noastre: actori, interpreți de muzică îndrăgiți, oameni de știință, artiști din diverse domenii, sportivi, oameni de afaceri, politicieni și persoane publice, oameni al căror nume spune ceva oricărui român, indiferent unde s-ar afla el.

    * Superproducția “100% Adevărat”, la realizarea căreia participă în jur de 230 de persoane
...
    * Și pentru ca “superlativele” să fie absolute, premiile acordate în fiecare ediție sunt trei autoturisme Mercedes C Klasse și trei apartamente în Capitală.
    * Casa de producție care realizează show-ul lucrează încă la definitivarea ultimelor detalii, dar costurile de producție ale fiecărei ediții se pare că se vor ridica la suma de 1 milion de EURO”.
    * Comunicatul sună halucinant, mai ales în condițiile în care, cu câteva luni în urmă, Diaconescu “amenința” că-și va continua otevizarea cu și mai puțini bani decât până acum. La prima vedere, pare mai degrabă o farsă, dar, de niște săptămâni bune, DD tot trâmbițează planuri mărețe, “asortate” cu investiții serioase și - amănunt cu totul năucitor - programe de calitate.

"bingo" prin sms?  :wacko:

voteaza prin sms (2 euro sms-ul) si poti cistiga un "mertzan"...

Edited by H725, 30 June 2009 - 23:59.


#25
ady_chesnoiu

ady_chesnoiu

    Supercharged

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,605
  • Înscris: 27.05.2007
Dan Diaconescu nu este asa prot precum pare . El a descoperit ca poporului ii place sa se uite la prostie , scandal etc. . Daca asta ii place asta ii dam , si a avut mare dreptate . In ultimii doi anii OTV i-a bagat milioane de euro in propriul buzunar , vila , yaht , Rols si alte lucruri excentrice .

#26
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

Quote

[ http://www.cancan.ro/pics2/47105/otv.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Jurnalistul a economist in ultimii ani milioane de euro, din care a investit o parte intr-un nou sediu, dichisit, la standarde occidentale. "Decorurile vor fi fastuoase, cum merita telespectatorii mei. Am facut cel mai frumos sediu, mai frumos decat al oricarei televiziuni din tara", a declarat Dan Diaconescu. In cladirea cu sase etaje din zona Aviatiei, toata aparatura este de ultima generatie.
In plus, in cele doua lifturi ale cladirii au fost montate plasme la care invitatii vor putea urmari programul OTV in timp ce urca sau coboara. Zeci de muncitori lucreaza in aceste zile la foc automat pentru ca echipa OTV sa intre in casa noua in cateva zile.
cancan

hmmm.... daca asta e frumos... :puke:

#27
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Daca numeri si parterul, da, sunt 6 etaje... eh, ce "etaje", de fapt dupa dimensiune sunt 6 garsoniere puse una peste alta. :D

Cat de incet se deplaseaza lifturile alea de ai timp sa te uiti la plasma-n ele? Pot sa-mi dau seama din asta ca designerul interior folosit se numete Peste sau Bursuc. :D

Wow, ce gard au, parca-i penitenciar.

#28
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

OTV a ramas fara bani.

      
          
  •         Recesiunea bate si pe la usile televiziu­nilor. OTV a anuntat, ieri,  decizia de a dispo­nibiliza aproximativ zece oameni din cadrul  Departamentului de Stiri. Doru Iuga, reprezentantul televiziunii lui  Dan Diaconescu, a declarat pentru "Mediafax", in cadrul sedintei  Consiliului National al Audio­vizualului (C.N.A.), ca postul se confrunta  cu probleme financiare grave. Pe de alta parte, si la postul public de  televiziune apele sunt tulburi, iar viitorul nu prea se arata a fi roz.  Atat de grave, incat acesta i-a rugat pe membrii Consiliului sa aprobe  reducerea celor doua amenzi (de cate 20.000 de lei fiecare, acordate pe  18, respectiv 25 iunie). "Avem probleme financiare. Am redus personalul  de la stiri. Este o chestiune financiara destul de grava. Riscam sa dam  oameni afara din cauza acestor emisiuni", a declarat Doru Iuga.  Intrebat de Rasvan Popescu, presedintele C.N.A., despre noul sediu si  despre viitoarele proiecte, reprezentantul OTV, a precizat ca, în data de 12  iulie, postul va intra in grila de divertisment "100 garantat",  prezentat de cantaretul latino Pepe si Ramona Badescu. In ceea ce  priveste noul sediu, Doru Iuga a precizat ca imobilul este cumparat de  cinci ani, dar deocamdata nu se pune problema unei noi locatii. :cursing:  In ciuda tuturor explicatiilor lui Iuga, membrii CNA nu au redus cele  doua amenzi pe care postul trebuie sa le plateasca in urma incalcarii  legislatiei audiovizualului. In urma votului, solicitarea a fost  respinsa in unanimitate.
  •   Vestea disponibilizarilor care au loc in cadrul postului condus de Dan  Diaconescu vine pe fundalul revoltei din TVR, cand, miercuri seara, mai  multi jurnalisti ai Directiei Stiri a Televiziunii Romane, au inaintat  o scrisoare pre­sedintelui-director al S.R.TV, Alexandru Sassu, si  mem­brilor Consiliului de Admi­nistratie prin care cer inlocuirea  directorului interimar al departamentului, Madalina Radulescu, potrivit  informatiilor "Hotnews".
Sursa: http://www.ziua.ro/d...07-03&id=255246

Edited by megafanro, 02 July 2009 - 23:46.


#29
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,867
  • Înscris: 28.11.2006
Referitor la stirea de mai sus, ma intreb ce-are coada vacii cu stampila primariei? :huh: Una e ca o televiziune privata nu mai are bani sa-si plateasca amenzile (nu ca si le-ar fi platit pe toate pana acum) si alta e situatia in televiziunea publica. Singura legatura intre cele 2 evenimente pare a fi ca Dumitru Iuga era la un moment dat seful sindicatului din TVR, unde a fost un personaj cel putin dubios. Cat despre articol, nu stiu daca e vorba de manipulare, menita sa discrediteze TVR-ul punandu-l pe picior de egalitate cu OTV, sau doar jurnalism facut cu picioarele. :puke:

Edited by pufonel, 05 July 2009 - 00:40.


#30
malmoth

malmoth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,847
  • Înscris: 11.10.2006
Plasme in lift mai lipseau... :D chiar are idei bubuitoare omul asta - alea or fi in caz de ramas in lift ca sa nu te plictisesti pana vine depanarea  :naughty: :naughty:  Si da, lifturile noi sunt mai tacticoase: intri in el apesi butonul, te uiti vreo 10 secunde pana inchide usile (proceseaza comanda si verifica greutatea), dupa aia mai stai 5 secunde pana ce proceseaza daca s-au inchis usile, in fine, porneste lenes pentru ca la sosire tot tacamul sa se repete din nou - verifica senzorii daca a ajuns la etaj si apoi deschide usile. IN tot acest timp poti vedea linistit ce a mai facut Ogica sau ce lucru mega senzationistic a mai avut loc... sa nu-ti mai vina sa iesi de acolo si sa-l injuri pe arhitect ca n-a facut blocu cu o suta de ataje.
Daca te duci prin tarile asiatice poti sa vezi si astfel de lucruri, la ei sunt realitati - LCD in lift sau pereti-ecran la metrou (screen doors la peron si sa aiba si usi LCD ca sa nu pierzi emisunea !!)
Trebuie si OTV sa se mai schimbe, sa aiba un decor de numa-numa pentru DDD, cu efecte de sunet si lumina pentru momentele fierbinti :naughty: Ce se vede in poza pot fi doar birourile adminsitrative, studiourile or fi in curte (cum are PROTV pe langa turnul din Protopoescu) sau la subsol.

#31
ady_chesnoiu

ady_chesnoiu

    Supercharged

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,605
  • Înscris: 27.05.2007
Poate vedem si noi poze din interior , ca exgteriorul arata a penitenciar .

Edited by ady_chesnoiu, 05 July 2009 - 11:28.


#32
odob

odob

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 11.02.2008
[ http://sutalasutaadevarat.ro/images/stories/demo/sam-5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


"100% Adevarat - cel mai mare show de divertisment creat vreodata in România.

    * platou de 1200 mp
    * echipa de peste 250 oameni
    * invitati de renume
    * premii de milioane de euro"


http://sutalasutaadevarat.ro/
singura poza gasita pe net cu studioul "100% Adevarat"

Edited by odob, 18 July 2009 - 12:18.


#33
PHOENIX_GUARDIAN

PHOENIX_GUARDIAN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 763
  • Înscris: 25.02.2009
Nu cred ca face. D.D. alta cladire, care e rostul ?
E el ca patron sigur îsi da seama ce însemna asta , costa mult întretinerea unei cladiri fata de un apartament si tot banii aia îi produce, nu are logica, oricum OTV ca televiziune SUX, ziua nu se uita nimenea si singura emisiune care face audienta este D.D. Direct
Nu înteleg logica sa faci o cladire noua, sau poate profita de criza si cumpara una din cladirile fara numar... care trebuiau sa fie pentru reprezentate, si care nu prea s-au mai vândut...

#34
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Cand urmeaza un topic cu subiectul : OTV se desfinteaza ?!

#35
Shieu

Shieu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,460
  • Înscris: 24.06.2009

View Postodob, on 18th July 2009, 13:17, said:

[ http://sutalasutaadevarat.ro/images/stories/demo/sam-5.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


"100% Adevarat - cel mai mare show de divertisment creat vreodata in România.

    * platou de 1200 mp
    * echipa de peste 250 oameni
    * invitati de renume
    * premii de milioane de euro"


http://sutalasutaadevarat.ro/
singura poza gasita pe net cu studioul "100% Adevarat"


Nu dati SMS ca va luati tzeapa asa am patit si eu , am pierdut vreo 3 euro pe spinarea lui Diaconescu
si n-am primit nici-un cod.

#36
cataj

cataj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 25.07.2008

View PostShieu, on 18th July 2009, 15:31, said:

Nu dati SMS ca va luati tzeapa asa am patit si eu , am pierdut vreo 3 euro pe spinarea lui Diaconescu
si n-am primit nici-un cod.
asa-i!m-am uitat si eu 15min si-am vazut ca teapa e mult mai mare decat la loterie.se trimite un sms si se primeste un cod,dar extragerile nu sunt facute pe acele coduri,ci pe nr de tel care se termina in xxx,deci se merge pe "increderea" otv.oare cate combinatii inseamna acel xxx?de ce nr de tel nu e la vedere?teapa drakului,asa ca aveti grija pe ce sms-uri cheltuiti banii.poate-i spune cineva "faimosului" danut ca xxx e doar pt filmele porno.nimeni nu aminteste ca in timp ce se lucra la noul sediu a murit o femeie intoxicata cu fum in urma unui incendiu si protectia muncii tace suspect.in tot acest timp acest dd umilea niste muncitori de la metrou.uitati-va la otv pt a-l face cu p... mare pe acea jigodie.daca am deranjat,scuze!

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate